Monday, October 21, 2019

Απόφαση της κυβέρνησης: Να μην ληφθεί υπόψη καταδίκη αλλοδαπού για κλοπή, προκειμένου να γίνει…Έλληνας !





Δεν αλλαξε τιποτα...
Ολα βαινουν βασει σχεδιου....
Η Διαλυση της Ελλαδος συνεχιζεται...



Ο λαθρομεταναστης, είχε καταδικαστεί στα τέλη του 2015 από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, σε δεύτερο βαθμό, για διακίνηση λαθρομεταναστών και με προεδρικό διάταγμα ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα ήρθησαν οι συνέπειες της καταδίκης του προκειμένου να βγάλει διαβατήριο!

Ιδού οι… αγαθοεργίες της κυβέρνησης των… πρώην λαθρομεταναστευτοφάγων:

«Με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 19.9.2019 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ. 1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του Φ.Ν του Γ με την …/…2015 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος σε ποινή φυλάκισης έξι(6) μηνών μετατραπείσα σε χρηματική, για την αξιόποινη πράξη της προώθησης στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας υπηκόων τρίτης χώρας που δεν είχαν δικαίωμα εισόδου στο Ελληνικό έδαφος και είχαν εισέλθει παράνομα σε αυτό, προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για την έκδοση διαβατηρίου».

Στην ίδια απόφαση της κυβέρνησης των… «εθνικοφρόνων», αποφασίζεται να μην ληφθεί υπόψη καταδίκη αλλοδαπού για κλοπή, προκειμένου να γίνει… Έλληνας:

«Αίρονται και οι κατά νόμον συνέπειες, που απορρέουν από την καταδίκη του αλλοδαπού υπηκόου M. J του L σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, ανασταλείσα επί τριετία, για την αξιόποινη πράξη της κλοπής από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, “προκειμένου να αποκτήσει την Ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση».

Καταλάβατε τώρα ποιους ψηφίσατε Έλληνες πατριώτες;
 

ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/blog-post_910.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails