Monday, October 19, 2020

Ο Ραβίνος Κανιγιέφσκι έχει απαγορεύσει στους «δικούς του» άνθρωπους να κάνουν τεστ κορονοϊού.-Ελληνικέ λαέ, αυτή είναι η «Ορθοδοξία» σου! Σου αρέσει;

 

(Στη μέση του δεύτερου κύματος.)

Μαρία Μονομένοβα

Ο κορονοϊός – βιολογικό όπλο ή επιδημία;

Το Ισραήλ ήταν μια από τις πρώτες χώρες που αποφάσισε να επανέλθει και πάλι σε σκληρά μέτρα καραντίνας. Από την Παρασκευή, μπήκε η απαγόρευση για τους Ισραηλινούς να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους χωρίς λογική δικαιολογία. Απαγορεύονται τα μπαρ, οι καφετέριες και οι μαζικές συγκεντρώσεις σε γκρουπ. Η απαγόρευση θα διαρκέσει το ελάχιστο τρεις εβδομάδες. Η αρχή της καραντίνας συνέπεσε με τον εορτασμό της Εβραϊκής Πρωτοχρονιάς. Για πρώτη φορά σε 60 χρόνια, ακόμη και η Μεγάλη Συναγωγή στα Ιεροσόλυμα θα παραμείνει κλειστή αυτήν την ημέρα, όπως αναφέρεται από το Rambler.

Το βαρύ πλήγμα του κορονοϊού ανάγκασε το Ισραήλ να κλείσουν τα σχολεία. Ήδη την παραμονή των διακοπών, υπήρχαν αναφορές για αυξημένα κρούσματα κορονοϊού COVID-19, σε πολλούς μαθητές του Εβραϊκού Γυμνασίου στα Ιεροσόλυμα και στη συνέχεια διαδόθηκαν οι πληροφορίες για τα κρούσματα παιδιών σε σχολεία στο Χόλον, την Άσντοντ και την Χαντέρα… Ως αποτέλεσμα, τόσο οι άρρωστοι όσο και εκείνοι που ήταν μαζί τους σε άμεση επαφή, τέθηκαν σε καραντίνα και ο συνολικός αριθμός τέτοιων μαθητών και διδασκόντων σε δύο ημέρες ξεπέρασε τις 10.000.

Σε συνέχεια των παραπάνω γεγονότων η απόφαση του Υπουργού Υγείας του Ισραήλ να αλλάξει την γενική πολιτική για τα τεστ του κορονοϊού COVID-19 παρέμεινε σχεδόν απαρατήρητη. Από δω και πέρα, πρώτον, τα τεστ έχουν καταστεί υποχρεωτικά σε όλα τα γηροκομεία και τα συγκροτήματα κοινωνικής στέγασης τύπου ξενώνα. Δεύτερον, απολύτως όλοι άνευ εξαιρέσεων όσοι ήταν ακόμη σε βραχυπρόθεσμη (πάνω από 15 λεπτά) επαφή με ένα κρούσμα κορονοϊού, ανεξάρτητα από το εάν έχουν συμπτώματα λοίμωξης από κοροναϊό, πρέπει να υποβληθούν σε εξέταση (!). Και τρίτον, ο καθένας που επιθυμεί από μόνος του μπορεί να υποβληθεί εθελοντικά σε ένα τέτοιο τεστ — για αυτό, αρκεί να απευθυνθεί σε έναν οικογενειακό γιατρό και να ακολουθήσει τις οδηγίες του. Αναφέρεται ότι σήμερα το σύστημα υγείας του Ισραήλ μπορεί εύκολα να κάνει και να επεξεργάζεται περισσότερα από 15.000 τεστ κορονοϊού την ημέρα.

Αλλά από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία σε όλη αυτή την ιστορία ήταν ότι τις προάλλες, ένας μεγάλος ηγέτης στον κόσμο των ορθοδόξων ιουδαίων, ο Ραβίνος Κανιγιέφσκι, έδωσε οδηγίες ότι σε yeshiva (θρησκευτικές σχολές) των ανδρών πρέπει να αποφεύγονται τα τεστ κορονοϊού. Σύμφωνα με την άποψη του ραβίνου, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αποτελέσματα των τεστ πολύ πιθανόν να κλείσουν χιλιάδες μελετητές της Τόρας στην καραντίνα, την οποία θεωρεί ένα μεγάλο χάσιμο χρόνου. «Οι μαθητές μας πρέπει να μελετούν την Τορά μέρα νύχτα. Η μελέτη της Τοράς αποτελεί την κεντρική εντολή στον Ιουδαϊσμό, όπως γράφεται στο Δευτερονόμιο, και ως εκ τούτου τίποτα δεν πρέπει να μας αποσπάσει από αυτήν την ιέρη αποστολή», λέει ο Κανιγιέφσκι. Με τι συνδέεται όμως στην ουσία μια τόσο περιέργη από την πρώτη ματιά απόφαση του σεβαστού ραβίνου;

Ήδη έχουμε γράψει ότι τα τεστ κορονοϊού στην Αμερική και την Μεγάλη Βρετανία ήταν αρχικά μολυσμένα με κοροναϊό. Και τότε στη συνέχεια, στην Αμερική και την Ευρώπη συνέβησαν τεράστια σκάνδαλα σχετικά με αυτό το θέμα. Οι Αμερικανοί γιατροί που αντιτίθενται στους εμβολιασμούς κορονοϊού τονίζουν ότι η πανδημία του COVID ξεκίνησε καθαρά για εμπορικούς σκοπούς και σύμφωνα με το σχέδιο του Ροκφέλερ 1-3-30. Στη συνέχεια προτείνουμε έναν άμεσο σύνδεσμο προς τον ιστότοπο του Ιδρύματος Ροκφέλερ (Rockefeller Foundation), οπου αναφέρεται ένα φιλόδοξο σχέδιο για τη δραστική αύξηση του αριθμού των τεστ του κορονοϊού, σύμφωνα με το οποίο «τα τεστ στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει τελικά να κάνουν έως και 30 εκατομμύρια άτομα την εβδομάδα και η εφαρμογή του σχεδίου θα κοστίσει 100 δισεκατομμύρια δολάρια».

«Τα τεστ κορονοϊου COVID που γίνονται σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με το σχέδιο 1-3-30 του Ροκφέλερ αποτελούν το κύριο κόλπο της τρέχουσας φάσης της επιχείρησης Κορονοϊού», λέει ο Δρ Τζιμ Στόουν. – Όσο περισσότερα άτομα κάνουν το τεστ, τόσο πιο θετικά κρούσματα του κορονοϊού καταγράφονται με στατιστικά στοιχεία. Μήπως άραγε αυτά τα τεστ αποτελούν στην ουσία ένας πονηρό τρόπο για να αποκτήσουν την μυστική πρόσβαση στα εσωτερικά μέρη του σώματός μας, ειδικά στον εγκέφαλο;».

Να σας υπενθυμίσω ότι η «παράξενη» απόφαση του Ραβίνου Κανιγιέφσκι ανακοινώθηκε εκείνο το διάστημα όταν στο Ισραήλ καταγράφηκε ο αριθμός ρεκόρ των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού. Μήπως ο σεβαστός ραβίνος έχει τρελαθεί; Ή μήπως απλά είναι καλύτερα ενημερωμένος;».

Θα αναφέρουμε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Δρ Τζιμ Στόουν που έκανε στο συνέδριο με θέμα τον κορονοϊό για τις ανησυχίες του σχετικά με τα «τεστ του Ροκφέλερ», επειδή σε αυτήν την περίπτωση πρόκειται ακριβώς για την συνωμοσία που να μοιάζει με την πραγματικότητα.

«Τα ρινικά επιχρίσματα που χρησιμοποιούνται (ρινοφαρυγγικά ή στοματοφαρυγγικά) είναι πολύ μακριά (περίπου 6 ίντσες ή 15 πόντους) και έτσι φτάνουν μέχρι και το πίσω μέρος της ρινικής κοιλότητας. Υπάρχει κάποιος ιατρικός λόγος για τον οποίο τα επιχρίσματα πρέπει να λαμβάνονται τόσο βαθιά; Τα τεστ για ιούς που μεταδίδονται από αερομεταφερόμενα σταγονίδια, ανάμεσα στα οποία είναι και ο κορονοϊός COVID, δεν προβλέπουν τέτοια βαθιά επιχρίσματα. Ακόμη και τα τεστ DNA γίνονται με ένα απλό δείγμα από το στόμα. Είναι γελοίο να πιστεύουμε ότι οποιοδήποτε τεστ για έναν ιό — όταν μπορείτε να τον διαδώσετε με βήχα— δεν θα είναι το ίδιο. Κάτι γίνεται λάθος με αυτά τα τεστ. Μπορούν άραγε αυτά τα τεστ να χρησιμοποιούνται για να μολύνουν κρυφά τον άνθρωπο (με τη βοήθεια κάποιου παθογόνου) ή ακόμα και για την εμφύτευση νανοτεχνολογίας όπως των μικροτσίπ τα οποία έχει στο μυαλό του ο κ. Γκέιτς και τα βλέπει στα όνειρά του; Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο κορονοϊός COVID αφήνει διαρκή νευρολογικά προβλήματα και εγκεφαλική βλάβη. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως — τα κάνει αυτά ο ιός ή φταίνε άραγε τα τεστ; οι δοκιμές; Πολλές από τις δοκιμές λαμβάνουν τα δείγματά τους από την πλάκα αιμοειδούς, το οποίο είναι ένα οστό πάχους χιλιοστομέτρου στο άνω μέρος της ρινικής κοιλότητας που είναι διάτρητο με πολλές οπές που πηγαίνουν απευθείας στην εγκεφαλική κοιλότητα.

Πολλά τεστ λαμβάνουν τα δείγματά τους από το ηθμοειδές οστό, το οποίο είναι ένα οστό πάχους χιλιοστομέτρου στο άνω μέρος της ρινικής κοιλότητας που αποτελείται από πολλές οπές που πηγαίνουν απευθείας στην εγκεφαλική κοιλότητα. Τα νεύρα όσφρησης των ανθρώπων διέρχονται από αυτές τις τρύπες (το οστό μοιάζει με μια σπογγώδης οθόνη). Εάν οι προγραμματιστές του nano-chip σκέφτονταν να βρουν ένα μέρος για να το εγκαταστήσουν, τότε το ηθμοειδές οστό θα ήταν το ιδανικότερο σημείο τοποθέτησης. Το ηθμοειδές οστό κατά το ήμισι αποτελείται από οσφρηκά νεύρα ενώ όποιος αποπειραθεί να αφαιρέσει το τσιπ από πάνω του, είναι πιθανόν να χάσει τη ζωή του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρωπόμορφα τέρατα που δεν έχουν ανθρώπινη συνείδηση, και ως εκ τούτου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και έτοιμοι για οποιοδήποτε σενάριο, ακόμη και αν αυτό μας φαίνεται απίθανο και παράλογο».

Προφανώς, ο σεβαστός ραβίνος του Ισραήλ, απαγορεύοντας στους «δικούς του» ανθρώπους (και αυτοί, δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι η ελίτ του εβραϊκού λαού) να κάνουν τεστ κορονοϊού, κατανοεί απόλυτα την κατάσταση και ξέρει τι κάνει. Εν ολίγοις, αυτό πρέπει να μας προβληματίσει…

Μαρία Αντρέγιεβνα Μονομένοβα, μέλος του Δημοσιογραφικού Συλλόγου Ρωσίας

Μετάφραση: Ρωμανός Γερμανίδης

Πηγή: ruskline.ru/news

Πηγή : https://tasthyras.wordpress.com

SCRIPTA MANENT

Νέα εγκύκλιος ΔΙΣ: Κανόνες και μέτρα προστασίας προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού

Ελληνικέ λαέ, αυτή είναι η «Ορθοδοξία» σου! Σου αρέσει;

Ο κόσμος χάνεται και οι χρυσοποίκιλτα ντυμένοι Ορθόδοξοι «ιεράρχες» αγρόν ηγόρασαν, γυροφέρνοντας και προσκυνώντας οστά γεγυμνωμένα… Γι’ αυτούς δεν υπάρχει Θεός! Μόνο τα λείψανα αποδίδουν…

Λαμπρό Συλλείτουργο για την ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου 

Έδεσσα | Χρήστος Καναρόπουλος 

 Αγάλλεται η Έδεσσα και ολόκληρη η Μακεδονία από τον σημερινό περίλαμπρο και πανηγυρικό εορτασμό της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου, Επισκόπου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας. 

 Σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, τελείται στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης πολυαρχιερατική θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βρυούλων κ. Παντελεήμονος και συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Μετρών κ. Δημητρίου, Γουμενίσσης κ. Δημητρίου, Βεροίας κ. Παντελεημόνος, Ξάνθης Παντελεήμονος, Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, Καστορίας κ. Σεραφείμ, Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Κοζάνης κ. Παύλου, Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Παροναξίας κ. Καλλινίκου, Άρτης Καλλινίκου, Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, Κίτρους κ. Γεωργίου, Γρεβενών κ. Δαυΐδ, Σιατίστης κ. Αθανασίου, Αμορίου κ. Νικηφόρου και του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. 

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν πριν από την Δοξολογία οι Αρχιερείς με επικεφαλής τον Ποιμενάρχη της Εδέσσης υποδέχθηκαν τα Ιερά Λείψανα του νεοφανούς Αγίου στην είσοδο του Ναού, ψάλλοντας το απολυτίκιό του. 

 Παρόντες ανάμεσα στον ευλαβή λαό που συμμετέχει στις ευλογημένες και ιστορικές αυτές στιγμές οι άρχοντες του τόπου και πολλοί Ιερείς της τοπικής Μητροπόλεως και άλλων Ιερών Μητροπόλεων.

«Σήμερα η Ιερά Μητρόπολη μας χαίρεται για τον τοπικό μας Άγιο, τον Επίσκοπο Εδέσσης Καλλίνικο» – ανέφερε μεταξύ άλλων στην προσλαλιά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ, φωτίζοντας διάφορες πτυχές της προσωπικότητας του.

«Ήταν προφήτης, καθώς εξήγγειλε τις βουλές του Θεού, θαυμάσιος λειτουργός, φιλακόλουθος, άριστος ποιμήν με πλούσιο εκκλησιαστικό φρόνημα. Ανεξίκακος, Ιεράρχης χωρίς φθόνο, που καλλιέργησε τις αρετές του» – τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος. 

Κατά τις ιερές ακολουθίες έψαλλε ο βυζαντινός χορός της Σχολής Βυζ. Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης και οι ιεροψάλτες του ναού με χοράρχη τον Διευθυντή της Σχολής, Πρωτοψάλτη Αριστοτέλη Βογιατζόγλου. 

Στις ιερές ακολουθίες της 15ης Οκτωβρίου παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Εδέσσης κ. Δ. Γιάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ι. Τζαμτζής, οι βουλευτές Πέλλας κ. Γ. Καρασμάνης, Δ. Σταμενίτης, Β. Βασιλειάδης και Θ. Τζάκρη, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Β. Γκίζας, συγγενής του Αγίου, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γ. Στάμκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Π. Περδικάτσης και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

romfea.gr

Πηγή : https://eugenikos.blogspot.com

Scripta manent : Δυστυχώς ούτε ως λαός ούτε ως πρόσωπα έχουμε μετάνοια, καί για τούτους τους λόγους, επιτρέπεται να ψηλαφούμε σκοτάδι. Μακάρι να είχαμε μετάνοια, να εισακουγόμασταν από τον Κύριο, όχι να μάς απαλλάξει από τον κοροναϊό, από τους μασκοφορεμένους Εκκλησιαστικούς λόγω μασονίας να μάς απαλλάξει. Από όλους αυτούς τους ποιμάντορες, λύκους ηγήτορες που έχουν κάνει τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο, βατήρα άλματος προσωπικής φιλαρχίας και κοσμολατρευτικής δόξας και χρήματος.Μακάρι να αποκτήσουμε μετάνοια και φωνή προς Τόν Κύριο…

Θα μπλοκάρονται ειδήσεις που αρνούνται τα εμβόλια και τον κορωνοϊό…

Στη διαγραφή ειδήσεων για τον κορωνοϊό που θα κρίνονται ψευδείς για τον κορωνοϊό προβαίνει η υπηρεσία του… YouTube.

Όπως έγινε γνωστό, βίντεο που αμφισβητούν θεωρίες για τον κορωνοϊό που προβάλλουν τα ΜΜΕ, οι οποίες έχουν διατυπωθεί από… διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς, όπως είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγεάς, θα μετακινούνται.

Η ανακοίνωση αυτή του YouΤube έρχεται ύστερα από εκείνη του Facebook, σύμφωνα με την οποία το μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα απαγορεύει διαφημίσεις που αποθαρρύνουν τον κόσμο από τον εμβολιασμό.

πηγή

πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails