Saturday, March 27, 2021

Ο Μητσοτάκης εγραψε για ελευθερία στο προφίλ του ...Δείτε τα σχόλια απο τους ελλήνες

 


Αλλαξε το προφίλ του ο Μητσοτάκης στο Facebook γράφοντας Χαίρε ω Χαίρε Ελευθερία και αμέσως αρχισε το ΦΤΥΣΙΜΟ απο τους Έλληνες πολίτες..

Δείτε τι του γράφουν του “τύπου” που μιλά για Ελευθερία και εχει φυλακίσει ολους τους Έλληνες και τους εχει καταστρέψει Οικονομικά.

ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

1.Μεγάλο θράσος με αυτό το μήνυμα την ιδια στιγμή που απαγορέψατε στους Έλληνες να γιορτάσουμε στον Ελλαδικό χώρο το υπέρτατο αγαθό που μας δόθηκε με κάθε είδους θυσία πριν 200 χρόνια.Αν μη τι άλλο είστε προκλητικός και δημιουργείτε μόνο ΟΡΓΗ!!!

2.Έχεις κλείσει 10 εκατομμύρια Έλληνες στη Φυλακή στα σπίτια του και εσυ γιορτάζεις 200 χρόνια ελευθερίας με τους φίλους σου. Σήμερα ζούμε ενα ΤΣΙΡΚΟ στο Προεδρικό Μέγαρο η ΧΛΙΔΗ και απο την αλλη να ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ άνθρωποι στα Νοσοκομεία γιατί δεν υπάρχουν Γιατροί και ΜΕΘ ..Κυριάκο η ΣΦΑΛΙΑΡΑ που θα φάτε δεν την φαντάζεσαι..

3.Για ποια Ελευθερία μιλάς ..Μόνο χαζομάρες λέτε..θέλει λίγο μυαλό..

4.Κοροϊδία να βάζεις τη λέξη Ελευθερία οταν για τόσους μήνες μας την στερείς με τόσο ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ τρόπο!!

5.Δεν είσαι άξιος να λές την λέξη Ελευθερία..

6.Ποια Ελευθερία η Καταστροφή είσαι..

7.Ααα Ρε Προεδράρα μολις σε είδα  θυμήθηκα οτι δεν πήρα μπακαλιάρο και πολλά σκόρδα!!!

8.Την λέξη Ελευθερία καλό είναι να μην την πιάνεις στο στόμα σου εσυ..Προσβάλεις την Νοημοσύνη μας αλλά κυρίως ολους εκείνους τους ήρωες της επανάστασης που σκοτώθηκαν γι αυτή τη λέξη που εσυ την λές με τόση ευκολία.

9.Οι Έλληνες γιορτάζουν..Εσεις δεν θεωρείστε Έλληνες!!

10.Οσες Φωτο και να αλλάξεις η κάλυψη σε παιδο-ΒΙΑΣΤΕΣ δεν ξεχνιέται!!!

11.Ελευθερία και lockdown!!! Zητω οι ειδικοί!!!

12.Εδω ο κόσμος καίγεται και το Κούλι φωτογραφίζεται.

13.Ποια λευτεριά βρε λάθος της Φύσης!!

14.Ποιο προκλητικός πεθαίνεις..

15.Ντράπηκε και η Ντροπή ΞΕΦΤΙΛΕΣ..Ο κόσμος πεθαινει εκτος ΜΕΘ και εσείς κοροϊδεύετε ..Με Μαύρα γράμματα θα σας γράψει η Ιστορία ..Οι ΝΕΚΡΟΙ θα σε ΚΥΝΗΓΟΥΝ!!!

Τρίζουν τα κόκκαλα των ηρωικών προγόνων μας…Στην σκλαβωμένη Ελλάδα γιορτάζουν οι Τύραννοι των πολιτών τη Λευτεριά..

 

 

 

Διαβάστε μερικά απο τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια που του γράφουν στο προσωπικό του λογαριασμό ..Δείτε τα στις φωτο γιατι σε λίγο θα βάλει τις “Σφουγγαρίστρες” να τα σβήσουν!!

ΠΗΓΗ

1 comment:

manigr.blogspot.com said...

ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΟΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΞΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails