Wednesday, December 30, 2020

Αμβρόσιος: Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

 

Τα στίφη των μεταναστών, που στην ολότητά τους είναι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, στην πραγματικό-τητα αποτελούν κρυφούς ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Τα σχέδια των παραγόντων της Παγκοσμιοποίησης έχουν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο αυτό, ένα σχέδιο, που αποβλέπει στον αποχαρακτηρισμό της Ελλάδος ως κοιτίδος της Ορθοδοξίας! Θέλετε αποδείξεις; 


Ποιός οργανώνει και ποιός πληρώνει τα πλοιάρια μέ τά οποία μεταφέρονται τα πλήθη των μεταναστών; 

Ποιός επιλέγει τα πρόσωπα; 

Γιατί η Ελληνική Κυβέρνησις τους εξασφαλίζει κατοικίαν δωρεάν;

Ποιός καταβάλλει σε κάθε μετανάστη ένα μηνιαίο βοήθημα 300 ή 400 €; Κάποια ημέρα ένας μετανάστης εισέπραξε από την Τράπεζαν ως μηνιαίον επίδομα για όλη την οικογένειά το ποσόν των 1.800 € !!!! 

Γιατί στα Νοσοκομεία οι μετανάστες έχουν προτεραιό- τητα  στην παραχώρηση της νοσηλευτικής  κλίνης;

 _________Τελικά εμείς είμαστε οι «ξένοι» στον τόπο μας!!! Στα παγκά- κια ξενυχτάνε μερικοί  Έλληνες πτωχοί και άποροι αδελφοί μας! Γι' αυτούς η Ελληνική Πολιτεία ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ! Έτσι, λοιπόν, οι μετανάστες προστατεύονται από το Ελληνικό Κράτος! Ακόμη και Ναό τους κτίσαμε εκεί κάτω στο Βοτανικό!


_______Η Ελλάδα, λοιπόν, με σταθερά βήματα κατακτάται! Έπειτα από μερικά χρόνια το Μουσουλμανικό στοιχείο θα πλεονάζει και θα κυριαρχεί στην ταλαίπωρη Ελλάδας μας. Γι'αυτό άλλωστε  με την δικαιολογία του Κορωνοϊού ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ! Πλήν όμως στα Τζαμιά των Μουσουλμάνων δεν ακούσαμε να επιβάλουν τα ίδια αυστηρά μέτρα! 


_______Στην συνέχεια σας παραθέτω ένα καταληκτικό δημοσίευμα! Οι ξένες Δυνάμεις ετοιμάζουν στρατιές μεταναστών, καί μάλιστα τζιχαντιστών, δηλ. επικινδύνων, για να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! 


_______ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ! Η ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ! 


«Είπον και ελάλησα!» Εάν θέλετε, ξυπνείστε από τον λήθαργο!


+ O πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος         


 Αίγιον, 29 Δεκεμβρίου 2020


ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ, 

 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ! 

ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΑΠΛΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ! 

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ

 ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!(ΦΩΤΟ)





Ετοιμάζεται νέο κύμα εποικισμού.

ΜΚΟ κατασκευάζει το μεγαλύτερο πλοίο μεταφοράς

παρανόμων μεταναστών.


Η ιταλική φιλομεταναστευτική ΜΚΟ «Mediterranea Saving Humans» ξεκίνησε την ανακατασκευή του μεγαλύτερου μέχρι σήμερα πλοίου μεταφοράς παρανόμων μεταναστών στη Μεσόγειο. Το MARE JONIO 2, θα προσφέρει χώρο σε χίλιους «μετανάστες» και θα διαθέτει Drones, συσκευές νυκτερινής όρασης και αερόστατα, αναφέρει η ιταλική LA REPUBBLICA.


Επιπλέον, η «Mediterranea Saving Humans» έχει ναυλώσει ένα νορβηγικό πλοίο για την μεταφορά πλωτών πλατφορμών. Αυτή τη στιγμή, το MARE JONIO 2 βρίσκεται σε ναυπηγείο της Βρέμης για να είναι έτοιμο μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο και να οδηγηθεί κοντά στις λιβυκές ακτές.

Την άνοιξη, είθισται να ξεκινά η αύξηση του ρυθμού των απόπλων.

Οι εργασίες στο μέχρι σήμερα εγκεκριμένο για 700 άτομα πλοίο θα αυξήσουν τη χωρητικότητά του στα 1.000 άτομα. Το κύριο κατάστρωμα θα έχει εμβαδόν 540 τ.μ. Εκεί, έχουν ήδη προσαρμοστεί πέντε κοντέινερ με ξαπλώστρες, κουζίνες και τουαλέτες.

Επιπροσθέτως, θα υπάρξει σταθμός πρώτων βοηθειών με δώδεκα κρεβάτια. Για την περισυλλογή των μεταναστών το πλοίο θα διαθέτει δύο μεγάλες φουσκωτές λέμβους. Η «Mediterranea Saving Humans» πάντως, δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει την πληροφορία.





Φώτο επάνω: Τα σχέδια του νέου πλοίου

Πλοίο ετοιμάζει και Οργάνωση

Ευαγγελιστών

Αυτή τη στιγμή η υποστηριζόμενη από τη γερμανική Ευαγγελική Εκκλησία ΜΚΟ με την ονομασία «UNITED4RESCUE» ένα ακόμη πλοίο μεταφοράς παρα-νόμων μεταναστών. Με την υποστήριξη της οργάνωσης αυτής, η γερμανική οργάνωση SEA-EYE αγόρασε ένα παλιό εφοδιαστικό, το οποίο ανακατασκευάζεται επίσης για να υποδεχθεί παρανόμους μετανάστες.

Για την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από ΜΚΟ, στη Μεσόγειο δρα για τους ίδιους σκοπούς το ισπανικό πλοίο OPEN ARMS. Πέντε περαιτέρω σκάφη έχουν κατασχεθεί από τις ιταλικές αρχές.

Στο παρελθόν, η «Mediterranea Saving Humans» εκτελούσε αντίστοιχες αποστολές μεταφοράς παρανό-μων μεταναστών στην Ευρώπη με το προηγούμενο πλοίο της, το MARE JONIO, το οποίο κατασχέθηκε επί υπουργίας Ματέο Σαλβίνι.

http://mkka.blogspot.com/


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails