Tuesday, December 22, 2020

Ομαδική Δίκη Γιατρών-Καθηγητών Ιατρικής στη Γαλλία γιατί διαφώνησαν για χειρισμούς σε covid19,εμβόλια

 

Πραγματικός Μεσαίωνας κατά γιατρών που αρνούνται να συμβάλουν στην μετατροπή του κόσμου σε Pharma των πειραματόζωων …. Η επιστήμη στο εδώλιο, η Ιατρική Έρευνα στο εδώλιο…….Ομαδική Δίκη Γιατρών-Καθηγητών Ιατρικής στη Γαλλία γιατί διαφώνησαν για χειρισμούς στο Covid19.

Ο Ιατρικός Σύλλογος (Cnom) κατέθεσε μήνυση κατά 6 Γιατρών μεταξύ αυτών των Καθηγητών Perronne και Raoult αναφέρει ο γαλλικός τύπος..To Εθνικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Γαλλίας (Cnom) κατέθεσε μήνυση κατά 6 γιατρών μεταξύ αυτών και κορυφαίων διακεκριμένων Καθηγητών Ιατρικής όπως των Didier Raoult, Διευθυντή του institut hospitalo-universitaire (IHU) Méditerranée, υπέρμαχου της hydroxychloroquine και της αντιμετώπισης του covid με θεραπεία κι όχι μ΄εμβόλια λόγω των πολλών του μεταλλάξεων, και του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας επικεφαλή στο αντίστοιχο Τμήμα στο Νοσοκομείο Raymond-Poincaré de Garches του Christian Perronne που την προηγούμενη Πέμπτη απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του από την Assistance publique – Hôpitaux de Paris (AP-HP) αφού δήλωσε πως το εμβόλιο θα μας κάνει ανθρωπο-monsanto:”Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..”

Το όργανο εξέτασε στις αρχές Δεκεμβρίου μια σειρά καταγγελιών ή αναφορών εναντίον γιατρών, για γεγονότα ή δηλώσεις που έγιναν δημοσίως σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού. Οι καταγγελίες του Συμβουλίου αφορούν επίσης τον Henri Joyeux, συνταξιούχο ογκολόγο,την Nicole Delépine, Δρ. Ιατρικής παιδίατρο ογκολόγο που εργάστηκε στο Garches,το Nicolas Zeller, γενικό ιατρό και την Hélène Rezeau-Frantz, επίσης γενικό ιατρό. Κάποιοι από αυτούς κατηγορούνται για τις δηλώσεις τους στα μίντια….

Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα από την Agence de presse médicale, ο Cnom αποφάσισε στις 10 Δεκέμβρη να καταθέσει μήνυση κατά των 6 γιατρών που πολλοί από αυτούς ήταν στα médias από την αρχή της επιδημίας Covid-19. Ερωτώμενος από τη Le Figaro, ο Cnom επιβεβαίωσε αυτή την πληροφορία αλλά δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες.

dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails