Friday, October 30, 2020

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος φονικού....

 



Φωτογραφία του δράστη της διπλής ανθρωποκτονίας στην Κρήτη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το 'protothema.gr'. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία πως ο συγκεκριμένος άνδρας με καταγωγή από το Μπαγκλαντές έχει κάνει αίτηση ασύλου ενώ έχει γεννηθεί το 1998...

Ο συγκεκριμένος άνδρας εκτιμάται πως δολοφόνησε το ζευγάρι για να διαπράξει ληστεία, ωστόσο αυτό είναι κάτι το οποίο θα διερευνηθεί εφόσον συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία πως ο συγκεκριμένος άνδρας με καταγωγή από το Μπαγκλαντές έχει κάνει αίτηση ασύλου ενώ έχει γεννηθεί το 1998. 

Ο συγκεκριμένος άνδρας εκτιμάται πως δολοφόνησε το ζευγάρι για να διαπράξει ληστεία, ωστόσο αυτό είναι κάτι το οποίο θα διερευνηθεί εφόσον συλληφθεί. 

Δείτε τον Μπαγκλαντεσιανό: Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στην περιοχή Πασακάκι των Χανίων μέσα στο σπίτι της ενώ δολοφονημένος σε άλλο σπίτι ο 82χρονος σύντροφός της που είχε εξαφανιστεί.

Ο 82χρονος βρέθηκε στραγγαλισμένος με ένα πουκάμισο, με τα χέρια δεμένα πίσω μέσα σε βαλίτσα σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, δίπλα από το σπίτι που συμβίωνε με την άτυχη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας από το Μπανγκλαντές, φαίνεται να νοίκιαζε το σπίτι στο οποίο βρέθηκε δολοφονημένος ο άτυχος 82χρονος, το οποίο ήταν ιδιοκτησία της 79χρονης ενώ ο ίδιος είχε καιρό να καταβάλει ενοίκια στην άτυχη γυναίκα.

Η απορία μας είναι τι περίμεναν τα γερόντια όταν έβαζαν στο σπίτι τους έναν λαθρομετανάστη που γνωρίζει ότι ως γέροι, όλο και θα έχουν κάποιο κομπόδεμα για ώρα ανάγκης; 

 Να μην τους τα πάρει με οποιοδήποτε τρόπο η κόστος; 

Για αυτούς τους «ανώνυμους» λάθρο η ζωή είναι ένα τίποτα, προκειμένου να πάρουν το πακέτο.

http://ixnos.blogspot.com/2020/10/blog-post_64.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails