Wednesday, December 6, 2023

Αμερικανός καθηγητής: Η επιστήμη του κλίματος επηρεάζεται από το μίσος για τη Δύση και τον φθόνο.

 

Ένας παγωμένος Σταυρός σε κάποια κορυφή στις αυστριακές Άλπεις (Lanterns, Vorarlberg). Φωτογραφία: iStock

Το κλίμα είναι πολύ περίπλοκο για να προβλεφθεί, εξηγεί ο Haym Benaroya, καθηγητής αεροδιαστημικής μηχανικής. Ταυτόχρονα, υπερασπίζεται τους συναδέλφους του, επειδή συχνά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για το γεγονός ότι «όλα τα κλιματικά λκαι οι προβλέψεις ήταν λάθος».

Από τον Tim Sumpf 

27 Νοεμβρίου 2023

Το έτος είναι 2023 μ.Χ. Όλος ο κόσμος είναι πεπεισμένος για την κλιματική έκτακτη ανάγκη. Όλος ο κόσμος; Όχι, μια αυξανόμενη ομάδα αντιτίθεται στην αφήγηση για το κλίμα και έχει υπογράψει την Παγκόσμια Διακήρυξη για το Κλίμα, συμπεριλαμβανομένων βραβευμένων με Νόμπελ, καθηγητών και ερευνητών από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, μηχανικών, επιχειρηματιών και άλλων. Σε αυτό, δηλώνουν δημοσίως: «Δεν υπάρχει κλιματική έκτακτη ανάγκη».

Κάθε ένας από αυτούς έχει το δικό του λόγο για τον οποίο έχει αυτή τη θεμελιωδώς διαφορετική άποψη από το πνεύμα της εποχής. Οι Epoch Times ήθελαν να μάθουν περισσότερα και ρώτησαν. Οι απαντήσεις είναι εντυπωσιακά παρόμοιες και συχνά σημαίνουν «επειδή είναι αλήθεια» και επειδή το κλίμα δεν αφορά πλέον την επιστήμη, αλλά πάνω απ 'όλα την εξουσία και το χρήμα.

Ο Haym Benaroya, καθηγητής μηχανολογίας και αεροδιαστημικής μηχανικής στο Πανεπιστήμιο Rutgers στο New Jersey των ΗΠΑ, ήταν ακόμη πιο σαφής. Είπε στους Epoch Times:

Υπέγραψα τη δήλωση επειδή πιστεύω ότι το κλίμα δεν μελετάται πλέον επιστημονικά. Αντίθετα, έχει γίνει ζήτημα θρησκευτικού δόγματος».

Ο Benaroya είπε επίσης ότι κανένα κλιματικό μοντέλλο δεν είναι σωστό και επομένως όλες οι προβλέψεις είναι λανθασμένες.

συνεχεια εδω

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails