Saturday, September 18, 2021

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

 

Δεν θα έχεις τίποτα;

Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος.

Πώς θα μοιάζει ένας κόσμος χωρίς προσωπική ιδιοκτησία;

Μέσα στο Great Reset του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το μάντρα έχει βγει, μέχρι το έτος 2030, “Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος”

Για όσους από εμάς δεν έχουμε υποστεί προπαγάνδα και κοινωνική μηχανική από τον κομμουνισμό, της μιαρής Σχολής της Φρανκφούρτης, αυτό είναι εξαιρετικά ενοχλητικό, αν κι αναμενόμενο.

Πώς μπορεί να διασφαλιστεί ότι «οι άνθρωποι δεν θα κατέχουν τίποτα». Εύκολα.

Πώς θα είναι ένας κόσμος χωρίς προσωπική ιδιοκτησία. Δυστοπικός.

Ιατρική τυραννία

«Αν ήταν στο χέρι μου, οποιοσδήποτε δεν φοράει μάσκα όταν βρίσκεται έξω πρέπει να συλληφθεί. Αυτή είναι μια πράξη (η μη χρήση μάσκας) ενδοοικογενειακής και κοινωνικής τρομοκρατίας και πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν τέτοια», Lancaster, California, Δήμαρχος Rex Parris

Είναι αυτονόητο πως κάθε άνθρωπος (και κάθε έμβιο όν) έχει μια ατομική ιδιοκτησία κι άρα το σώμα του είναι το πρώτο κομμάτι της ιδιοκτησίας που του ανήκει. Εάν δεν έχεις τίποτα, αυτό σημαίνει ότι το σώμα σου δεν θα είναι πλέον δικό σου. Δεν θα σου ανήκει.

Βλέπουμε ήδη τους καρπούς αυτού του τύπου της παρανοϊκής σκέψης στις προσπάθειες των εξαναγκαστικών εμβολιασμών για τους ανθρώπους, ώστε να εργάζονται και να ταξιδεύουν και να μην συλλαμβάνονται. Το έχουμε δει να γίνεται αυτό. Ποιες θα μπορούσαν όμως να είναι οι περαιτέρω λογικές εξελίξεις αυτού του δυστοπικού τύπου σκέψης; Θα είναι υποχρεωτική κάθε πειραματική ιατρική πράξη στους υγιείς; Τι θα γίνεται με την αναγκαστική δωρεά οργάνων; Είναι πράγματι τόσο μακριά να υλοποιηθεί η ιδέα ή είναι το επόμενο αναπόφευκτο βήμα, προς έναν πολιτισμό όπου δεν θα έχεις τίποτα; Δεν θα σου ανήκει τίποτα; Μα έχει ξαναγίνει πολύ πρόσφατα, σκέψου μονάχα το “η εργασία απελευθερώνει” των εθνικό-σοσιαλιστών και τους σοσιαλιστές-μπολσεβίκους.

Τριμελής επιτροπή της Γερουσίας προτείνει γενική επιτήρηση της αγέλης ή του ποιμνίου (ανάλογα με το μαντρί) σε περίπτωση “νέας μεγάλης κρίσης” που φυσικά οι ίδιοι θα προκαλέσουν, ελέγχοντας κινήσεις μαζών και περιορίζοντας τις όποιες ελευθερίες. Προτείνουν απενεργοποίηση εξ αποστάσεως συνδρομών στα ΜΜΜ και κατάργηση πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς!

Οι γερουσιαστές Véronique Guillotin (RDSE), Christine Lavarde (LR) και René-Paul Savary (LR) ξεκινούν από την παρατήρηση ότι τα ψηφιακά εργαλεία και ιδίως αυτά που χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα παίζουν σημαντικό ρόλο στην διαχείριση της διέλευσης από την κρίση, ιδίως μέσω του δελτίου υγείας. Ε, ναι, το γνωρίζαμε φυσικά. Γιατί πιστεύεις ότι σου έδωσαν “δωρεάν” τα μαύρα κουτιά στο χέρι και τα social media; Τίποτε δεν δίνεται δωρεάν από τους Επικυρίαρχους, μονάχα το τυράκι στην φάκα.

Με βάση διάφορα μέτρα που ελήφθησαν σε αρκετές ασιατικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Νότιας Κορέας, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι «στρατηγικές τους βασίζονται σε ιδιαίτερα παρεμβατικά μέτρα, απαράμιλλα στις δυτικές χώρες. Αυτή η στρατηγική φαίνεται να έχει καρπούς, αυτές οι χώρες έχουν την χαμηλότερη θνησιμότητα στον κόσμο σε σύγκριση με τον πληθυσμό”. Οι τρεις γερουσιαστές διευκρινίζουν σε μια συνοπτική σημείωση ότι “δυστυχώς δεν υπάρχει μυστήριο, αφού, όσο περισσότερο τα εργαλεία είναι ενοχλητικά, τόσο πιο αποτελεσματικά είναι. Ως εκ τούτου, είναι ζήτημα έντασης της συζήτησης σχετικά με μια πιο προηγμένη χρήση των προσωπικών ψηφιακών δεδομένων, ιδίως με σκοπό τον έλεγχο σε ατομικό επίπεδο του σεβασμού των μέτρων που επιβάλλονται από την κατάσταση, και συμπεριλαμβανομένου εάν αυτό συνεπάγεται την εκμετάλλευση δεδομένων με ενοχλητικό και υποτιμητικό τρόπο, για να αποφύγει από ένα νέο γενικευμένο περιορισμό”, ανακοινώνει την έκθεση.

Ένας πρωτοφανής και δυστοπικός νόμος βρίσκεται στα σκαριά από την Ισπανική κυβέρνηση, σύμφωνα με την El Pais. Όπου φέρεται να εξετάζει τον λεγόμενο «νόμο για την εθνική ασφάλεια», που υποχρεώνει τους πολίτες να «παραιτηθούν προσωρινά» των δικαιωμάτων τους σε περιπτώσεις μελλοντικών κρίσεων δημόσιας υγείας ή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, όπως συνέβη με την πανδημία του κορωνοϊού. Ο νόμος βρίσκεται επί του παρόντος στο επίπεδο μιας απλής πρότασης, αλλά ανάγει ανησυχητικά τα θέματα “δημόσιας υγείας” στο επίπεδο της «εθνικής ασφάλειας», όπως εξηγεί η ισπανική εφημερίδα.

«Κάθε ενήλικο άτομο θα υποχρεούται να εκπληρώσει τις ‘προσωπικές του υποχρεώσεις’ που απαιτούνται από τις αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με τις οδηγίες του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, όταν κηρύσσεται κατάσταση κρίσης στην Ισπανία. Σε αυτήν την περίπτωση, όλοι οι πολίτες χωρίς εξαίρεση πρέπει να συμμορφώνονται με τις εντολές και τις οδηγίες που εκδίδονται από τις αρχές», αναφέρεται στην πρόταση νόμου. Σε περίπτωση που κηρυχθεί κατάσταση κρίσης στην Ισπανία (κατάσταση που αφορά την Εθνική Ασφάλεια), οι αρχές μπορούν επίσης να προχωρήσουν στην προσωρινή κατοχή όλων των περιουσιακών στοιχείων των μαζών, κατά την παρέμβασή τους ή αυτών που είναι απαραίτητα για την πολιτεία καθώς και την αναστολή όλων των ειδών δραστηριοτήτων.

Κοντολογίς, θα επικαλούνται μια “κρίση” όποτε τους κάνει κέφι και θα μετατρέπουν τους ανθρώπους σε υποκείμενα άνευ κρίσης ή έστω λογικής.

Τα μέσα ενημέρωσης θα μεταδίδουν μ ό ν ο την κρατική προπαγάνδα.

Μία άλλη κρίσιμη λεπτομέρεια σχετίζεται με τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία θα είναι ουσιαστικά μετασχηματισμένα ώστε να εξυπηρετούν αποκλειστικά την επίσημη κρατική προπαγάνδα προκειμένου να «υπερασπιστούν την Ισπανία», όπως συμβαίνει σε μία κατάσταση πολέμου, όπως συμβαίνει και σήμερα με την σαπουνόπερα της πανδημίας.

Το προσχέδιο περιλαμβάνει την υποχρέωση των μέσων ενημέρωσης να συνεργάζονται με τις αρμόδιες αρχές για την διάδοση πληροφοριών προληπτικού ή επιχειρησιακού χαρακτήρα. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι πρώτοι που πήραν χρήματα στην αρχή της σαπουνόπερας, είναι τα έντυπα ΜΜΕ και οι αστυνομικοί και όχι οι υγειονομικοί ή τα νοσοκομεία.

Το πιο σημαντικό ωστόσο, είναι ότι ενσωματώνει μέτρα για να αποφευχθεί η επανάληψη εικόνων για ελλείψεις βασικών αγαθών για την αντιμετώπιση μιας κρίσης, όπως η έλλειψη μασκών, αναπνευστικών συσκευών και Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που εμφανίστηκαν όταν τα κρούσματα Covid άρχισαν να εξαπλώνονται μαζικά. Το σχέδιο νόμου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 22 Ιουνίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εάν η Ισπανία υιοθετήσει αυτήν την εξαιρετικά αμφιλεγόμενη επέκταση των κρατικών εξουσιών για χάρη μιας αόριστης «κρίσης» κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα ακολουθήσουν στον ίδιο δρόμο. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως πολιτικοί και ειδικοί εισηγήθηκαν παρόμοια μέτρα τόσο στις ΗΠΑ και τον Καναδά αλλά και στην Μεγάλη Βρετανία για την επόμενη υγειονομική σαπουνόπερα.

Αναγκαστική μετεγκατάσταση

«Η θεωρία του κομμουνισμού μπορεί να συνοψιστεί στην ενιαία πρόταση: κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας». – Καρλ Μαρξ.

Δεν θα έχεις πλέον το σπίτι σου και αν δεν έχεις πλέον το δικαίωμα επιλογής, του σώματός σου ή της περιουσίας σου, τότε πιθανότατα δεν θα έχεις μεγάλο λόγο και για το πού θα μένεις. Η κλιματική αλλαγή μπορεί να δικαιολογήσει την μεταφορά όλων των ανθρωπόζωων σε πανοπτικές πόλεις. Μπορούν άνετα να χρησιμοποιήσουν τους νόμους περί ρατσισμού/ η δικαιοσύνης γιατί το σπίτι σου δεν σου ανήκει και  δίνεται σε κάποιον άλλο. Ανεξάρτητα από την μορφή που θα συμβούν όλα ετούτα, υπάρχουν εξαιρετικές πιθανότητες ότι δεν θα σου επιτρέπουν να ζήσεις εκεί που θέλεις και σίγουρα όχι σε δική συ ιδιοκτησία. Από την στιγμή που δεν σου ανήκει το σώμα σου και σου επιβάλλουν ιατρικές πράξεις, εύκολα δεν θα σου ανήκει και τίποτε άλλο. Θέμα χρόνου είναι για τους Επικυρίαρχους, όσο εσύ ασχολείσαι με την μπάλα και τα μπουζούκια. Άλλωστε το έχουν ξανακάνει.

Το τέλος της δεύτερης τροποποίησης;

«Η έννοια της ειρήνης είναι η απουσία αντίθεσης στον σοσιαλισμό». – Καρλ Μαρξ

Το δικαίωμά σου για υπεράσπιση επικεντρώνεται γύρω από το δικαίωμά σου στην ζωή και το δικαίωμα ιδιοκτησίας. Όπως αντιλαμβάνεσαι εάν δεν έχεις πλέον το δικαίωμα στο δικό σου σώμα, ουσιαστικά δεν έχεις πλέον το δικαίωμα στην δική σου ζωή. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει τίποτα για να υπερασπιστείς. “Εμείς, η κυβέρνηση, θα το κάνουμε αυτό για εσάς.”

Ομοίως, η δεύτερη τροπολογία που καθορίζει την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ, πρέπει να καταστραφεί για να συντρίψει οποιαδήποτε πιθανή αντίσταση. Η δεύτερη τροπολογία του Αμερικανικού Συντάγματος υιοθετήθηκε το 1791 και έχει επηρεαστεί από το Αγγλικό Δίκαιο και την Χάρτα των Δικαιωμάτων του 1689. Ο αριθμός των εκτιμώμενων όπλων που βρίσκονται στα σπίτια των Αμερικανών ξεπερνά τα 670 εκατομμύρια, με την Υεμένη, που έρχεται στην δεύτερη θέση με 90 όπλα για κάθε 100 πολίτες, ή την Ελβετία, που είναι τρίτη με 60 όπλα για κάθε 100 άτομα. Τα νόμιμα, χώρια τα παράνομα. Ε, δεν είναι και τόσο εύκολο να κάνεις τσαμπουκάδες κι απολυταρχισμούς με τόσους οπλοφορούντες ετοιμοπόλεμους γύρω σου.

Στο αριστούργημά του “The Road to Serfdom”, ο FA Hayek επεσήμανε ότι οι άνθρωποι αντιστέκονται σε ληστεία, είτε πρόκειται για κάποιον ιδιώτη με μάσκα σκι, είτε από κάποιον κυβερνητικό με σήμα. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο ένας κυβερνητικός προπαγανδιστής μπορεί να διασφαλίσει ότι τηρούνται οι εντολές του είναι η ολοένα αυξανόμενη ποσότητα βίας κατά των αντιστάσεων.

Αυτή η πράξη παρεμποδίζεται σοβαρά από εκείνους που είναι σε θέση να αμυνθούν από την επίθεση. Είναι πολύ πιο εύκολο να αναγκάζεις έναν άοπλο πληθυσμό να λυγίσει κάθε ιδιοτροπία σου (μάρτυρες της Αυστραλίας, του Καναδά ή του Ηνωμένου Βασιλείου) κι έτσι, η Αμερική πρέπει να αφοπλιστεί. Χρόνια το προσπαθούν αυτό οι Επικυρίαρχοι, αλλά δεν τους βγαίνει.

Εξάτμιση των αποταμιεύσεων ή εθνικοποίηση των αποταμιεύσεων

«Επειδή καθοδηγηθήκαμε από μια Ρεπουμπλικανική κυβέρνηση που πιστεύει στην απλοϊκή αντίληψη ότι οι άνθρωποι που έχουν πλούτο δικαιούνται να το διατηρήσουν και έχουν αντιπάθεια στα μέσα μας για αναδιανομή του πλούτου». – Jim Moran (D-VA) 10 Νοεμβρίου 2008. Εάν δεν έχεις τίποτα, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς πλέον να έχεις καθόλου αποταμιεύσεις. Τυχόν χρήματα που έχεις τοποθετήσει σε λογαριασμό τραπέζης, ταμιευτηρίου, θυρίδες ασφαλείας ή παρόμοια θα εξατμιστούν όλα σε ένα βράδυ. Θυμήσου το Capital control του 2015. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω τριών κύριων μηχανισμών.

>Υπερπληθωρισμός: Το πρώτο είναι μέσω υπερπληθωρισμού. Όπως επεσήμανε ο John Stormer στο None Dare Call It Treason, ο υπερπληθωρισμός ήταν ένας από τους πρωταρχικούς λόγους για την επικοινωνία της Κίνας. Εάν μπορείς να ξεφουσκώσεις το νόμισμα ενός έθνους σε σημείο που είναι άχρηστο (εν μέρει επιτυγχάνεται με την εγκατάλειψη του χρυσού προτύπου), μπορείς να οδηγήσεις μια χώρα σε καταστροφή. Μόλις συμβεί αυτό, μπορείς να ξαναχτίσεις από τις στάχτες, τα παραληρήματα του Καρλ Μαρξ για τον κομμουνισμό. Αυτό το κατεστραμμένο έθνος είναι πλέον ώριμο για συγκομιδή από τις ορδές των κομμουνιστών που θα μπουν γρήγορα στο κενό και θα δημιουργήσουν μια δική τους κυβέρνηση, με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα.

>Εθνικοποίηση: Ο δεύτερος τρόπος κατάσχεσης των αποταμιεύσεων είναι μέσω της εθνικοποίησης. Όταν μια κυβέρνηση απλώς αποφασίσει ότι όλοι οι λογαριασμοί συνταξιοδότησης θα εθνικοποιηθούν, χάνεις αυτόματα όλες τις αποταμιεύσεις σου μέσω κλοπής που νομοθετείται από την κυβέρνηση. Πιθανότατα θα σου δοθεί το βάλσαμο, “Αλλά κοίτα, θα σε φροντίσουμε. Υπάρχει μια κρατική σύνταξη για εσένα, ένα γενικό βασικό εισόδημα, δωρεάν εκπαίδευση, δωρεάν υγειονομική περίθαλψη, δωρεάν στέγαση, γραμματόσημα τροφίμων. Μην ανησυχείς. Δεν έχεις πλέον τις οικονομίες σου, αλλά αυτό είναι πολύ καλύτερο.” Εάν δεν πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να συμβεί, σκέψου και την Κύπρο το 2013 όταν η κυβέρνησή έκλεισε και κούρεψε λογαριασμούς των πολιτών για να τους «διασώσει». Λάβε επίσης υπόψη σου ότι μια κοινωνία χωρίς μετρητά καθιστά πολύ πιο εύκολο για την κυβέρνηση να σε ελέγχει, απόλυτα.

>Καταστροφή ενός Έθνους: Το τρίτο σημαίνει ότι η εξοικονόμηση μπορεί να καταστραφεί είναι μέσω της καταστροφής ενός έθνους μέσω πολέμου. Με τον ίδιο τρόπο όπως ο υπερπληθωρισμός, οι εισβολείς ανεβαίνουν πάνω από τα ερείπια για να δημιουργήσουν ένα «νέο» νόμισμα σε ένα έθνος. Μπορεί να συμβεί μέσω πλήρους πολέμου / εισβολής ή με «ανθρωπιστική βοήθεια» μετά από κάποιο είδος εθνικής τραγωδίας που αφήνει ένα έθνος σε ερείπια.

Εθνικοποίηση της επιχείρησής σου.

«Ο σοσιαλισμός-κομμουνισμός είναι το δόγμα ότι ο άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να υπάρχει αυτόνομος κι ελεύθερος. Ότι η ζωή του και το έργο του δεν ανήκουν σε αυτόν, αλλά ανήκουν στην κοινωνία, ότι η μόνη δικαιολογία της ύπαρξής του είναι η υπηρεσία του στην κοινωνία και ότι η κοινωνία μπορεί να τον διαθέσει με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμεί για χάρη οτιδήποτε θεωρεί να είναι το δικό της φυλετικό, συλλογικό καλό.” –Ayn Rand

Η επιχείρησή σου είναι μέρος της ιδιοκτησίας σου. Σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργείς και να παράγεις, με την παραγωγή να είναι αληθινός πλούτος και, επομένως, πρέπει να τον απολαμβάνεις εσύ. Θα προκύψει πιθανώς μέσω της εθνικοποίησης (κομμουνισμός) όλων των επιχειρήσεων. Αυτό συνέβη ήδη στο παρελθόν (εθνικοποίηση των σιδηροδρόμων) και πρέπει να επιβληθεί για να πραγματοποιηθούν οι προθέσεις του WEF ενός «πλανήτη χωρίς ιδιοκτησία».

Το αν θα εξακολουθείς να έχεις την δυνατότητα να εργάζεσαι στον τομέα που έχεις επιλέξει είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Η επιλογή είναι μια πτυχή της ελευθερίας (ο δεύτερος τομέας σύμφωνα με τον John Stuart Mill), και μόνο ένας ανόητος θα πίστευε ότι το WEF αφορά την ελευθερία. Έτσι, είναι πολύ σίγουρο ότι ο συγκεντρωτικός σχεδιασμός θα καθορίσει πού θα λειτουργούν τα υποκείμενα (π.χ. φράγματα, δρόμοι, κανάλια που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση)

Νόμοι κατά της συσσώρευσης που υποστηρίζουν την κρατική δήμευση

Τον Μάιο του 1918 στις ΗΠΑ, ο Φράνσις Σμιθ Νας και η σύζυγός του συνελήφθησαν, με εγγύηση 3.000 δολαρίων (57.000 δολάρια το 2021). Το έγκλημά τους; Κατείχαν πάρα πολύ φαγητό στο σπίτι τους, παρά το γεγονός ότι αγοράστηκε νόμιμα, επειδή παραβίαζε τον “Νόμο περί Ελέγχου Τροφίμων”.

Αν δεν έχεις τίποτα, αυτό σημαίνει ότι όλα όσα βρίσκονται στο σπίτι σου δεν θα είναι δικά σου. Η δήμευση που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση πρέπει να ακολουθεί την αναγκαιότητα. Η ευκολότερη μέθοδος θα ήταν να υπάρχουν κέντρα «turn-in» όπου οι άνθρωποι θα φέρνουν τα προϊόντα τους σε «κέντρα συλλογής». Κάτι παρόμοιο συνέβη στην Βενεζουέλα και θυμάσαι για πότε καθαρίστηκαν τα ράφια πριν από το κλείδωμα και τα καλολαδωμένα μέσα ενημέρωσης κατηγόρησαν τους προμηθευτές;

Θα επιβληθούν πολύ αυστηρές ποινές εναντίον εκείνων που δεν θα προσφέρουν οικειοθελώς ό,τι τους ζητηθεί. Εντυπωσιακές επιδείξεις καταστολής θα χρησιμοποιηθούν εναντίον των αντιστάσεων με σημαντική προπαγάνδα των ΜΜΕ για να υποταχθούν τα ανθρωπόζωα στις εξουσίες. Για όσους εξακολουθούν να αντιστέκονται, η δήμευση από πόρτα σε πόρτα θα γίνει με ένοπλους να επιβάλουν ό,τι χρειάζεται για να κατασχέσουν ό,τι απέμεινε. Έχει γίνει πάμπολλες φορές, άσχετα αν εσύ δεν το έμαθες, γιατί τα απολύτως υποκινούμενα από την εξουσία ΜΜΕ δεν στο είπαν.

Απαγωγή των παιδιών σου με διαταγή από την κυβέρνηση.

«Η οικογένεια είναι πλέον ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια για την βελτίωση της ψυχικής υγείας, κι ως εκ τούτου θα πρέπει να αποδυναμωθεί, εάν είναι δυνατόν, ώστε να ελευθερωθούν τα παιδιά από τον εξαναγκασμό της οικογενειακής ζωής». -Διεθνές Συνέδριο Ψυχικής Υγείας, Λονδίνο, 1948

Για άλλη μια φορά, ο κολεκτιβισμός όπως σε όλη την ιστορία του καταφεύγει σε παιδιά που θέλουν να κρατούνται σε ιδρύματα. Παρακολούθησε την κρατική δήμευση παιδιών στον μπολσεβικισμό της Σοβιετίας. Στην κολεκτιβιστική αυτοκρατορία των Ίνκας, όλα τα κορίτσια παραδόθηκαν στο κράτος στα 13 τους. Το ένα τρίτο ασχολήθηκε με θρησκευτικές πρακτικές, το ένα τρίτο δόθηκε ως σύζυγοι ή παλλακίδες και το υπόλοιπο τρίτο σφαγιάστηκε στον βωμό. Αν κοιτάξουμε την πιο πρόσφατη ιστορία, μπορούμε να δούμε πώς η σοσιαλιστική Νεολαία του Χίτλερ επηρέασε το μέλλον τους.

Κάποτε ήρθε στους γηγενείς του Καναδά η βασιλική αστυνομία του Καναδά κι άλλες φορές κάποιο σχολικό λεωφορείο. Σε κάθε περίπτωση, οι αυτόχθονες δεν είχαν άλλη επιλογή (όπως λέμε υποχρεωτικό εμβόλιο) από το να στείλουν τα παιδιά τους σε οικοτροφεία που ιδρύθηκαν από την καναδική κυβέρνηση για να “αφομοιωθούν” ή αλλιώς να “εκπολιτιστούν” οι πληθυσμοί των αυτοχθόνων. Τα περισσότερα από αυτά τα “Άουσβιτς” λειτουργούσαν υπό την αιγίδα της Καθολικής Εκκλησίας από το 1883 έως το 1996 με μοναδικό σκοπό, να γενοκτονήσουν τους γηγενείς.

Αυτό που τότε δεν ήξεραν, ήταν ότι αυτοί οι χώροι φτιάχτηκαν για να εξαφανίσουν την γλώσσα, τα παιδιά και τον πολιτισμό τους. Και ύστερα τους ίδιους.

Τα παιδιά βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους.

Όπως αναφέρουν οι New York Times σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα παιδιά αυτά βασανίστηκαν, έχουν υποστεί εκτεταμένη σωματική, σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση στα “σχολεία” κολαστήρια. 50.000+ παιδιά που πήγαν στα χριστιανικά κολαστήρια δεν επέστρεψαν ποτέ στο σπίτι, γνωστά ως «τα χαμένα παιδιά». Παρά τις επίσημες συγγνώμες του πρωθυπουργού Τριντό και της καναδικής κυβέρνησης από το 2008 που απολογήθηκε για τα εγκλήματα σε βάρος των παιδιών, ο Καναδάς συνεχίζει να αντιμετωπίζει τους αυτόχθονες που αποτελούν περίπου το 15% του πληθυσμού της χώρας ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Παράλληλα, η συγγνώμη παραμένει άγνωστη λέξη για την Καθολική Εκκλησία, με τον Πάπα να έχει εκφράσει μονάχα την “θλίψη” του μετά τις αποκαλύψεις των ομαδικών τάφων, κλείνοντας τα μάτια μπροστά στις ευθύνες της χριστιανικής εκκλησίας για την γενοκτονία των «χαμένων παιδιών». Αυτή είναι η χριστιανική πανούκλα που κυβερνά το ποίμνιο των ανθρωπόζωων. Σήμερα στην Ελλάδα η επιτροπή βιοηθικής κι απίδια μαντολες επιβάλει το αμφίβολης ποιότητας κι αποτελεσματικότητας, με φρικτές παρενέργειες εμβόλιο στους σανοφάγους. Το σώμα σου δεν σου ανήκει, ανήκει στην εξουσία.-

Ο θάνατος όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Εάν ανακαλυφθεί ότι δεν είχες τον απαιτούμενο χαρακτήρα και την ικανότητα για να αξίζεις στην εξουσία, όλο αυτό είναι πρόβλημα και μπορεί να εκτελεστείς με ευγενικό τρόπο.» -George Bernard Shaw, σοσιαλιστής

Όπως επεσήμανε η Ayn Rand, μόλις πεθάνουν τα δικαιώματα ιδιοκτησίας, σύντομα θα ακολουθήσουν όλα τα άλλα δικαιώματα. Τα δικαιώματα ιδιοκτησίας είναι το θεμέλιο όλων των άλλων δικαιωμάτων. Δεδομένου ότι η καταστροφή των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας είναι ο τελικός στόχος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και της Μεγάλης Επαναφοράς -όπως φαίνεται από την δική τους προπαγάνδα- αυτό σημαίνει ότι η ελευθερία του λόγου, το δικαίωμα υπεράσπισης, το δικαίωμα στην ζωή είναι ήδη εδώ. Αυτό κάνουν με την σαπουνόπερα της “πανδημίας”, καλιμπράρουν τους λαούς. Σε πολλές περιπτώσεις και με πολλούς τρόπους, αυτές οι όποιες, ελευθερίες απομακρύνονται ήδη. Με την αγκιτάτσια “εμβόλια για ελευθερία” σε καθιστούν δέσμιο στις σκιές στον τοίχο, για άλλη μια φορά.

Έχω γράψει ξανά και ξανά, πως το ανθρωπόζωο δεν έχει δικαιώματα, ποτέ δεν είχε. Έχει μονάχα προνόμια που του τα παρέχουν οι Επικυρίαρχοι και τα εφαρμόζει το κράτος. Οπότε και του τα παίρνουν ή τα τροποποιούν κατά βούληση όποτε τους κάνει κέφι. Δικαιώματα τα αποκτάει στην ζωή μ ό ν ο ς του, μονάχα ο ανεξάρτητος άνθρωπος και δεν υπάρχει κανένας να του τα πάρει, ούτε καν ο θάνατος.

Τι μπορείς να κάνεις;

Μα είναι απλό, εδωνά στο terrapapers τα επαναλαμβάνουμε πέρα από τον βαθμό πλεονασμού.

Επαναστάτησε ενάντια στην βλακεία σου.
Κι αν όλ’ αυτά σε ξαφνιάζουν και πέφτεις από τ’ αγαπημένο σου σύννεφο, σε ενημερώνω, πως τον άνθρωπο τον έχουν μεταλλάξει καμιά 200 φορές και θα εξακολουθήσουν να το κάνουν. Του έχουν αλλάξει την χρονική γραμμή άλλες τόσες φορές και τον έχουν αποκόψει από κάθε ικανότητα να βλέπει την πραγματικότητα, παρά μονάχα σκιές στον τοίχο. Του έχουν φορτώσει ανύπαρκτες μπουρδολογίες (Θεό, Γιαχβέ-Χριστό, Πλάτωνα, Σωκράτη, Αριστοτέλη, Βούδα, Κρίσνα, ιερές αγελάδες, ανίερα γουρούνια, ΕΛΛ ΕΛ ΚΟΥΝΕΛ  κι ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή) Αυτός είναι ο οχετός-πανοπτικός-πολιτισμός που καλείσαι να επιβιώσεις.
Μπορείς να επαναστατήσεις, να διαδηλώσεις και να επιτεθείς ΜΟΝΑΧΑ ενάντια στην δική σου βλακεία. Η βλακεία σου είναι που συντηρεί την κοινωνία σου όπως δεν σου αρέσει. Η βλακεία σου είναι που κάνει ζημιά και σου απαγορεύει να έχεις δικαιώματα κι ανεξαρτησία, για Ελευθερία δε, ούτε λόγος. Επαναστάτησε ενάντια στην βλακεία σου.
 
Μόνο που αυτό είναι καθαρά ΜΟΝΑΧΙΚΗ δουλειά.
 
Απαγορεύονται οι συλλογικότητες, οι παραγκούλες, οι ομαδούλες και κάθε είδους μάζωξη, πέρα από εσένα και τον εαυτό σου.
 
Αλλά πως να επαναστατήσεις ενάντια στον εαυτό σου, όταν δεν τον αντέχεις, όταν δεν τον γνωρίζεις καν; 

Δικαιώματα αποκτάς όταν έχεις επίγνωση κι ακόμη καλύτερα να έχεις επίγνωση της επίγνωσης του πως να απαλλάσσεις την ζωή σου από τις οδύνες, τους θρήνους, τα «Αχ, εγώ» τα «Πόσο δυστυχισμένος είμαι», από τις συμφορές και τις αναποδιές και να κατανοήσεις τι είναι η ζωντανή ζωή, ο θάνατος ως σύμμαχος, η εξορία και η φυλάκιση κι αν βρεθείς στην φυλακή, με υψηλό βαθμό αντιμετώπισης να μπορείς να να πεις «Αγαπητέ, ας γίνει …» κι όχι «Εγώ είμαι ένας γέρος και φτωχός άνθρωπος λυπηθείτε με». Είσαι συνδεδεμένος με την Δύναμη, όταν διαθέτεις Αρμονία, Πλούτο, Ευδαιμονία, Σθένος κι όχι ταπεινότητα, υποτέλεια και δουλικότητα.

Δύναμη συσσωρεύεις ΜΟΝΟ με βαθμούς Ανεξαρτησίας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Σκέψου αυτά που σου ετοιμάζουν κι αναρωτήσου: Είναι αυτό που οραματίζεσαι για την ζωή σου, την ιδιοκτησία σου, τα παιδιά σου;

Αν ναι, πάει καλά.

Αν όχι, βρες τι οραματίζεσαι; Γράψε το με χαρτί και μολύβι και διάβασε το δυνατά με σεντόρια φωνή.

Πως θέλεις τον εαυτό σου, την οικογένεια σου, την κοινωνία σου, τον πλανήτη… ξεκαθάρισε τα, οραματίσου τα, φώναξε τα. Η Δύναμη ακούει την φωνή της καρδιάς σου, δεν διαβάζει τις σκέψεις σου· ειδικά όταν είναι μπουρδουκλωμένες κι αντικρουόμενες. Οραματίσου, ξεκάθαρα την ζωή που θέλεις να έχεις και θα την έχεις.

Ξέρεις γιατί δεν έχουν ακόμη καταφέρει να επιβάλουν την ατζέντα τους οι Επικυρίαρχοι, (βρες τα άρθρα είναι όλα γραμμένα εδώ μια 20ετία εδωνά) ή την Μεγάλη Επανεκκίνηση; Τι τους σταματάει;

Ο Ανθρώπινος Παράγοντας.

Ο Ανεξάρτητος Ανθρωπος.

Αυτός που ξέρει να οραματίζεται την ζωή του και φτιάχνει τα δικαιώματα του μόνος του.

Γι’ αυτό διαβάζεις κι ακούς τόσα πολλά θα, θα, θα …

Δεν τους δένει η μαγιονέζα καρδιά μου…

@Ηω Αναγνώστου / 2021

(πληροφορίες περί ΗΠΑ, από τον Aden Tate)

***

Μέσα στο Καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει το βιβλίο μου “Η Υψηλή Τέχνη της Εξαπάτησης” όπου εμπεριέχει πολλές ασκήσεις για να φτιάξεις την ζωή σου όπως κάνεις κέφι, αλλά και να αναγνωρίζεις αυτοστιγμή κάθε προπαγάνδα που σου πλασάρουν ως την “μοναδική αλήθεια” οι Επικυρίαρχοι με τους λαγουμιτζήδες τους. 

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails