Tuesday, October 6, 2020

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΟΤΑΝ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΣΤΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΤΡΕ!

 

Πως «στην Ελλάδα δεν υπάρχει θέση για μιμητές και οπαδούς του ναζισμού», υποστήριξε ο Κούλης Μητσοτάκης, παρεμβαίνοντας ωμά στην δικαιοσύνη ενόψει της επικείμενης απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Κι εμείς απαντάμε στο θρασίμι με ντοκουμέντα για την συνεργασία όλης του της οικογένειας με τους Γερμανούς κατακτητές, την περίοδο της κατοχής.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στην εφημερίδα «Ελεύθερον Βήμα» της 23ης Αυγούστου 1941, το ρεπορτάζ από την συνάντηση του τότε πρωθυπουργού Γ. Τσολάκογλου με τον Γερμανό διοικητή του «Φρουρίου Κρήτη» στρατηγό της αεροπορίας Αντρέ:

«Τούτον (σ.σ. τον Γερμανό στρατηγό) υπεδέχθη ο κ. Τσολάκογλου και προσεφώνησε γερμανιστί η δεσποινίς Καίτη Μητσοτάκη, ενώ προσέφερεν ανθοδέσμην. Ο στρατηγός Αντρέ απαντών είπεν: “Αυτό είναι για μένα μεγάλη χαρά και τιμή”»…

Ποια ήταν η «δεσποινίς Καίτη Μητσοτάκη», που προσέφερε χαρά στον Γερμανό κατακτητή της Κρήτης; Η αδερφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και θεία του Κυριάκου!

(ΥΓ): Κι έχουμε και συνέχεια…

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails