Saturday, December 2, 2023

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...THE LINE


 Η Σκλαβιά που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα δεν θα έχει προηγούμενο...Απο την μια η καταναγκαστiκές ιατρικές πράξεις και απο την άλλη η "δήθεν" κλιματική κρίση, επιφέρουν μια σειρά απο εφιαλτικά  project με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ατομικές ελευθερίες του.

Ενα απο αυτα τα project είναι και η line city που υλοποιείτε τώρα στην Σαουδική Αραβία Η πόλη περιλαμβάνει την κατασκευή 2 αντικρυστών ουρανοξυστών, οι οποίοι θα είναι καλυμμένοι με καθρέφτες. Το μήκος της φτάνει τα 170 χιλιόμετρα, ενώ το πλάτος της τα 200 μέτρα. Η πόλη φυλακή  θα έχει ύψος 500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Μάλιστα, οι σχεδιαστές της, στοχεύουν να ζήσουν εκεί  9 εκατομμυρια ανθρώποι!!.Το έργο θα κοστίσει  1,2 τρισ. Ριαλ.

Τη σύνδεση όλων των περιοχών του οικοδομήματος θα αναλάβει σιδηροδρομικό δίκτυο υψηλής ταχύτητας. Θα μπορεί δηλαδή να διασχίσει κανείς την πόλη, μέσα σε 20 λεπτά. Επιπλέον, στις διαφορετικές γειτονιές οι κάτοικοι θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους σε αποστάσεις 5 λεπτών

Δηλαδή τέλος τα αυτοκίνητα...τέλος η ιδιωτικότητα αφού ολοί θα στιβάζονται σε τεράστιους ουρανοξύστες κλουβιά...και ολη η διαδικασία εξερεύνησης της πόλης θα διαρκεί 20 λεπτά οσο δλδ μια μικρή επαρχιακή πολη μερικών χιλιάδων κατοίκων, μόνο που εδώ θα ζουν 9 εκατομμύρια.

Φυσικά το project παρουσιάζεται σαν σανίδα σωτηρίας της ανθρωπότητας με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή και ο στόχος ειναί στο μέλλον ολες οι πόλεις του πλανήτη να μετατραπούν σε αυτό το μοντέλο , ώστε οι άνθρωποι να είναι απόλυτα ελεγχόμενοι  αφού πλέον δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις αποδράσεις και δραστηριότητες πέρα απο τυα 200 μέτρα και με την προηπόθεση να εχεις κάνει και ολα τα εμβόλια που θα κυκλοφορούν για να υπάρχεις εκεί μέσα

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails