Saturday, December 26, 2020

ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ : ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19 ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

 





Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο εκπρόσωπος του Κολοράντο GOP Ken Buck δεν θέλει τα νέα εμβόλια κορωναϊού στο σώμα του, αλλά επαίνεσε το πειραματικό εμβόλιο mRNA που πρόσφατα χορήγησε έγκριση έκτακτης ανάγκης από το FDA. Στο Twitter, ο Buck είπε ότι τα εμβόλια ήταν «ένα απίστευτο επίτευγμα που πρέπει να χαιρετιστεί». Ενθαρρύνει τους «πρώτους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες της υγείας

και τους ευάλωτους πληθυσμούς να λαμβάνουν το εμβόλιο» επειδή θα «σώσουν ζωές». Εξήρε επίσης τον ιδιωτικό τομέα για την ανάπτυξη ενός σωσίβιου εμβολίου κατά του Covid-19, αλλά ξέχασε να αναφέρει ότι η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει δισεκατομμύρια δολάρια από τους φορολογούμενους για να αναγκάσει αυτό το πείραμα.

Βίντεο:

«Είναι η απόφασή μου. Είμαι Αμερικανός και έχω την ελευθερία να επιλέξω αν θα πάρω ένα εμβόλιο ή όχι και σε αυτήν την περίπτωση δεν θα πάρω το εμβόλιο », δήλωσε ο Buck. «Νομίζω ότι είναι ένα από αυτά τα ζητήματα που οι Αμερικανοί πρέπει να πάρουν αυτήν την απόφαση για τον εαυτό τους και ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο όπου είτε οι εταιρείες είτε η κυβέρνηση καθιστούν αυτό το εμβόλιο υποχρεωτικό. Πιστεύω ότι αυτό θα ήταν ένα φοβερό λάθος σε αυτήν τη χώρα», πρόσθεσε.

Περίπου 3.150 λήπτες εμβολίων (2,79%) χρειάζονται ιατρική περίθαλψη μετά την πρώτη δόση πειραματικού εμβολιασμού Την πρώτη εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Pfizer, το FDA κατέγραψε 3.150 συμβάντα με επιπτώσεις στην υγεία που παρενέβησαν στις καθημερινές δραστηριότητες των ανθρώπων. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να κάνουν κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, δεν μπορούσαν να εργαστούν και χρειάζονταν ιατρική φροντίδα ή φροντίδα. Από τους 112.807 παραλήπτες εμβολίων, ένα εκπληκτικό 2,79 τοις εκατό έπεσε θύμα των παραβιάσεων του εμβολίου που σημειώθηκαν τις πρώτες τέσσερις ημέρες μετά το πείραμα.

thehill.com

GOP REP KEN BUCK PRAISES CORONAVIRUS VACCINE FOR “SAVING LIVES” BUT SAID HE WON’T GET IT, CITING ITS HEALTH RISKS
ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΟΧΙ, Ε; ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΑΝΩ ΤΩΝ 18 !!!! ΣΤΗΝ ‘ΖΟΥΛΑ’, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΥΧΤΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ!!!……….

Αθήνα: Οι πάσης φύσεως λάθρο κυκλοφορούν χωρίς μήνυμα στο 13033 και με ανοιχτά τα μαγαζιά τους στο κέντρο.

Έχουν βάλει στην χώρα εκατοντάδες χιλιάδες χωρίς χαρτιά, και ζητούν από εμάς χαρτί κυκλοφορίας.

(ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΑΛΛΑ «ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ» ΦΑΙΝΕΤΑΙ….)
Το 27% των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον «νόμιμοι» ή παράνομοι μετανάστες!

Aντιπροχθές το βράδυ 21/12/20, στά μ ο υ λ ω χ τ ά, ψήφισαν τροπολογία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμού όλων των Ελλήνων άνω των 18 και καταχώρηση σε μητρώο.

Μεταξύ άλλων όσοι δεν έχουν βεβαίωση εμβολιασμού, δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα ως πολίτες.

Γαλλία: Έξω από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσοι αρνούνται το εμβόλιο!

Θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση


[Μικρό απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως από τό ιστολόγιο : http://ixnos.blogspot.com/2020/12/blog-post_89.html]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails