Thursday, March 18, 2021

Πέθανε μετα το εμβόλιο Πολωνός Γιατρός που κορόιδευε σε video τους αντιεμβολιαστές.(VIDEO)

 

 

 Ο Δρ. Rogiewicz Πολωνός γιατρός  κατέγραψε βίντεο με την λήψη του  εμβολίου για τον COVID κοροϊδεύοντας εκείνους που αρνούνται τους εμβολιασμούς. Πέθανε λίγες μέρες αργότερα. Είναι λυπηρό αλλα κάποιοι ταξιδεύουν για τον αλλο κόσμο με ενα εμβόλιο το οποίο δοκιμάζεται στους ανθρώπους (μεχρι το 20230) και εχει αδεια υπο εποπτεία!!!

Οπως πάντα οι Φαρμακευτικές και τα Κράτη που προωθούν τα εμβόλια Φρακενσταιν δεν συνδέουν το καθε θάνατο με παρενέργειες αυτων ..Ο σκοπός της μείωσης πληθυσμού θα επέλθει και με την χρονοεπίθεση μετα απο μήνες ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες..οπως εχουν αναφέρει Γιατροί που δεν πληρώνονται απο αυτές τις Φαρμακευτικές..

Ωστόσο, αυτό που είναι το πιο ειρωνικό ο Πολωνός Γιατρός είναι ότι εγραψε  το  βίντεο του εμβολιασμού του και κοροιδευε τους αντι-εμβολιαστές και ολους οσους εχουν κοινή λογική για αυτα τα εμβόλια που υπάρχουν αποδείξεις και βίντεο οπως το Event 201 στην Αμερική τον Οκτωβριο του 2019  κ.α για μείωση πληθυσμού με τον Κορωνοιό ελεγχο της ανθρωπότητας  σχεδιασμένο απο Παρανοϊκά μυαλά…

στο Video ο Γιατρός αναφέρει σε ελεύθερη μετάφραση οτι “Εμβολιάστε τον εαυτό σας για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας, τους φίλους σας και επίσης τους ασθενείς. Και για να αναφέρω γρήγορα έχω πληροφορίες για αντι-εμβολιαστές και αντι-πάσχοντες αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Bill Gates, μπορείτε να το κάνετε”

Πέθανε λίγες μέρες αργότερα από καρδιακή ανεπάρκεια.Τα στοιχεία για τον θάνατο του Δρ. Rogiewicz βρίσκονται εδώ.

Στην Κλινική που εργάζονταν  έγραψαν (μετάφραση): Το βράδυ, ο φίλος και συνεργάτης μας, ο Δρ Witold Rogiewicz, πέθανε ξαφνικά. Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτά τα νέα. Στέλνουμε τη βαθιά μας συμπάθεια στην οικογένεια του οπου αγαπούσε πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε  θα μας λείψεις πάρα πολύ. Το PS OViKlinic θα επικοινωνήσει με όλους τους ασθενείς του Dr. Rogiewicz και δεν θα τους αφήσει χωρίς βοήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails