Saturday, March 27, 2021

Η «Αυγή» επιτίθεται στο σούπερ μάρκετ Μασούτης γιατί έπαιξε τον εθνικό ύμνο στην εθνική γιορτή

 

 Άρθρο-καταπέλτη αφιέρωσε η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» στο σούπερ μάρκετ Μασούτης επειδή ...τόλμησε να παίξει τον εθνικό ύμνο, σε κατάστημά της, με αφορμή την Εθνική Εορτή για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.


Πράγματι, βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν κατάστημα της αλυσίδας Μασούτης ενώ ακούγεται ο εθνικός ύμνος από τα μεγάφωνα, καθώς και την αντίδραση του κόσμου.



Πολλοί πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο σούπερ μάρκετ στάθηκαν ακίνητοι κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ενώ άλλοι έσπευσαν να πάρουν θέση. Κανείς φυσικά δεν διαμαρτυρήθηκε για τον εθνικό ύμνο, αφού τα επόμενα 24ωρα θα γιορτάζαμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση καθώς και την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ωστόσο, η ανάκρουση του εθνικού ύμνου δεν άρεσε στην «Αυγή» που έκανε επίθεση στο εν λόγω σούπερ μάρκετ, αλλά και στους πολίτες που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται σε αυτό. Σε άρθρο, με τίτλο «Μπέρδεψαν το σούπερ μάρκετ με στρατόπεδο - Ακούγεται ο εθνικός ύμνος και κάθονται προσοχή», η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ γράφει: «Αίσθηση προκαλούν βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ένα ολόκληρο σούπερ μάρκετ να κάθεται προσοχή όποτε ο Εθνικός Ύμνος ακούγεται στα ηχεία του καταστήματος

Σε δεύτερο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, επίσης από σούπερ μάρκετ του Μασούτη, φαίνεται υπάλληλος να κινείται βιαστικά πίσω από το ταμείο προκειμένου να πάρει θέση όταν διαπιστώνει ότι αρχίζει να παίζει ο Εθνικός Ύμνος. Επίσης η πλειοψηφία των πελατών στέκεται ακίνητη πλάι σε πάγκους με τρόφιμα και λαχανικά

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails