Wednesday, September 1, 2021

Είδα στο πρωινο στον AΝΤ1 ενα τίτλο, Ενα στα δέκα παιδιά νοσουν βαριά απο κορονοιο!! Το διαβάζεις και τρομάζεις αν εισαι γονέας!

 

Share to Περισσότερα...

10% λενε νοσει βαρια!!

Ομως δεν μας λενε τι ποσοστο νεων και παιδιων νοσουν!

Δηλαδη αν το ποσοστο των παιδιων που ειναι πιθανον να κολησουν τον ιο ειναι 0,0002% και απ το 0.0002 το 10% νοσουν βαρια και απ αυτα τα παιδια δε μας λενε αν ειχαν πχ παιδικο καρκινο,αναιμιες....,τοτε ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΗΜΑ ΣΑΣ!!

29 ανηλικα παιδια παιθαναν απ εμβολια!!

Ποσα νοσησαν και ποσα υγιοι παιδια πεθαναν απο κορονοιο?

Γιατι δεν συζηταμε ενοειτε,για παιδακια με καρκινο που κολησαν και κορονοιο και πεθαναν!

Γιατι τα παιδακια αυτα και συναχι να κολουσαν,θα πεθαιναν!!

Μιλαμε για υγιοι παιδια!!

Και κατι τελευταιο,πριν απο εναμιση,ενα χρονο,6 μηνες,μας λεγατε τα παιδια δεν κολανε κορονοιο,λεγατε οτι και να κολησουν δεν νοσουν βαρια,ειχα διαβασει οτι λεγαν καποιοι οτι ουτε το μεταδιδουν,γιατι για να μεταδοσεις τον ιο πρεπει να μπει ο ιος μεσα στο κυταρο σου,να νοσησεις δηλαδη και τα παιδια δεν νοσουν,λεγατε τοτε,αρα δε μεταδιδουν!!

Τωρα με 55% εμβολιασμενων τι αλλαξε και τα παιδια και νοσουν και μεταδιδουν??

Ηρθε η μεταλλαξη Δ ε??

Και η μεταλλαξη Α ε??

Και ποιοι ειναι φορεις και μητρες των μεταλλαξεων αυτων?

Οι εμβολιασμενοι ε???

Τρεχα γονεα εμβολιασου,να μεταλλαξεις τον ιο,να κανεις ευαλωτο το παιδι σου στη νεα μεταλλαξη που ο δικος σου εκουσιος εμβολιασμος δημιουργησε,για να το εμβολιασεις και το παιδι σου στη συνεχεια!!

Και τωρα τρεχα να κανεις την 3η δοση για την Δ,ωστε να μεταλλαξεις την Δ Σε Ρ και μετα τρεχα να κανεις την 4η δοση για την μεταλλαξη Ρ και να την μεταλλαξεις σε Γ...και μολις τελειωσει το Ελληνικο αλφαβητο,θα σε πανε και στο Κινεζικο!!

Με το εμβολιο αυτο το συγκεκριμενο ΔΕΝ χτιζεις ανοσια,ειναι μια ΑΝΟΗΣΙΑ!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails