Sunday, September 12, 2021

Ο καθηγητής Bhakdi διορθώνει: "Τα εμβόλια για τον covid-19 είναι πολύ χειρότερα απ΄ ότι νομίζαμε

 


Ο καθηγητής δρ. Ο Sucharit Bhakdi, ειδικός στη μικροβιολογία και επιδημιολογία μολυσματικών ασθενειών και πρώην επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg στο Mainz της Γερμανίας, διορθώνει την προηγούμενη γνώμη του σχετικά με τον κίνδυνο εμβολίων COVID-19 που βασίζονται σε γονίδια.

Στη συνεδρία 59 «Ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες» του Corona Ausschuss, που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2020 από τέσσερις δικηγόρους, εξηγεί γιατί όλα είναι πολύ χειρότερα από ό, τι υπολόγιζε αρχικά, γράφει το Report24.news.

Οδεύουμε προς μια γενετική καταστροφή

Ο καθηγητής δρ. Ο Sucharit Bhakdi είναι αναμφίβολα ένας από τους ιατρικούς ειδικούς που προειδοποιούν εντονότερα για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Ταυτόχρονα, δεν κουράζεται ποτέ να δίνει έμφαση στην ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος και να τονίζει ότι ο γονιδιακός εμβολιασμός COVID-19 δεν είναι μόνο γάγγραινα, αλλά και στερείται κάθε ανάγκης.



Σε μια συνέντευξη στο Journeyman TV, "Bloodclots and above" (επεισόδιο 15 των προοπτικών για τη σειρά Pandemic), ο επιδημιολόγος μολυσματικών ασθενειών περιγράφει τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος και τις επιθέσεις του σώματος που μπορούν να αναμένονται από ενέσεις εμβολίων Corona με βάση γονίδια. και ότι οι περιστασιακές αποδείξεις ότι αυτά συμβαίνουν πραγματικά "ουρλιάζει κυριολεκτικά σε σας".

Το πρώτο σύμπτωμα θρόμβου αίματος στον εγκέφαλο είναι ένας τρομερός πονοκέφαλος. Άλλα περιλαμβάνουν ναυτία και έμετο, ζάλη, θόλωση της συνείδησης, απώλεια ακοής, θολή όραση, παράλυση.

Bhakdi: «Η ανάπτυξη θρόμβου αίματος στις εγκεφαλικές φλέβες μπορεί να προκαλέσει κάθε πιθανό σύμπτωμα. Τα συμπτώματα είναι πολύ διαφορετικά ». Οι σπασμοί, οι ανεξέλεγκτες κινήσεις των άκρων κ.λπ. είναι επίσης μεταξύ των πιθανών συμπτωμάτων.

Αυτό το πρόβλημα υπάρχει με όλα τα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια επειδή, σύμφωνα με τη σκέψη, τα γονίδια εισάγονται στο σύστημα του αίματος και τελικά λαμβάνονται από τα ενδοθηλιακά κύτταρα (τα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία).



Από τη σύριγγα στα ενδοθηλιακά κύτταρα και τι συμβαίνει εκεί

Το άτομο λαμβάνει το εμβόλιο μέσω της ένεσης στον μυ. Τα ενέσιμα γονίδια φτάνουν πρώτα στους λεμφαδένες και μετά εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος. Εκεί τα προσλαμβάνουν τα κύτταρα με τα οποία έρχονται σε επαφή - τα ενδοθηλιακά κύτταρα, τα οποία ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία σαν ένα είδος ταπετσαρίας. Είναι αναμενόμενο ότι αυτή η απορρόφηση λαμβάνει χώρα κυρίως εκεί όπου το αίμα ρέει ιδιαίτερα αργά - για παράδειγμα στα τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου.

Αφού τα γονίδια του εμβολίου ληφθούν από τα ενδοθηλιακά κύτταρα, μετατρέπονται σε πρωτεΐνες ακίδας μέσω διαφόρων διαδικασιών σύνθεσης πρωτεϊνών. Μια διαδικασία μετάφρασης λαμβάνει χώρα από το γονίδιο στην πρωτεΐνη ακίδα. Αυτή η πρωτεΐνη αιχμής(ακίδα) μεταφέρεται τώρα έξω από το ενδοθηλιακό κύτταρο μαζί με τα απόβλητα των διαδικασιών σύνθεσης πρωτεΐνης, όπως τοποθετήθηκαν μπροστά από την πόρτα του κυττάρου. Ως αποτέλεσμα, τόσο η πρωτεΐνη αιχμής όσο και τα απόβλητα προϊόντα εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και έτσι φτάνουν στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Δύο δρόμοι προς την τραγωδία

Δύο κίνδυνοι προκύπτουν από αυτήν την κατάσταση, σύμφωνα με τον καθηγητή Bhakdi:

Πρώτον, τη στιγμή που οι πρωτεΐνες ακίδας έρχονται σε επαφή με αιμοπετάλια/θρομβοκύτταρα, ενεργοποιούν την πήξη του αίματος, το ενεργοποιούν. Η πήξη του αίματος, ο σχηματισμός θρόμβων αίματος είναι το αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά, τα απόβλητα των διαδικασιών σύνθεσης πρωτεϊνών αναγνωρίζονται από το ανοσοποιητικό σύστημα του ίδιου του σώματος, ειδικά από τα θανατηφόρα λεμφοκύτταρα. Σύμφωνα με το καθήκον τους, αυτά προχωρούν τώρα στην καταστροφή των (ενδοθηλιακών) κυττάρων που παράγουν τις πρωτεΐνες αιχμής.



Αυτές και άλλες αντιδράσεις κάθε φορά που εμφανίζεται η πρωτεΐνη ακίδας

Ο καθηγητής Bhakdi περιγράφει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος ως μια πολύ εκπαιδευμένη ορχήστρα, συνηθισμένη σε κάθε είδους κορωνοϊούς, ικανή να χτυπήσει τη σωστή νότα στον σωστό τόνο. Δεν υπάρχει ανάγκη παρέμβασης με γονίδια εμβόλια-αντίθετα, η εισαγωγή τους δημιουργεί σύγχυση στο ανοσοποιητικό σύστημα, η οποία θα οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις αργά ή γρήγορα.

Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι προστατεύονται ειδικά ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού στην πραγματικότητα ευαισθητοποιούνται και ακόμη περισσότερο αρρωσταίνουν όταν έρχονται σε επαφή με τον νέο ή τον σχετικό κορονοϊό: «Θα μπορούσε να συμβεί αύριο, το επόμενο φθινόπωρο ή το επόμενο έτος, επειδή το ανοσοποιητικό το σύστημα έχει μεγάλη, μεγάλη μνήμη. »

Επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί COVID-19; Κάνε την διαθήκη σου

Όσον αφορά την επαναλαμβανόμενη χορήγηση των εμβολίων Corona με βάση το γονίδιο, ο Δρ. Bhakdi δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η προσέγγιση είναι χειρότερη και από τη ρωσική ρουλέτα.

«Αν τα κατάφερες αυτή τη φορά», λέει, «δόξα τω Θεώ. Και μην το ξανακάνεις… »Όσοι διέφυγαν την πρώτη φορά μπορεί να μην ξαναφύγουν. Και για τρίτη ή τέταρτη φορά… «Δεν το πιστεύω», λέει ο Bhakdi. «Με κάθε επιπλέον εμβολιασμό« κατά νέου μεταλλαγμένου »αυτό το φθινόπωρο ... πριν κάποιος κάνει τον τρίτο εμβόλιο, να κάνει καλύτερα τη διαθήκη του».

Στις προηγούμενες σκέψεις του, ο καθηγητής Bhakdi υπέθεσε ότι εάν τα ενέσιμα γονίδια εισέρχονταν στην κυκλοφορία του αίματος μετά τη χορήγηση στον μυ και τη διέλευση από τους λεμφαδένες, δεν θα το άφηναν. Ανέφερε ότι είχαν «συλληφθεί» εκεί. Ως εκ τούτου, κατέληξε, δεν θα υπήρχε άμεση επαφή των γονιδίων που εγχύθηκαν με κύτταρα από άλλους ιστούς, όπως το συκώτι ή τα νεφρά.

Bhakdi διόρθωσε τώρα αυτήν την άποψη στην 59η συνάντηση του Corona Ausschuss "Der Teufel steckt im Detail". «Τώρα ξέρω ότι δεν έχω πλέον δίκιο. Διορθώνω αυτα που είπα πριν. Θα φύγουν από την κυκλοφορία του αίματος », εξηγεί κατά λέξη.



Γιατί θα συμβεί αυτό και ποιες θα είναι οι συνέπειες παρατίθενται παρακάτω:

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι πολύ έξυπνο και σωστά τοποθετημένο

Από τη μία πλευρά, ο επιδημιολόγος μόλυνσης αναφέρεται στα ευρήματα του Δρ. Ιωάννης Ιωαννίδης, καθηγητής στο Στάνφορντ και ένας από τους πιο αναφερόμενους επιστήμονες στον κόσμο. Στον πιο πρόσφατο υπολογισμό του, ο Ιωαννίδης είχε υπολογίσει το παγκόσμιο ποσοστό θνησιμότητας από λοιμώξεις για τον COVID-19 στο 0,15%.

Bhakdi: «Η θνησιμότητα, η σχέση μόλυνσης-θανατηφόρου, που έχει πλέον διαπιστωθεί, η οποία λέει ότι εάν είστε κάτω των 70 ετών και δεν έχετε προϋπάρχουσες συνθήκες-ή ακόμα και με προϋπάρχουσες συνθήκες-είναι σχεδόν αδύνατο να πεθαίνουμε από αυτόν τον ιό, δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από το ότι το ανοσοποιητικό σύστημα μας προστατεύει ».

Δεύτερον, αναφέρει ότι αρκετές μελέτες έχουν δημοσιευτεί τις τελευταίες εβδομάδες που έχουν αποδείξει την ίδια τη φιλοσοφία πίσω από την ιστορία του εμβολιασμού, δηλαδή

Κατάρρευση της υπεράσπισης του εμβολίου για το απαρτχάιντ όπως η θέση:

«Ο ιός είναι νέος, το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν τον αναγνωρίζει. Επομένως, εάν μολυνθείτε, θα πεθάνετε γρηγορότερα από ό, τι μπορεί να σας προστατεύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα ».

Το διαψεύδει σαφώς αυτό. Αντίθετα, το ανοσοποιητικό σύστημα μας είναι πολύ καλά προ-εκπαιδευμένο.

Τώρα ξέρουμε, τονίζει, «ότι όλοι οι άνθρωποι - όλοι! - έχετε ήδη τα χρήματα στην τράπεζα. Αυτή η ασυλία της αγέλης είναι, λανθάνουσα ». Αλλά επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα δεν είναι άδειο, αυτή η προστασία εμφανίζεται μόνο όταν υπάρχει ανάγκη. «Αυτά τα πράγματα δημοσιεύονται, ο καθένας μπορεί και πρέπει να τα διαβάσει», τονίζει ο Μπακντί.

Τα συστατικά του ανοσοποιητικού συστήματος συνεργάζονται τέλεια όπως τίποτε άλλο

Τα λεμφοκύτταρα που σκοτώνουν παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία.

Ο Bhakdi εξηγεί ότι τα περισσότερα λεμφοκύτταρα ξεκουράζονται στους λεμφαδένες, για παράδειγμα στους λεμφαδένες. Μόνο μερικοί από αυτούς περιπολούν συνεχώς το σώμα. Ωστόσο, μπορεί να διαρρεύσουν από την κυκλοφορία του αίματος. Στη συνέχεια πηγαίνουν στα κύτταρα των οργάνων, για παράδειγμα αυτά του ήπατος, και τα σαρώνουν για να διαπιστώσουν εάν έχουν μολυνθεί από ιούς, παράγοντας ιούς. Αν ναι, τους σκοτώνουν. «Τα λεμφοκύτταρα δολοφόνων είναι εκεί για να σκοτώσουν τα δικά τους μολυσμένα με ιό κύτταρα», λέει ο ομότιμος καθηγητής.



Το δεύτερο βασικό συστατικό είναι ένας συνδυασμός λευκοκυττάρων και του συστήματος συμπληρώματος. "Το σύστημα συμπλήρωσης", εξηγεί ο Bhakdi, "είναι το δεύτερο σύστημα καταρράκτη στο αίμα. Το πρώτο είναι το σύστημα πήξης. Όταν το σύστημα πήξης είναι ενεργοποιημένο, το αίμα πήζει. Όταν το σύστημα συμπληρώματος είναι ενεργοποιημένο και ενεργοποιείται από αντισώματα, το ίδιο το σύστημα συμπληρώματος εκτοξεύει "βλήματα" στο αντικείμενο όπου βρίσκονται τα αντισώματα και καλεί επίσης το ναυτικό. Φαγοκύτταρα, λευκά αιμοσφαίρια ».

Σχετικά είναι και τα αντισώματα. Αυτά προστατεύουν από βακτήρια και αποτρέπουν την είσοδο ιών στο κύτταρο. Συνδέονται επίσης με το σύστημα συμπληρώματος, το οποίο ενεργοποιούν.

Η άλλη όψη του νομίσματος

«Όχι μόνο ο εμβολιασμός είναι περιττός, αλλά το σκεπτικό για τον εμβολιασμό είναι χωρίς λογική. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν προστατευόμαστε. Ούτε είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν φάρμακα. Ο COVID-19 μπορεί να αντιμετωπιστεί πολύ εύκολα. Δεν χρειάζεται άδεια έκτακτης ανάγκης. Και όποιος το λέει αυτό πρέπει να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα. Γιατί αυτό είναι ψέμα και αυτό το ψέμα κοστίζει ζωές», δήλωσε ο Μπακντί. Υπάρχει όμως και μια άλλη όψη του νομίσματος στα καλά νέα ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει τον νέο κορονοϊό.

Τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων (ενδοθηλιακά κύτταρα) αρχίζουν να παράγουν πρωτεΐνες ακίδας μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Όχι ένα, αλλά τρισεκατομμύρια. Δεν είναι γνωστό πού θα πραγματοποιηθούν αυτές οι διαδικασίες επειδή λείπουν μελέτες. Οι φόβοι ότι αυτό θα προκαλέσει διαταραχές πήξης του αίματος, λέει ο Bhakdi, αποδείχθηκαν βάσιμοι. Αλλά μετά την ανάγνωση των εν λόγω μελετών για το ανοσοποιητικό σύστημα, ένας άλλος φόβος εμφανίστηκε.

Οι καθημερινοί θάνατοι από COVID στη Σουηδία βρίσκονται στο ΜΗΔΕΝ, καθώς άλλες χώρες ετοιμάζονται για περισσότερους περιορισμούς

Τι συμβαίνει όταν γίνεται ο δεύτερος εμβολιασμός;

Οι πρωτεΐνες ακίδες επανέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος. Ωστόσο, δεν περιμένουν μόνο τα λεμφοκύτταρα δολοφόνοι, αλλά και το σύστημα συμπληρώματος και τα αντισώματα. «Τα αντισώματα είναι εκεί. Θα δεσμευτούν αμέσως. Και αμέσως υπάρχουν αυτές οι μαγικές σφαίρες από το σύστημα αναπλήρωσης. Θα προσπαθήσουν να κατεβάσουν ξανά τη γάστρα του πλοίου. Τρίτον έρχονται τα κοκκιοκύτταρα, τα οποία λειτουργούν ως τρίτη δύναμη ».



«Είναι πολύ γνωστό», λέει ο Bhakdi, «τι συμβαίνει όταν τα αντισώματα, το σύστημα συμπληρώματος και τα κοκκιοκύτταρα επιτίθενται στο τοίχωμα των αγγείων. Τότε δεν υπάρχει πλέον μόνο σχηματισμός θρόμβων, αλλά πραγματική βλάβη. Υπάρχει διαρροή υγρού - πλάσματος, ερυθρών αιμοσφαιρίων, λευκών αιμοσφαιρίων ».

Γιατί, αναρωτιέται, τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν ξαφνικά Μώλωπες στο δέρμα τους που μοιάζουν με αιμορραγία μετά τον δεύτερο εμβολιασμό; Αποτέλεσμα? Μώλωπες; «Μώλωπας είναι το αίμα που έχει διαρρεύσει στο δέρμα. Τα αιμοφόρα αγγεία χάνουν την ακεραιότητά τους. Και τότε πραγματικά το αίμα διαρρέει μεσα στο σώμα! »

Αμέσως μετά από αυτές τις σκέψεις, λέει ο επιδημιολόγος μολυσματικών ασθενειών, μια άλλη επιπλοκή του εμβολίου Covid-19 είχε γίνει γνωστή από την πλευρά του κατασκευαστή εμβολίων AstraZeneca. Σε ένα Rote-Hand-Brief (προειδοποιητική επιστολή), το οποίο συμπληρώνει το προηγούμενο γράμμα για τις διαταραχές πήξης του αίματος, επισημαίνεται ο κίνδυνος συνδρόμου διαρροής τριχοειδών αγγείων. Οι συνέπειες: οίδημα, σοκ, ανεπάρκεια οργάνων.

Ένα παιχνίδι με άγνωστες συνέπειες

Για τις έγκυες γυναίκες, αυτό σημαίνει ότι ο πλακούντας είναι «διάτρητος». Το mRNA, είναι σίγουρο ο Μπακντί, θα διαπεράσει στο παιδί. «Δεν ξέρω πού θα οδηγήσει αυτό». Και συνεχίζει: «Δεν ξέρω τι οδηγεί όταν αυτά τα γονίδια ενσωματωθούν στα ηπατικά σας κύτταρα. Όταν το ηπατικό κύτταρο αρχίζει να παράγει τις πρωτεΐνες ακίδας. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τα λεμφοκύτταρα που σκοτώνουμε σε όλα τα όργανα βγαίνουν από την κυκλοφορία του αίματος και βλέπουν πού βρίσκεται ο εχθρός. Και μετά επιτίθενται σε όλα τα όργανα ».



Μελέτες σε ζώα έχουν επίσης δείξει ότι το εμβόλιο συσσωρεύεται στις ωοθήκες και τους όρχεις, αναφέρει ο Bhakdi. Για αυτόν, αυτή η διαδικασία, που συμβαίνει τώρα, είναι μια αναλαμπή μιας ζωντανής κόλασης.

Όταν δίνεται η δυνατότητα στο ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί παντού ... έχετε πραγματικά μεγάλα προβλήματα! Όπως έχει κάνει αμέτρητες φορές στο παρελθόν, ο Μπακντί απευθύνει επείγουσα έκκληση σε πολιτικούς, «πιστούς εμβολιασμού» και γιατρούς: «Μην ξεχνάμε: είμαστε υπεύθυνοι! Πρέπει να σταματήσει τώρα! » Υποστηρίζει την αναστολή των πάντων, τουλάχιστον προς το παρόν, μέχρι να διαπιστωθεί αν υπάρχει ένας κόκκος αλήθειας στη σκέψη του - και σε αυτή όλων των άλλων φημισμένων κριτικών ιατρικών εμπειρογνωμόνων και επιστημόνων. Οποιοσδήποτε πρόσθετος εμβολιασμός κατά του COVID-19, σύμφωνα με τη σαφή πρόγνωση, θα αυξήσει τον κίνδυνο.

Το ερώτημα που έθεσε ο Prof. Ο Μπακντί στο τέλος της διάλεξής του στους υπεύθυνους πολιτικούς και γιατρούς δηλώνει ξανά: 

"Πώς τολμάτε;"

KORAKAS NEWS

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails