Wednesday, September 22, 2021

ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ!!!! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

 

20210918_191201

Αποκλειστικά στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» καταγγελία Ηλία Κασιδιάρη: Ο Μητσοτάκης έστειλε ΜΑΤ στις φυλακές Δομοκού για να διακόψει την ομιλία μου

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα η καθιερωμένη ομιλία μου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης. Αν και βρίσκομαι παράνομα κρατούμενος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας ο ελεύθερος λόγος μου δεν μπορεί να περιοριστεί από κανέναν.

Έτσι μίλησα και φέτος στη Θεσσαλονίκη, αυτήν την φορά μέσα από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής και παρουσίασα τις θέσεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ για όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά θέματα. Την ομιλία αυτή άκουσαν ζωντανά πάνω από χίλιοι συμπατριώτες μας που συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με ελληνικές σημαίες και πατριωτικά συνθήματα. Την άκουσαν, όμως, και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι μέσα από το διαδικτυακό κανάλι μου στο YouTube και έγιναν έτσι κοινωνοί της αλήθειας και μέτοχοι του αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα. Αυτή η τεράστια απήχηση των θέσεών μας τρόμαξε τον Μητσοτάκη, που τρέμει την προοπτική εισόδου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στη Βουλή. Με εκτελεστικό όργανο το νέο Υπουργό ΠροΠο κομμουνιστή Θεοδωρικάκο οργανώθηκε μία παράνομη επιχείρηση καταστολής και κατάλυσης του Συντάγματος, που όμοιά της δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα μετά το 1974. Έφτασαν στο σημείο να κλειδώσουν παράνομα και βίαια μια ολόκληρη πτέρυγα φυλακής, πλήττοντας όχι μόνο τα δικά μου πολιτικά δικαιώματα αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεκάδων άλλων ατόμων που κρατούνται στον ίδιο χώρο με εμένα και αποκλείστηκαν στα κελιά τους πολύ ώρα πριν τον προβλεπόμενο χρόνο εγκλεισμού. Τέτοιες πρωτοφανείς και παράνομες καταστάσεις δεν συμβαίνουν ούτε στην Τουρκία του Ερντογάν. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Μετά τις 6:30 ξεκίνησα την προγραμματισμένη ομιλία μου και οι συγκεντρωμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ επεφύλαξαν θερμή υποδοχή. Μιλούσα μέσα από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής αλλά η φωνή μου ακουγόταν σε όλη την παραλία Θεσσαλονίκης μέσα από μία ισχυρή μικροφωνική εγκατάσταση. Έτσι έφτανε πολύ κοντά στο Βελλίδειο την ώρα που ο Μητσοτάκης ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τα παραμύθια του, τις ψεύτικες παροχές και τις εξαγγελίες κοροϊδίας σε βάρος του χειμαζόμενου ελληνικού λαού. Συνθήματα ενάντια στην άθλια κυβερνητική πολιτική δονούσαν την ατμόσφαιρα και με τον λόγο μου έδινα παλμό στους συγκεντρωμένους ΕΛΛΗΝΕΣ. Ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε ακριβώς πάνω από το κενό βήμα του ομιλητή και εκατοντάδες Αστυνομικοί – ένστολοι και με πολιτικά – επιτηρούσαν τη συγκέντρωση. Η επικοινωνία μου με το κοινό ήταν άμεση και όλοι μπορούσαν να καταλάβουν πως η ομιλία μου πραγματοποιείται ζωντανά σε σύνδεση με τις φυλακές. Η Κρατική Ασφάλεια που παρακολουθούσε ενημέρωσε αμέσως το Υπουργείο και αυτόματα στήθηκε μία απίστευτη επιχείρηση καταστολής του ελεύθερου λόγου. Αφού είχα μιλήσει για πάνω από δέκα λεπτά ο συνεργάτης μου ηχολήπτης από τη Θεσσαλονίκη με ενημέρωσε πως το σήμα του δέχεται παρεμβολές και η φωνή μου κάνει παράσιτα. Έκλεισα το τηλέφωνο και ξανακάλεσα την ώρα που το κοινό εκφωνούσε ένα σύνθημα και έτσι η διακοπή δεν έγινε αντιληπτή. Εκείνη την ώρα ένα κρατούμενος ήρθε και μου είπε ότι έχει μπει στην πτέρυγα μια πολυμελής ομάδα δεσμοφυλάκων και κλείνει τους πάντες στα κελιά τους. Δεν διέκοψα τον λόγο μου. Συνέχισα προσπαθώντας να μην καταλάβει κανείς από τους συγκεντρωμένους τι συμβαίνει μέσα στη φυλακή. Το πέτυχα απομονώνοντας με το χέρι μου το ακουστικό. Έτσι δεν ακούστηκαν στη συγκέντρωση οι φωνές μέσα από την πτέρυγα. Παρότι αναγκάστηκα να συντομεύσω τμήμα της ομιλίας μου το κυβερνητικό σχέδιο για τη βίαιη διακοπή της απέτυχε. Κάλεσα τους συγκεντρωμένους να αναφωνήσουν «ζήτω η Αιωνία Ελλάς» και να πορευτούν ενωμένοι προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Τους αποχαιρέτησα δυναμικά και κανείς δεν αντελήφθη το όργιο της παρανομίας που λάμβανε χώρα την ίδια στιγμή στις φυλακές. Αμέσως μετά έκανα παρατήρηση στους δεσμοφύλακες, λέγοντάς τους πως η διακοπή του λόγου μου είναι παράνομη και καταπατά τα πολιτικά μου δικαιώματα. Επίσης τους είπα να επιλύσουν μόνο μαζί μου το πρόβλημά τους και να μην εμπλακούν σ’ αυτό άλλα 60 άτομα, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.

Ο Σωφρονιστικός Κώδικας απαγορεύει τον αναίτιο εγκλεισμό των κρατουμένων στα κελιά τους τόση πολύ ώρα πριν την προβλεπόμενη. Το τσίρκο του Μητσοτάκη συνεχίστηκε με την εισβολή στην πτέρυγα ειδικής κατασταλτικής ομάδας με γκλομπς, αλυσίδες, κράνη, μάσκες και χειροπέδες. Πρόκειται για τα ΜΑΤ της Σωφρονιστικής Υπηρεσίας που μπαίνουν στις φυλακές μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, συνήθως για την καταστολή εξεγέρσεων. Οι υπόλοιποι κρατούμενοι που είχαν ήδη κλειστεί παρανόμως στα κελιά τους έβλεπαν με περιέργεια μέσα από τα μικρά πορτάκια τα θλιβερά αλλά και γελοία γεγονότα. Εγώ τα αντιμετώπιζα ατάραχος, με χιούμορ και φυσικά καταγγέλλοντας τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση για τις αντισυνταγματικές πρακτικές τους. Στον έλεγχο που ακολούθησε στο κελί μου δεν βρέθηκε ούτε αυτήν την φορά κάποιο κρυμμένο οπλοστάσιο. Σημειωτέον ότι έρευνα στο κελί μου είχε λάβει χώρα και πριν από μόλις τρεις ημέρες. Το άρθρο 120 του Συντάγματος ορίζει πως η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο σε όποιον επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Το περασμένο Σάββατο το Σύνταγμα καταλύθηκε ακόμα μία φορά και ο ελεύθερος λόγος μου διεκόπη βιαίως με γκλομπς, κράνη, μάσκες, ασπίδες και χειροπέδες.

Στην πρόκληση αυτή απαντώ με το μόνο πανίσχυρο όπλο που διαθέτω, αντιστέκομαι με το ένα και μοναδικό μέσο, με το οποίο δικαιούμαι και υποχρεούμαι να πολεμώ τους εχθρούς της ελευθερίας. Το όπλο αυτό είναι η Αλήθεια. Είναι ο Αληθής ελληνικός λόγος που δεν φοβάται και δεν υπολογίζει καμία παράνομη μεθόδευση της εξουσίας. Οι μόνοι που φοβούνται είναι οι κυβερνώντες, είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης που δείχνει τον πανικό και τον παροξυσμό του με τέτοιες βεβιασμένες ενέργειες και πρακτικές που παραβιάζουν το Σύνταγμα. Στον ελεύθερο λόγο, στον ελληνικό μας λόγο, σας καλώ όλους να γίνετε κοινωνοί και να στηρίξετε τη φωνή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Τη μόνη φωνή που μάχεται πραγματικά για την Πατρίδα και την Ελευθερία.

Ηλίας Κασιδιάρης,

Ιδρυτής Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Φυλακές υψίστης ασφαλείας

13 Σεπτεμβρίου 2021

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails