Wednesday, January 1, 2020

Ισλαμική Άλωση Ελλάδας-Ευρώπης Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία Οι «πρόσφυγες» δεν έρχονται στην Ευρώπη, από τη Συρία.


Ραγιάδες: Τρολάκια του διαδικτύου
Είναι ασυγχώρητο σφάλμα με ιστορικές και πολιτιστικές προεκτάσεις η χώρα μας, ιστορικός προμαχώνας κατά της ισλαμικής επέκτασης, επέλεξε την παράδοση από την αντίσταση, καθιστάμενη όμηρος κάποιων όψιμων δικαιωματιστών, οι οποίοι υπερασπιζόμενοι τη εθνομηδενιστική τους ιδεοληψία,…

Οι «δικαιωματιστές» της ημεδαπής και ο εποικισμός Ελλάδας-Ευρώπης
Η κερκόπορτα της Ευρώπης (σ.σ. όχι μόνον της ΕΕ) άνοιξε με ελληνική ευθύνη και πρωτοβουλία, επιτρέποντας μιαν άνευ προηγουμένου ειρηνική εισβολή μουσουλμανικών μαζών στην ήπειρο, η οποία κατά το ιστορικό παρελθόν κατόρθωσε να αναχαιτίσει την προέλαση των στρατιών του Ισλάμ, αποτρέποντας τον δια της βίας εξισλαμισμό του γεωγραφικού λίκνου του ελληνο-ρωμαϊκού πολιτισμού. Είναι πλέον γεγονός αυταπόδεικτο ότι η μοναδική προεκλογική υπόσχεση-απειλή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περί αποστολής χιλιάδων μεταναστών και τζιχαντιστών στην καρδιά της Ευρώπης, υλοποιείται με κίνδυνο παραγωγής μη αναστρέψιμων ιστορικών αποτελεσμάτων.
Σε καθημερινή βάση, η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη συνειδητοποιεί και αντιλαμβάνεται με τρόπο επικίνδυνα ανησυχητικό, ότι η Ελλάδα συνιστά εν γένει αποσταθεροποιητικό πόλο με αφορμή την λαθρομετανάστευση, καθώς μεθόδευσε και εκτέλεσε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) την πολιτική ήπιας αναχαίτισης των κατά συντριπτική πλειοψηφία μουσουλμανικών εποικιστικών ροών, με το κάλυμμα του οικονομικού μετανάστη ή και του πρόσφυγα.
Μέσα σε επτά μόλις μήνες το πολιτικο-διπλωματικό κεφάλαιο της χώρας, υφίσταται τις συνέπειες ακόμη μιας πιο σημαντικής κρίσης, επακόλουθη της τρέχουσας πολιτικής κατεύθυνσης των «δικαιωματιστών» της συγκυβέρνησης, η οποία προστίθεται στην απομείωση που έχει συμβεί λόγω της έντασης που προκλήθηκε από την αμετροεπή διαπραγμάτευση για την οικονομία.
Στους οφθαλμούς των Ευρωπαίων (εντός και εκτός ΕΕ) η Αθήνα ευθύνεται γιατί επέτρεψε και δεν απέτρεψε, επιτάχυνε και δεν επιβράδυνε, την είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων και προσεχώς εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών (σ.σ. ή παράτυπων μεταναστών), οι οποίοι κατευθύνονται προς την γεωγραφική καρδιά της γηραιάς ηπείρου. Την ίδια στιγμή χαμόγελα ικανοποίησης, ανάμικτα με κροκοδείλια δάκρυα σχηματίζονται στους ισλαμιστικούς κύκλους σε Τουρκία και στο Χαλιφάτο (σ.σ. Daesh επί το ορθότερον) σκιαγραφώντας την μέγιστη – σε επίπεδο γεωπολιτικής – επιτυχία στο όνομα του τζιχάντ, όπως εκείνοι το αντιλαμβάνονται.
Η Αθήνα και ο Ελληνισμός δέχονται κατηγορίες που πολύ δύσκολα μπορούν να αποκρούσουν.
Η εξαγγελία προ των εκλογών του Ιανουαρίου και στη συνέχεια με κυβερνητική απόφαση – της διάσημης πλέον αρμοδίας αναπληρώτριας υπουργού κας Χριστοδουλοπούλου – απόδοση ταξιδιωτικών εγγράφων, με παράλληλη κοινοποίηση στους απανταχού ενδιαφερόμενους, από την υποσαχάρια Αφρική έως και την Ινδονησία (!) λειτούργησε ως σάλπισμα προς όλους όσοι ασχολούνται με το δουλεμπόριο, να καταστρώσουν σχέδια μεταφοράς μυρίων ανθρώπων προς την Ελλάδα. Οι δικαιωματιστές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (σ.σ. και όχι μόνον) προφανώς δεν αποδέχονται τις προφητικές επισημάνσεις του αείμνηστου Παναγιώτη Κονδύλη:
»Ώστε σε τελευταία ανάλυση δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα δίχως απεριόριστη ελευθερία κίνησης και εγκατάστασης και δίχως αυτόματη νομική εξίσωση όλων των ατόμων με όλα τα άτομα χάρη στην οικουμενική ισχύ μιας ενιαίας νομοθεσίας, κανένα κράτος δεν μπορεί, χωρίς να αυτοδιαλυθεί, να αναγνωρίσει σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως, δικαιώματα που θεωρούνται ως πολιτικά ή αστικά δικαιώματα, π.χ. το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ή το δικαίωμα της ελεύθερης εγκατάστασης.
»Ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία θα άξιζαν πράγματι αυτό το όνομα, θα μπορούσε να χορηγήσει μονάχα ένα παγκόσμιο κράτος, προς το οποίο όλα τα άτομα θα βρίσκονταν σε ίση και σε άμεση σχέση, δηλαδή θα αποκτούσαν άμεσα όλα τους τα δικαιώματα από αυτό ως τον εκπρόσωπο ολόκληρης της ανθρωπότητας» (Π. Κονδύλης, Από τον 20ο στον 21ο αιώνα, Τομές στην πλανητική πολιτική περί το 2000, σελ 61-62, Εκδόσεις Θεμέλιο, Αθήνα 1998).
Συνεπώς, στο όνομα των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραβιάζονται τα εθνικά συμφέροντα και χρησιμοποιούνται από τρίτες δυνάμεις ως αποσταθεροποιητικοί μοχλοί μέχρι να ανοίξουν οι πύλες. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ (στις 03/09), ο διαπρεπής καθηγητής Γεωπολιτικής Ιωάννης Μάζης, υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα δεν μπορεί να ευθύνεται για τα όσα συμβαίνουν στην Μέση Ανατολή και αλλού, ως συνέπεια δράσεων τρίτων δυνάμεων, αναφερόμενος στην πορεία που έχουν λάβει οι τρέχουσες μεταναστευτικές ροές.
Συμφωνούμε απόλυτα με τα όσα είπε και στο παρελθόν έγραψε για να επαληθευτεί πολλαπλώς και συνεχώς ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης πατέρας της γεωπολιτικής σκέψης του νεότερου Ελληνισμού. Αναφερθήκαμε στο πρόσωπό του γιατί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει γεωπολιτική διάσταση και επιφέρει αποτελέσματα επί γεωστρατηγικού επιπέδου. Το ζήτημα χρήζει πολύ σοβαρής και εκτενούς ανάλυσης αλλά για τις ανάγκες του άρθρου θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος.
Είναι καιρός οι ελληνικές πολιτικο-στρατιωτικές ηγεσίες να αποδεχθούν ότι το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης συνιστά γεωστρατηγική απειλή, καθώς έχει γεωγραφική περιοχή εκδήλωσης και συγκεκριμένη απολύτως καθορισμένη περιοχή στόχευσης: Τη νησιωτική Ελλάδα, Αιγαίο και Δωδεκάνησα, γεωγραφικές ενότητες οι οποίες ήδη τελούν υπό καθεστώς αποσταθεροποίησης εξαιτίας της κρίσης που εκδηλώνεται – προς το παρόν – με ανθρωπιστικό πρόσωπο.
Συνέχεια εδώ
https://terrapapers.com/islamiki-alosi-elladas-evropis/
Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία
Οι «πρόσφυγες» δεν έρχονται στην Ευρώπη, από τη Συρία.
Δεν είναι πρόσφυγες είναι εισβολείς
Η παρουσια του Ισλαμ σε μια χωρα επιδρα στις εξελιξεις ευθεως αναλογα με τους αριθμους των μουσουλμανων που βρισκονται εκει. Αν οι αφοσιωμενοι οπαδοι του Μωαμεθ δεν ξεπερνουν το 1% του πληθυσμου τοτε οι μουσουλμανοι…
Η παρουσια του Ισλαμ σε μια χωρα επιδρα στις εξελιξεις ευθεως αναλογα με τους αριθμους των μουσουλμανων που βρισκονται εκει. Αν οι αφοσιωμενοι οπαδοι του Μωαμεθ δεν ξεπερνουν το 1% του πληθυσμου τοτε οι μουσουλμανοι ειναι φιλησυχοι, αγαπουν την ειρηνη και δειχνουν ετοιμοι να ασχοληθουν αποκλειστικα με την καθημερινοτητα τους. Αυτο ισχυει απολυτα σε χωρες οπως οι Ηνωμενες Πολιτειες, η Αυστραλία ή ο Καναδάς με ποσοστο μουσουλμανων απο 0,08 έως 1,8% .
Η επιθετικη ισλαμοποιηση, εχει σαν αφετηρία την στιγμη που οι αριθμοι των μουσουλμανων ειναι αρκετοι ωστε να επιτρεπουν διεκδικητικες κινητοποιησεις με στοχο την κατοχυρωση κατ’ αρχην δικαιωματων που στην συνεχεια εξελισσονται σε επιλογες επιθετικες η καταπιεστικες για τις αλλες πληθυσμιακες ομαδες μιας χωρας. Οπως με λεπτομερεια αναφερει ο Δρ. Peter Hammond στο εξαιρετικα διαφωτιστικο του βιβλιο Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat (2010), όταν οι ανεκτικές, πολυπολιτισμικές και «πολιτικά ορθές» κοινωνίες δέχονται μια σειρά από απαιτήσεις των μουσουλμάνων κατοίκων τους κάποια άλλα ζητήματα αρχίζουν να γίνονται ορατά και βαθμιαία κυρίαρχα.
Επιπτώσεις Μουσουλμανικής Κυριαρχίας
Μόλις ο αριθμός των μουσουλμάνων κατοίκων προσεγγίζει το 2 – 5 % αρχίζει ο προσηλυτισμός άλλων εθνικών μειονοτήτων καθώς και ομάδων του πληθυσμού που αισθάνονται περιθωριοποιημένοι και εξαιρεμένοι (λχ φυλακισμένοι). Τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται ήδη σε χώρες όπως η Δανία (2%), η Γερμανία (3%) η Βρετανία (2,7%), η Ισπανία (4%) και η Ταιλάνδη (4,6%). Μόλις το ποσοστό ξεπεράσει περίπου το 5 % (Γαλλία 8 %, Σουηδία 5 %, Ελβετία 4,3 %, Ολλανδία 5,5 %, Φιλιππίνες 5 %) οι πιέσεις εντείνονται σε βαθμό μεγαλύτερο από το μέγεθος της μειονότητας.
Λχ, γίνονται μεγάλες διεκδικήσεις για την εισαγωγή ενός ειδικού «καθαρού» (halal) με ισλαμικούς όρους φαγητού, πχ στα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση απασχόλησης υποχρεωτικά σε μουσουλμάνους για την προπαρασκευή και διαχείρισή του. Σε περιπτώσεις που το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό εμφανίζονται απειλές για κινητοποιήσεις και αντίποινα. Την ίδια στιγμή αιτήματα αυτοδιοίκησης με βάση την Σαρία (ισλαμικό νόμο) στις ιδιαίτερες κοινότητές τους εμφανίζονται με απειλές για βίαια αντίποινα αν η πίεση απορριφθεί.
Όταν το πληθυσμιακό ποσοστό των μουσουλμάνων ξεπερνά το 10 %, βιαιότητες κάνουν την εμφάνισή τους με ανησυχητική συχνότητα με βάση παράπονα και αιτήματα για την κοινωνική τους κατάσταση. Στο Παρίσι βλέπουμε ήδη πυρπόληση αυτοκινήτων ενώ η παραμικρή κίνηση που ενοχλεί τους ισλαμιστές απαντάται με βιαιότητες και συχνά με αίμα (Παρίσι και Κοπεγχάγη με καρτούν για τον Μωάμεθ και Αμστερνταμ για κάποιο φίλμ). Τέτοιες εντάσεις παρατηρούνται σχεδόν καθημερινά σε κοινωνίες με τέτοια ποσοστά (Ινδία 10%, Κένυα 19%, Ρωσία 15 %).
Με ποσοστά πάνω από 20 % σημειώνονται συχνές εγκληματικές ενέργειες που περιλαμβάνουν σκοτωμούς αντιφρονούντων ετερόπιστων (χριστιανών) η ετερόδοξων (σιίτες) καθώς και σχηματισμός παραστρατιωτικών οργανώσεων όπως λχ στην Αιθιοπία (32,8 %), στο Τσαντ (53,1 %) και στο Λίβανο (59,7 %) και στη Βοσνία (40 %). Όταν το ποσοστό των μουσουλμάνων κατοίκων ξεπερνά το 60 % σημειώνονται οργανωμένες διώξεις «άπιστων», εθνοκαθάρσεις αντιφρονούντων, η χρησιμοποίηση της Σαρία σαν επιθετικού όπλου όπως και η Γίζυα (φόρος στους άπιστους) καθώς και φαινόμενα βίαιης Τζιχάντ (Μαλαισία 60,4 %, Κατάρ 77,5 %, Σουδάν 70 %, Μπανγκλαντές 83 %, Αίγυπτος 90 %, Ινδονησία 86,1 % κλπ).
Πρόσφυγες η Εισβολείς;
Οι χριστιανικές χώρες γεμίζουν από μουσουλμάνους τυχαία η κατόπιν κάποιας συνειδητής κινητοποίησης; Κανένας δεν μπορεί με σιγουριά να διατυπώσει κάποια καίρια άποψη. Παρατηρήσεις όμως είναι δυνατόν να γίνουν.
Η κραυγή ‘Χετζίρα’ (Hijrah) στέλνει κραδασμούς ανατριχίλας στο θυμικό των μουσουλμάνων. Σηματοδοτεί το ξεκίνημα του Ισλάμ κι αναφέρεται στη φυγή σαν πρόσφυγας του Προφήτη Μωάμεθ από την Μέκκα, για να διασωθεί από επικείμενους φονιάδες, την άφιξή του στη Μεντίνα (τότε, Γιαθρίμπ), την μεθόδευση της από μέσα κατάληψής της και την επεκτατική στη συνέχεια κυριαρχία του Ισλάμ παντού. Περιέχεται σε 91 στίχους του Κορανίου σαν καθήκον των μουσουλμάνων να μιμηθούν τoν Προφήτη και να αυξήσουν την Χετζίρα, με στόχο την επεκτατική διάδοση του Ισλάμ σε άλλες χώρες και κοινωνίες. Μια τέτοια ‘φυγή’ των μουσουλμάνων, με την μορφή προσφυγιάς η μετανάστευσης, οριοθετεί τους τρόπους με τους οποίους η Σαρία (ιερός νόμος) μπορεί τελικά να επιβληθεί σε αλλόπιστες κοινωνίες.
Συνέχεια εδώ
https://terrapapers.com/den-ine-prosfyges-ine-isvolis/
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ! Τα Ευρωπαϊκά Πολιτικά Ανδρείκελα και ο Επίσημος Δουλέμπορος !
Η Ευρώπη στόχος των «εργαλείων» της Νέας Τάξης !
Οι εξελίξεις είναι πλέον τόσο γρήγορες, που είναι πολύ δύσκολη η παρακολούθησή τους. Τόσο στην Ευρώπη, με την οικονομική και «προσφυγική» κρίση, όσο και στην Μέση Ανατολή με τις αδυσώπητες μάχες κατά του «Ισλαμικού Κράτους», αλλά και τη νότια Σινική Θάλασσα με την ένταση μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, το σκηνικό βίας που υπάρχει και, κυρίως, το σκηνικό ενός γενικευμένου πολέμου που ελλοχεύει, αναδύεται ένα γενικό αίσθημα ανασφάλειας έως τρόμου.
Οι ευθύνες των ισχυρών χωρών της Δύσης για τα όσα συμβαίνουν είναι δεδομένες. Η αλλαγή του παγκόσμιου γεωπολιτικού χάρτη και τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από το εν εξελίξει «παίγνιο» με ένα πλήθος δράσεων ενίοτε δημιουργεί και μη ελεγχόμενες αντιδράσεις. Η συνωμοσιολογία κορυφώνεται και οι «μάντεις κακών» φαίνονται να δικαιώνονται, αφού είναι δεδομένες οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί για την ανάδειξη των ισχυρών του επόμενου αιώνα.
Τα «εργαλεία» που δημιούργησε η Δύση δείχνουν έντονα πλέον τα σημάδια του «σκύλου που δαγκώνει το αφεντικό του», αν και σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι μπορούν να ισχυριστούν πως η βία κατά αθώων πολιτών που εισάγεται στις δυτικές χώρες εξυπηρετεί ένα πλήθος συμφερόντων στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, η οποία καλπάζει σκορπώντας την ανασφάλεια και τον τρόμο. Φυσικά, κανένας δυτικός ηγέτης δεν τολμά να παραδεχθεί την όποια συμβολή του στην δημιουργία, στην εκπαίδευση και στην γενική υποστήριξη των τζιχαντιστών, που συνοδεύτηκε με πακτωλούς χρημάτων και «υπόσχεται» πολλά περισσότερα.
Στην περίπτωση της ύπαρξης «παράπλευρων απωλειών», τόσο στις χώρες όπου μαίνονται συγκρούσεις όσο (τώρα πια) και σε χώρες του δυτικού κόσμου, μετά τις δηλώσεις οδύνης ξεκινά η υλοποίηση νέων καλοσχεδιασμένων κεφαλαίων που με το προσωπείο της «απάντησης» αυξάνουν τα επίπεδα βίας και, φυσικά, τις αντιδράσεις της «απέναντι πλευράς» των «χρήσιμων φανατικών θρησκευόμενων ηλιθίων».
Πολύ σύντομα τα θύματα από την επίθεση στο Παρίσι θα ξεχαστούν και θα αρχίσουν να καταστρώνονται πλάνα οικονομικών δραστηριοτήτων που θα μεταφέρουν πλούτο και ευμάρεια στην Ευρώπη. «Όλα είναι business και τίποτε δεν είναι προσωπικό» ισχυρίζονται οι «συνήθεις ύποπτοι» πέραν του Ατλαντικού, σημαντική μερίδα της πολιτικής τους ελίτ έχει ήδη αποδεχθεί ως αναγκαίο γεγονός την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!
Στα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 4 χρόνια, με την έναρξη της επίθεσης των τζιχαντιστών στη Συρία, κρύβουν ενόχους και συνενόχους. Ένας από τους μεγάλους συνενόχους είναι και η Τουρκία, για τις «δραστηριότητες» της οποίας υπάρχει πληθώρα αποδείξεων σχετικά με την στήριξη που παρέχει προς το Ισλαμικό Κράτος το οποίο τώρα επιτίθεται στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας «μοναχικούς λύκους» που εκπαιδεύτηκαν και βρισκόταν «εν υπνώσει» περιμένοντας το σύνθημα της ενεργοποίησής τους. Ταυτόχρονα, όπως ανέφεραν πρόσφατα ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών, ένα πλήθος τζιχαντιστών έμπειρων σε αστικές μάχες έχει επιβεβαιωθεί ότι εισήλθε στην Ευρώπη (γίνονται αναφορές για 8 έως 10 χιλιάδες) εκμεταλλευόμενο την τεράστια «ροή προσφύγων» και δημιουργώντας νέους πυρήνες κινδύνου για την ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών. Η Τουρκία είναι η χώρα που ελέγχει την «κάνουλα ροής» και εκβιάζει (έμμεσα ή άμεσα) την Ευρώπη αποκομίζοντας τεράστια οφέλη, υποσχόμενη ότι «θα αντιμετωπίσει» την λαθρομετανάστευση στο τουρκικό έδαφος, αλλά –όλως παραδόξως- πράττει τα αντίθετα από όσα δεσμεύεται προς την Ευρώπη.
Αν οι ευρωπαίοι ηγέτες (που αποδεικνύονται πλέον όχι μόνο ακατάλληλοι αλλά και επικίνδυνοι για τους πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών) επιθυμούσαν να αντιμετωπίσουν επαρκώς τις ό,ποιες απειλές (δημογραφικές και τρομοκρατικές) που εισάγονται από τις λαθρομεταναστευτικές ροές, θα είχαν αποφασίσει, ανακοινώσει και εφαρμόσει σειρά αυστηρότατων οικονομικών μέτρων κατά της Τουρκίας, η οποία συμβάλει στα μέγιστα στην δημιουργία των προσφυγικών πληθυσμών, αλλά και στην στήριξη των τζιχαντιστών (πολεμιστών) του Ισλαμικού Κράτους. Οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν επιλέξει να δημιουργήσουν μία νέα μάζα, μίξη εθνοτήτων και λαών, που θα γίνει και το νέο μωσαϊκό των ευρωπαϊκών πληθυσμών, με αντάλλαγμα την αισθητή μείωση αντιδράσεων στην αφαίρεση πολιτικών, κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών της Ευρώπης, όπως αυτή επιχειρείται να διαμορφωθεί στα πλαίσια που απαιτεί η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη Πραγμάτων. (Για την ακρίβεια όχι οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες αφού είναι απλές μαριονέτες των Επικυρίαρχων)
Η Τουρκία παίζει τον ρόλο του διακινητή ανθρώπων (δουλέμπορος) που γεμίζει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με νέα φτηνά εργατικά χέρια. Οι τζιχαντιστές παίζουν τον ρόλο του καταλύτη στη δημιουργία νέων ευάλωτων χωρών, με ηγεσίες που θα είναι χειραγωγούμενες και με ροπή στην διαφθορά, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνουν με σχετική άνεση τον ρόλο του τρομοκράτη και «μεγάλου εχθρού» που πρέπει να εξολοθρευτεί!
Ένα πρώτο δείγμα της ευρωπαϊκής αντίληψης για τον ύποπτο έως και εγκληματικό ρόλο της Τουρκίας στα όσα συμβαίνουν, καταγράφεται σε άρθρο του Gerald Warner με τίτλο «Η Τουρκία είναι συνένοχη με την ISIS και ακατάλληλη για ένταξη στην ΕΕ», που αναρτήθηκε στην ειδησιογραφική ιστοσελίδα breitbart.com (παράρτημα Λονδίνου) και στο οποίο ο συντάκτης γράφει ότι τελικά η Τουρκία τράβηξε πίσω και δέχθηκε να αφήσει Κούρδους μαχητές να περάσουν από το έδαφός της από το Ιράκ στη Συρία για μάχες εναντίον των τσιχαντιστών όμως προσθέτει όποιος φαντάζεται ότι αυτό αντιπροσωπεύει συνεργασία μιας Νατοϊκής χώρας για βοήθεια να καταπολεμηθεί το λεγόμενο ισλαμικό κράτος θα πρέπει να έχει παραισθήσεις. Η νεο-οθωμανική Τουρκία πρόσκειται περισσότερο προς την ISIS παρά τη Δύση. Και αφού κάνει μια διεξοδική ανάλυση του πόσο η Τουρκία είναι οπορτιουνιστική και ισλαμική, αναφέρεται στον Βρετανό Πρωθυπουργό κ. Ντέβιντ Κάμερον και γράφει:
«Μία γεωπολιτική ιδιοφυία ήταν απτόητη από μια τέτοια νοοτροπία. Ο Ντέιβιντ Κάμερον, ήταν πρωθυπουργός μόνο για τρείς μήνες όταν εγκαινίασε την προσωπική του σταυροφορία να φέρει μέσα στην ΕΕ την Τουρκία. Μιλώντας στην Αγκυρα είπε: Είμαι εδώ για να εργαστώ για την συμμετοχή της Τουρκίας στην ΕΕ. Και να αγωνιστώ γι’ αυτήν. Ισχυρίστηκε ότι εκείνοι που έφερναν ένσταση σ’ αυτή τη κίνηση «εσκεμμένα δεν κατανοούσαν το Ισλάμ». Ευχαριστούμε Ντέιβ. Αυτό έπρεπε να λεχθεί. Πολλοί από ‘μας πρέπει να βγούμε έξω με τα χέρια ψηλά και να ομολογήσουμε ότι δεν κατανοήσαμε. Δεν κατανοούμε γιατί η ISIS ενεργεί ατιμώρητα μέσα στη Τουρκία, δεν κατανοούμε γιατί ο Ερτογάν απαιτεί ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από περιοχές της ISIS όταν αυτή δεν έχει αεροπλάνα κι όταν τα πολεμικά αεροπλάνα είναι το κύριο όπλο των αντιπάλων της. Ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνουμε γιατί η Τουρκία το 97% του εδάφους της οποίας είναι στη Ασία, πρέπει να ενωθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντιλαμβανόμαστε όμως γιατί το κόμμα UKIP πέρσι κάλεσε τον Ντέιβ να εγκαταλείψει την παράφρονα καμπάνια του να φέρει αυτή την αμφίβολη χώρα στην ΕΕ και να δώσει το δικαίωμα στους πολίτες της να πλημμυρίσουν την Βρετανία. Υπό το φως της πρόσφατης συμπεριφοράς της Τουρκίας είναι αναγκαίο να συζητηθεί και η συνεχιζόμενη συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ».
Δεν πρόκειται για θέατρο παραλόγου, αλλά για θέατρο σκιών με εξυπηρέτηση συμφερόντων. Πρόκειται για δημιουργία συνθηκών ανασφάλειας που θα εξαναγκάσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς να παραχωρήσουν στα κράτη σημαντικό τμήμα των δικαιωμάτων τους, για να ζήσουν με λιγότερες ελευθερίες αλλά με σχετική ασφάλεια!!! Εάν οι ευρωπαίοι ηγέτες ήταν πραγματικοί ηγέτες, το Παρίσι δεν θα δεχόταν επίθεση, ούτε, φυσικά, θα απειλούνταν η Ευρώπη από οποιονδήποτε ισλαμικό τρομοκρατικό κίνδυνο. Αυτό που πρέπει να απαντηθεί άμεσα, δεν είναι το ποια θα είναι η αντίδραση της Ευρώπης (και ειδικά της Γαλλίας) στην βία που ασκείται κατά της Ευρώπης. Το ζητούμενο που οδηγείται η Ευρώπη και ποια θα είναι πλέον η μορφή της. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν είμαστε στα πρόθυρα ενός γενικευμένου, παγκοσμίου πολέμου, που ξεκινάει από τη Μέση Ανατολή. Είμαστε όμως απολύτως βέβαιοι πως οι υπεύθυνοι του χάους που απειλεί την Ευρώπη (και όχι μόνο), θα εμφανιστούν ως «στρατιώτες επιβολής του δικαίου», σκορπώντας προγραμματισμένο θάνατο σε πολύ μεγάλους αριθμούς. @Γεωργίου Μιχαήλ
Συνέχεια εδώ
https://terrapapers.com/i-chrisimi-ilithii-tou-islam/

Ραγιάδες: Τρολάκια του διαδικτύου
Εχει γεμίσει το fb ΡΑΓΙΑΔΕΣ τρολλάκια όπως την εποχή του δημοψηφίσματος των πολιτικών «πρώτη φορά γάμησε τα» Γιατί είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη οι μετανάστες; Εγκλωβισμένος είσαι όταν δεν μπορείς να κινηθείς προς καμία κατεύθυνση. Αυτοί…
Εχει γεμίσει το fb ΡΑΓΙΑΔΕΣ τρολάκια
Ζούμε στην εποχή του δημοψηφίσματος των «πρώτη φορά γάμησε τα»
«ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ. Ο Τσίπρας δεν είπε επί λέξη προεκλογικά «Ποια σύνορα; Έχει η θάλασσα η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέρουμε;» κι όμως τον ψήφισαν για πρωθυπουργό οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ!! Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι πολιτικοί τραβέλια αλλά οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ που τους ανέχονται και τους χειροκροτούν. Η Ελλάδα τελείωσε και την τελείωσαν οι κάτοικοι ΡΑΓΙΑΔΕΣ που την μολύνουν σαν καρκινικά κύτταρα, σαν μούχλα πάνω σε σάπιο ξύλο. Ζούμε μέρες αποκάλυψης με τους χιλιάδες μουσουλμάνους κι όταν ο ΡΑΓΙΑΣ «ανθρωπιστής» καταλάβει ότι δεν είναι περαστικοί αλλά τους έφεραν για να μείνουν, και ζητάνε τζάμπα σπίτια, επιδόματα, τζαμιά, να τους υπηρετούν, να μην υπάρχει στα σχολεία χοιρινό, κλπ καλούδια… ήδη μουσουλμάνοι στην Καβάλα αρνήθηκαν να δεχτούν οδηγίες από γυναίκα διοικητή και οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ την άλλαξαν!!! «Πρώτη φορά αριστερά» συντρόφι, θα την πιείς μέχρι τέλους.»
Αυτό το κείμενο με τις δύο φωτογραφίες κάτω, είχε 1890 αναφορές στο facebook από Τρολάκια ΡΑΓΙΑΔΕΣ συντρόφια, που ενοχλήθηκαν. Δεν πειράζει … Σε λίγο θα βλέπουν το κεφάλι τους μακριά από το σώμα τους 2-3 λεπτά πριν ψοφήσουν, μα θα ‘ναι ήδη αργά. Μα θα μου πεις και γιατί να μην είναι το κεφάλι τους μακριά από το σώμα τους .. και κοντά που είναι ποιά η διαφορά;
Τι σχεδιάζουν τάχα; Εξαπολύουν προειδοποιητικές βολές για να πιάσουν «πόστο» και να φιμώσουν στόματα, όποια και αν είναι η κατάληξη με τους επαγγελματίες λαθραίους που στέλνει η Τουρκιά να καταλάβουν την Ελλάδα στην γενικότερη πολιτκή της, του Παντουρκισμού. Οι αληθινοί άνθρωποι πρόσφυγες που χρήζουν βοήθειας δεν είναι ούτε το 10% αυτών. Σε οποιοδήποτε hot spot πας, βλέπεις ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ότι το 80% αυτών που είναι εκεί, απέχουν παρασάγγας από τον ορισμό του μετανάστη ή του πρόσφυγα. Τα πολιτικά τραβέλια απ’ την άλλη, έχουν συνηθίσει στους διθυράμβους και τα «λιβάνια» και τώρα που το κλίμα αλλάζει, δεν αντέχουν την κριτική. Φυσικά, σαφώς και δεκτή η κριτική στην όποια άποψη, σαφώς και ελεύθερη η διατύπωση της όποιας διαφωνίας. Άλλο όμως διαφωνώ μαζί σου και άλλο σου απαγορεύω να διαφωνείς μαζί μου. Χώρια που είναι ανίκανοι να μιλήσουν με άποψη, πέρα από μουγκανίσματα.
Η δικτατορία της βλακείας των άψυχων είναι από τους βασικούς κανόνες των τσιμεντουπόλεων. Όσο μεγαλώνει η επισκεψιμότητα και η κίνηση μιας πληροφορίας τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των τρολ. Η Συναισθηματική Πανούκλα είναι κύριο γνώρισμα του ανθρώπινου ζώου και χαρακτηρίζει κυρίως τους παρασιτικούς που βολεύονται στη θαλπωρή των δεσμών τους και άρα τους ενοχλεί η αλήθεια, που είναι συνήθως επώδυνη. Άλλοι πάλι δεν αντέχουν τον κόπο της αναζήτησης. Μα, δυστυχώς η γνώση (και κατ’ επέκταση η αλήθεια) ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ με κόπο, έρευνα, μελέτη, διάκριση και δεκάδες άλλα χαρακτηριστικά που είναι άγνωστες λέξεις για τα τρολάκια.
Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες: Ενα στημένο παιχνίδι
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
Ή είναι ανίκανοι να ελέγξουν μια χούφτα δουλέμπορους στα παράλια της Μεσογείου ή μας δουλεύουν κανονικά! Μας τα ‘χουν κάνει τούμπανο με τους «πρόσφυγες που είναι εγκλωβισμένοι» και μπλα μπλα μπλα … λες κι όλοι σε αυτή την χώρα είναι λοβοτομημένες καρικατούρες σαν τα μούτρα τους. Οι παρασιτικοί είναι ικανοί να κατηγορήσουν τον Κολοκοτρώνη, τον Ανδρούτσο, τον Καραϊσκάκη, τον Βαρβάκη, την Μπουμπουλίνα ως ξενοφοβικούς και ρατσιστές !!!
Γιατί ΔΕΝ είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη οι μετανάστες. Εγκλωβισμένος είσαι όταν δεν μπορείς να κινηθείς προς καμία κατεύθυνση. Αυτοί δεν εμποδίζονται από κανέναν, μπορούν να κινηθούν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, εκτός από εκείνη προς την Δυτική Ευρώπη. Άρα, αν είναι εγκλωβισμένοι σε κάτι, είναι στον φανατισμό τους.
Και γιατί θέλουν να πάνε στην Ευρώπη; Επειδή λαχτάρησαν τις ελευθερίες και την ανεξιθρησκεία του ευρωπαϊκού πολιτισμού; Όχι βέβαια. Το μόνο που θέλουν από την Ευρώπη είναι οι κοινωνικές παροχές: τρώμε, πίνουμε τζάμπα, παίρνουμε τα κοινωνικά επιδόματα και σε μερικά χρόνια επιβάλλουμε την σαρία !!! εεε δεν είναι όλοι στην Ευρώπη ΡΑΓΙΑΔΕΣ, υπάρχουν και κράτη με αρχές, αξίες, σεβασμό στους πολίτες τους, νόμους και ΣΥΝΤΑΓΜΑ, δεν είναι παντού «μπάτε σκύλοι αλέστε»
Εμείς σαν λαός είμαστε εγκλωβισμένοι και έρμαια στην ασύστολη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΜΜΚ της Συγκινησιακής Πανούκλας, που κάνουν διαγωνισμό γλειψίματος στα πολιτικά τραβέλια.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ
11.000.000 Έλληνες και 120.000 εισβολείς (λαθρομετανάστες) αναζητούν οδό διαφυγής από την Ελλάδα! Το ελληνικό κράτος αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα.
ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΡΑΝΟΪΚΗΣ 5ης ΦΑΛΑΓΓΑΣ: [Δημήτρης Χορόσκελης] Σύντροφοι κερδίσατε, η Αριστερή Αστυνομία της Σκέψης κυριαρχεί πλέον σε ολόκληρη τη Δύση!!! Σας έχω καλά νέα: χάρη στην άοκνη δράση σας ο καπιταλισμός πέθανε, πάμε σε μια μεσαιωνική πολυπολιτιστική νεο-φεουδαρχία με την Ευρώπη γεμάτη μικρά φέουδα σουνιτών, σιϊτών, σαλαφιστών, ουαχαμπιτών, καθολικών, προτεσταντών, ορθοδόξων, κλπ., διαφόρων εθνικοτήτων και άκρως εχθρικών το ένα προς το άλλο!!! Προλαβαίνετε να αυτοκτονήσετε για να μην το δείτε!!! Αν και ποιος έχασε την διαλεκτική σκέψη για να την βρείτε εσείς: και τότε ακόμη θα λέτε ότι φταίνε ο καπιταλισμός και η κακιά Δύση!!!
Κι επειδή συγκρίνετε όπως πάντα τα ΑΝΟΜΟΙΑ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Αυτόν τον πολιτισμό τον μετέφεραν όπου πήγαν… ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ … ας μου πει κάποιος ποιόν πολιτισμό κουβαλούν στα μπαγκάζια τους οι εισβολείς ισλαμοπταλιμπάν που εποικίζουν την Ελλάδα;
Αλήθεια ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ;
Η ανικανότητα ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ και η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ είναι πολύ σοβαρή ψυχική και διανοητική νόσος, να το προσέξετε.
Η «ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ» ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ
Δείτε το βίντεο εδώ
https://terrapapers.com/ragiades-trolakia-tou-diadiktyou/

Μέχρι τώρα, σε όλες τις χώρες όπου πραγματοποιήθηκαν «χρωματιστές επαναστάσεις», όλα αποσκοπούσαν την ανατροπή κυβερνήσεων υπό το πρόσχημα της εισαγωγής της «δημοκρατίας». Αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά: Ακραίοι ισλαμιστές, που εισρέουν στη γηραιά ήπειρο θα ανατρέψουν την Ευρώπη στο όνομα του αγώνα εναντίον της «δημοκρατίας». Και κανείς δεν προσπαθεί καν να το κρύψει. Απλώς ακούστε τι απαιτούν ανοιχτά οι ισλαμιστές στις ομιλίες τους. Τελικά, ποια είναι η διαφορά; Όπως και να έχει, η παλαιά τάξη θα αντικατασταθεί από καινούργια. Μόνο το πρόσχημα θα αλλάξει: η «δημοκρατία» θα αντικατασταθεί από τον νόμο της Σαρία.
Η φιλελεύθερη και δημοκρατική Ευρώπη για την οποία μιλά ο Soros δεν μπορεί να πει «όχι» στους πρόσφυγες, διότι είναι «απόρριψη των αξιών στις οποίες χτίστηκε και των δικαιωμάτων που την κυβερνούν». Από την άλλη μεριά, κάθε οξυδερκής παρατηρητής βλέπει την τούρτα που προσφέρεται τόσο άφθονα στην Ευρώπη ότι είναι επιμελώς δηλητηριασμένη.
Αν και η αιτία θανάτου της Ευρώπης μπορεί να είναι ακόμη και η ίδια ποσότητα της τούρτας (ακόμη και χωρίς τους Ισλαμιστές φονταμενταλιστές) με τη μορφή των μεταναστών. ‘Νo go’ zones για την αστυνομία στη Σουηδία το αποδεικνύουν. Σ’ αυτό ας προστεθεί ότι νέα κύματα προσφύγων εκπαιδευμένων από τους πολεμιστές του ISIS, θέτουν τις βάσεις τους στην Ευρώπη και έχουμε μια εικόνα που έχει ήδη περιγράψει ο Jaques Attali, σύμβουλος στα Ηνωμένα Έθνη. Η Ευρώπη θα αποσταθεροποιηθεί τόσο που «ο τοπικός πληθυσμός θα παγιδευτεί ανάμεσα σε δύο πυρά. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, με αυτόν τον ρυθμό, δεν είναι η Αφρική του αύριο που θα μοιάζει με τη Δύση του σήμερα, αλλά η Δύση θα μοιάζει με τη σύγχρονη Αφρική».
Φαίνεται ότι η Ευρώπη σύντομα θα αποσταθεροποιηθεί α λα Μέση Ανατολή. Η λογοκρισία των ΜΜΕ, η προληπτική δράση της αστυνομίας και η νομοθεσία στην Ευρώπη συνεχίζουν εντονότερα να απαγορεύουν την κριτική προς το ονομαζόμενο «προσφυγικό ζήτημα». Κάθε κριτική στο επιθετικό Ισλάμ στην Ευρώπη θα είναι πολύ δύσκολο καθώς θα απειλεί τη «δημοκρατία και τις ευρωπαϊκές αξίες» στις οποίες η ΕΕ χτίστηκε – όπως λέει ο Soros.
Θα κάνει τους ευρωπαίους πιο ευάλωτους σε σχέση με το επιθετικό Ισλάμ και σε περισσότερες συγκρούσεις. Ως αποτέλεσμα, ένα καλά αποδεδειγμένο μοντέλο θα εγκαθιδρυθεί στην Ευρώπη: Πρόβλημα – Αντίδραση – Λύση. Στο τέλος, η Ευρώπη θα συμφωνήσει σε κάθε είδους δεσποτισμό εκ των άνω. Εντούτοις, ελπίζω η ανάλυσή μου στην περίπτωση αυτή να αποδειχτεί εντελώς λανθασμένη.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails