Friday, December 11, 2020

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ Ακούσιος Εγκλεισμός στο Ψυχιατρείο του Γάλλου Καθηγητή Θεραπευτικής Χημείας ,Φαρμακοκινητικής του Fourtillan που θεωρεί επικίνδυνο το εμβόλιο...

 
Ο Παγκόσμιος Ολοκληρωτισμός που εγκαθιδρύθηκε μ΄αφορμή τον covid19 δείχνει την ανατριχιαστική αποτρόπαιη αληθινή μάσκα του ολοένα και περισσότερο.

Ναζιστικού τύπου μεθοδεύσεις χρησιμοποιεί κατά των διαφωνούντων όπως κάθε αυταρχικό καθεστώς. Βασανιστήρια τύπου Τρίτου Ράιχ. Έγινε εισαγωγή παρά τη θέλησή του-ακούσια νοσηλεία- σε

Ψυχιατρείο στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Mas Careiron στο Uzès του Καθηγητή Fourtillan που εμφανίστηκε στο film ”Hold Up” όπου έγινε η καταγγελία μεταξύ άλλων ότι ο ιός παρασκευάστηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ.

Χρησιμοποιείται η Ψυχιατρική όπως πάντα ως μέθοδος καταστολής των αντικαθεστωτικών από την εποχή της λοβοτομής και του ηλεκτροσόκ. Βέβαια σήμερα έχει εξελιχθεί και σε πολλές περιπτώσεις έχουμε χημική λοβοτομή. Άρχισαν τα βασανιστήρια, οι διωγμοί για τις ιδέες για την διαφοροποίηση στην ιατρική έρευνα και τοποθέτηση. Μεσαίωνας. Ιερά Εξέταση…Στο θέμα του coronavirus,ο Καθηγητής Jean-Bernard Fourtillan με σπουδές στην Φαρμακευτική και Θεραπευτική Χημεία τοποθετήθηκε ως εξής :“σκοπός αυτής της ψευδοπανδημίας είναι ο εμβολιασμός του παγκόσμιου πληθυσμού μ΄ένα εμβόλιο άκρως επικίνδυνο καρπό μιας γενετικής χειραγώγησης του Sars-CoV-2”.

Οι αρχές φυλάνε το Ψυχιατρείο όπου έχουν έγκλειστο τον αντιφρονούντα αντικαθεστωτικό Καθηγητή καθώς ένα κίνημα ”οι Μαύρες Ρόμπες” έχει στείλει πολλά μηνύματα στο νοσοκομείο για την υπόθεσή του… To Ψυχιατρείο δέχεται πολλά emails που καλούν στην απελευθέρωση του Καθηγητή Jean-Bernard Fourtillan.

Ένα από αυτά

Στα κοινωνικά δίκτυα συλλογικότητες και πολίτες καλούν στην άμεση απελευθέρωσή του …

Ο Καθηγητής Jean-Bernard Fourtillan εμφανίστηκε στο επίμαχο ντοκιμαντέρ για 3′ και 25” κια δέχθηκε επίθεση από το institut Pasteur.Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Παστέρ οι προτάσεις που ακούστηκαν στο film Hold-up ήταν λανθασμένες. Το institut ανακοίνωσε ότι θέλει να καταθέσει μήνυση χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να το έχει πραγματοποιήσει.Ο καθηγητής Jean-Bernard Fourtillan, όπως άλλοι ειδήμονες συμμετείχε στο film Hold-up, που προκάλεσε μια διαμάχη με το institut Pasteur αναφορικά με τα εμβόλια.

Πριν κάποιες μέρες ο καθηγητής Fourtillan είχε καταθέσει από την πλευρά του μήνυση για δυσφήμιση κατά του Docteur Olivier Schwartz, επιστημονικού διευθυντή του Institut Pasteur (κι επομένως κατά του Institut Pasteur) για “ψεύδη και παραποίηση της αλήθειας επιζήμιες για την επιστημονική του φήμη και για τους λαούς του κόσμου που θέλει να προστατεύσει, σχετικά με το ρεπορτάζ της 8ης μ.μ. της France 2, Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 για το Film Hold up σε σκηνοθεσία Pierre BARNERIAS.

H μήνυση του κ.Fourtillan εμπεριείχε αιτήματα όπως πάγωμα τραπεζικών λογαριασμών, στέρηση μέσου πληρωμής.

Ένα vidéo που αναρτήθηκε αυτή τη μέρα στο YouTube κάνει καθεστώς σε αυτό τον εγκλεισμό εξηγεί τις λεπτομέρειες όσων έγιναν κι απευθύνεται στο νοσοκομείο και στο προσωπικό του εξηγώντας ότι ο κ. Fourtillan κρατείται παρά τη θέλησή του. Ένας εγκλεισμός που θέτει ζήτημα. Σχετίζεται με την μήνυση που κατέθεσε ο καθηγητής Fourtillan κατά του Pasteur, τα patchs κι το περιεχόμενό του σε αλουμίνιο που χρησιμοποιήθηκε από τον καθηγητή ή τις δηλώσεις του για πατέντες στο film Hold-up; Οφθαλμοφανώς δεν ξέρουμε πάντα αν έχει σχέση με το Hold-up , το μέλλον θα μας πει.

Μετά την λογοκρισία, την ελευθερία της έκφρασης τις ΕΔΕ των Ιατρικών Συλλόγων για διάφορους λόγους τις απειλές θανάτου κατά του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Pr. Raoult, γινόμαστε μάρτυρες μιας στέρησης της ελευθερίας παρά την θέλησή του, του Καθηγητή Pr Fourtillan.Που θα σταματήσει όλο αυτό; Αυτή είναι η πρώτη λέξη του εθνικού νομίσματος που υπονομεύεται. αναφέρουν το midilibre και η francesoir 11/12/20

Το φιλμ αναφερόταν στο covid-19 και παρουσίαζε μια πλειάδα υψηλού επιπέδου ειδημόνων που εξέφραζαν την αντίθετη άποψη από την καθεστωτική για μάσκες, χλωροκίνη, εμβόλια αλλά και για τη δύναμη των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών που διακινούν πρωτίστως προϊόντα και δευτερευόντως φάρμακα αδίστακτες στην κερδοσκοπία…

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Fourtillan

που το 1994 ήταν Διευθυντής του Κέντρου Βιοιατρικής Έρευνας στην πόλη Poitiers όπου ήταν επίτιμος Καθηγητής της Chimie Thérapeutique et Pharmacocinétique στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Φαρμακοκινητικής του Poitiers .

Πριν από λίγο…… ο Γραμματέας του Ψυχιατρείου όπου εισήχθηκε χθες παρά τη θέληση του ο Καθηγητής Fourtillan:”δεν έχω πρόσβαση στον φάκελό του κι αυτό δεν είναι νορμάλ συμφωνώ μαζί σας είναι απαράδεκτο” Είναι ο Διευθυντής της αστυνομίας που διέταξε την εισαγωγή του ! Δικτατορία Big Pharma αναρωτιούνται τα κοινωνικά δίκτυα…

dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails