Wednesday, January 29, 2020

ΚΟΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ιλλινόις: Κόρη του καταδικάσμενου μουσουλμανικού τρομοκρατή είναι υποψήφια για το Κογκρέσο

Η κόρη του Τζέφ Φορτ (γνωστός και ως Abdul Malik Ka’bah), ο οποίος ξοδεύει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή για εγχώριες κατηγορίες τρομοκρατίας, τρέχει για το Κογκρέσο στο Ιλλινόις. Η Ameena Matthews είναι Δημοκρατικός υποψήφιος για την Βουλή των Αντιπροσώπων στην 1η Κογκρέσου του Ιλλινόις.
Σύντομα και στην χώρα μας τέτοιοι υποψήφιοι
Καταδικασμένος Μουσουλμάνος τρομοκράτης που σκότωσε έναν στρατιώτη των ΗΠΑ και τυφλώθηκε άλλος ένας εξαιτίας του είναι κεντρικός ομιλητής στο πανεπιστήμιο στον Καναδά.
Ο Omar Khadr, ο πρώην «παιδικός στρατιώτης» που εισήχθη στο Αφγανιστάν στην ηλικία των 15 ετών από τον πατέρα του που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, συνελήφθη και κρατήθηκε στην αεροπορική βάση Bagram προτού μεταφερθεί στον κόλπο του Γκουαντάναμο όπου διεξάχθηκε από το 2002 έως το 2010, να σκοτώσει τον αμερικανικό στρατό Medic, Sgt. Christopher Speer.
Το 2010, ο Khadr επαναπατρίστηκε στον Καναδά και το 2013 ξεκίνησε μια δίκη ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων (καναδικών δολαρίων) κατά της κυβέρνησης του Καναδά, υποστηρίζοντας ότι συνωμότησαν με την κυβέρνηση των ΗΠΑ να κακοποιήσουν τα δικαιώματά τους. Το 2017, η κυβέρνηση Trudeau διευθέτησε την αγωγή με τον Khadr να του απονέμει ήσυχα $ 10,5 εκατομμύρια ($ 8 εκατομμύρια σε δολάρια ΗΠΑ).
Η απονομή πολλών εκατομμυρίων σε έναν καταδικασθέντα τρομοκράτη προκάλεσε αγανάκτηση στους καναδικούς συντηρητικούς κύκλους επειδή ένα αστικό δικαστήριο της Γιούτα είχε απονείμει το Sgt. Η οικογένεια του Speer $ 134 εκατομμύρια (δολάρια ΗΠΑ) για τη δολοφονία του ιατρού. Η οικογένεια Speer εξακολουθεί να προσπαθεί να επιβάλει το βραβείο στον Καναδά.
Το 2019, ο διορισμένος από τον Trudeau δικαστής αποφάσισε ότι η ποινή του για εγκλήματα πολέμου είχε λήξει, συνεπώς έχουν αφαιρεθεί όλες οι προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης απόκτησης διαβατηρίου.
Ο Khadr προγραμματίζεται να μιλήσει σε μια εκδήλωση για τα δικαιώματα των παιδιών που φιλοξενείται από το Πανεπιστήμιο Dalhousie στις 10 Φεβρουαρίου του 2020.
Veteran blinded in Khadr ambush blasts Trudeau settlement
Δυτικό Yorkshire PC Amjad Ditta, επίσης γνωστός ως Amjad Hussain, κατηγορήθηκε για σεξουαλικά αδικήματα εναντίον παιδιών ηλικίας 13 έως 16 ετών. Είναι κάποιος που ερευνά όλες τις άλλες μουσουλμανικές «μισθώσεις ποικιλομορφίας» στην αστυνομία;
Police Diversity Hire Arrested for Child Sexual Abuse
Το γυάλινο παράθυρο μιας πόρτας σε ένα τζαμί στη Γερμανία έχει σπάσει
Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μουσουλμανικές τρομοκρατικές επιθέσεις και οι σεξουαλικές επιθέσεις στις γερμανικές γυναίκες έχουν γίνει το «νέο φυσιολογικό» στη Γερμανία, ένα σπασμένο παράθυρο σε ένα τζαμί δεν φαίνεται να αξίζει τον κόπο. Αλλά βασιστείτε στα χάλια μουσουλμανικά μέσα για να σας κάνει να νομίζετε ότι είναι. Δηλαδή το έκαναν μεγάλο θέμα.
Στοίχημα ότι αυτό το σήμα δεν πήρε πάρα πολύ προσοχή των μέσων ενημέρωσης στη Γερμανία.
Daily Sabah: Μια γυάλινη πόρτα του Τζαμιού Mimar Sinan, η οποία διοικείται από την Τουρκική Ισλαμική Ένωση Θρησκευτικών Υποθέσεων (DITIB), έσπασε κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Ο διευθυντής του τζαμιού Mimar Sinan, Hikmet Kıylıoğlu, δήλωσε ότι οι άνθρωποι που ήρθαν για πρωινή προσευχή ανέφεραν αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία, οι οποίοι δήλωσαν ότι έχουν ξεκινήσει έρευνα.
Επίσης, επέστησε την προσοχή στις αυξανόμενες επιθέσεις πρόσφατα, ζητώντας από τις νομικές αρχές να συλλάβουν και να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους για την επίθεση στον πληρέστερο βαθμό του νόμου.
Another mosque attack in Germany
Αν έχετε διαβάσει το βιβλίο, η μουσουλμανική μαφία, η ιστορία του Chris είναι αυτή που βασίζεται. Σε αυτή τη συνέντευξη με τον Steven Crowder, ο Chris εκθέτει όσα έμαθε ενώ εργάζονταν για την CAIR και τους άμεσους δεσμούς της με τη Χαμάς και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Chris Gaubatz, ο χριστιανός που πήγε μυστικός ως μεταστραφείς μουσουλμάνος, για να γίνει ένας οικότροφος σε καθορισμένη τρομοκρατική ομάδα CAIR.
EXPOSED: Insider Proves CAIR is a Terror Group! | Louder With Crowder

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails