Tuesday, April 28, 2009

Η εξάπλωση του Σιωνισμού στην Κύπρο ...

240.000 Ελληνες κατέσφαξαν οι Εβραίοι στην Κύπρο το 117 μ.Χ.




Το άρθρο είναι απο το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Το κίνημα Σαμπάντ (Chabad Movement) όπως μαθαίνουμε έδω http://www.godlikeproductions.com/forum1/message676458/pg1 είναι μια ακροδεξιά θρησκευτική Σιωνιστική Εβραϊκή οργάνωση που όπως δηλώνουν τα ίδια τα μέλη της εδώ έχουν σταλεί στη Κύπρο το 2003 για την"αναζωογόνηση του Ιουδαϊσμού στο νησί".
Το κίνημα Σαμπάντ φαίνεται να είναι πολύ ενεργό αλλά και πολύ πλούσιο, αφού μέσα σε 2 χρόνια έχουν κτίσει δικό τους Πολιτιστικό Κέντρο, Συναγωγή, Λουτρό για θρησκευτικούς σκοπούς, και σχολείο στη Λάρνακα.Το κίνημα σήμερα ανάγεται στις 350 οικογένειες (δηλαδή γύρο στα 2,000 άτομα) που εγκαταστάθηκαν στη Κύπρο για να αναζωογονήσουν τη θρησκεία τους και όχι μόνο.
Τα μισά μέλη (που όλο και αυξάνονται) είναι Ισραηλινοί πολίτες και τα άλλα μισά προέρχονται από Εβραίους της Ρωσίας και της Αγγλίας.Έχουν ανακηρύξει τον εαυτό τους ως "Εβραϊκή Κοινότητα της Κύπρου" και μάλιστα έχουν δημιουργήσει και αναρτήσει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με την καθόλου συμβολική ονομασία "Εβραϊκή Κύπρος" που μπορείτε να τη βρείτε εδώ.











Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν σε λίγο καιρό απαιτήσουν και πολιτικά δικαιόματα σαν θρησκευτική μειονότητα για να μπορούν έτσι να έχουν επίδραση πάνω στη πολιτική ζωή της Κύπρου, και μέσω αυτής της επίδρασης να μπορούν να προωθούν τη Σιωνιστική τους ιδεολογία, όπως έχουν κάνει και σε άλλα κράτη. Ο κάθε ανθρωπος έχει το δικαίωμα να ασκεί ελεύθερα τα θρησκευτικά του πιστεύω, και αυτό το μπλόκ είναι το πρώτο που θα το υποστηρίξει αυτό το διακαίωμα, αλλά όταν μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων μεταναστεύει σε μια άλλη χώρα χρησιμοποιόντας τη θρησκεία τους για πολιτικούς σκοπούς και για τα συμφέροντα μιας άλλης χώρας, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Οι Εβραίοι στη Κύπρο έχουν μια μακρά ιστορία που διακόπηκε στη αρχαιότητα όταν οι Εβραίοι του νησιού εξεγέρθηκαν κατά τους Ρωμαίους το 117 μ.Χ και κατάσφαξαν όπως αναφέρει εδώ ο ιστορικός εκείνης της εποχής , Δίων Κάσσιος, 240,000 Έλληνες της Κύπρου.

Οι Ρωμαίοι από τότε απαγόρευσαν στους Εβραίους να κατοικούν στο νησί και έτσι η παρουσία τους στη Κύπρο στα νεότερα χρόνια ήταν μηδαμινή μέχρι το 19 αιώνα όπου η Κύπρος συμπεριλήφθηκε σαν ένα κομμάτι του Μεγάλου Σιωνιστικού Κράτους κατά τη γέννηση του κινήματος του Σιωνισμού. Για αυτό το λόγο στις αρχές του 20 ου αιώνα στάλθηκε στη Κύπρο ένας Εβραϊκός πληθυσμός από την Ευρώπη για να αρχίσουν την εποίκιση τους στο νησί, αλλά δυστυχώς για αυτούς, όπως μαθαίνουμε εδώ η κυπριακή γη δεν τους δέχθηκε αφού πέθαναν από τη ζέστη, την ανομβρία και την ελονοσία.

Για αυτό το λόγο η ιδέα τους να εποικίσουν το νησί εγκαταλείφθηκε αλλά όπως φαίνεται δεν ξεχάστηκε.

Μεταξύ του 1946 και του 1949 κατά τη μεγάλη τους έξοδο από την Ευρώπη με προορισμό να εποικήσουν τη Παλαιστίνη, 50,000 Εβραίοι βρέθηκαν σε καταυλισμούς στη κατεχόμενη σήμερα Αμμόχωστο στη περιοχή Καράολος, μέχρι να τους δοθεί η άδεια από τους Άγγλους να εγκατασταθούν στη Παλαιστίνη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Κύπρο, γεννήθηκαν 2,000 Εβραιόπουλα στο νησί, και για αυτό, αλλά και για εθνικούς λόγους, το Κράτος του Ισραήλ αγόρασε (δεν ξέρουμε από ποιους) όλη αυτή την περιοχή του Καράολου στη κατεχόμενη Αμμόχωστο, και όπως μαθαίνουμε και από εδώ , την έχει ανακηρύξει μάλιστα το 1987 και σε Περιοχή Εθνικής (Εβραϊκής) Κληρονομιάς, με 500,000 επισκέπτες ετησίως στα" άγια αυτά χώματα του Εβραϊκού Έθνους".

Δεν έφτανε η φιλοξενία που βρήκαν στη Κύπρο, δεν έφταναν όλα τα κακά που μας βρήκαν από τους Τούρκους, δεν μας έφταναν όλοι οι Τούρκοι έποικοι, δεν φτάνει που η μισή Κύπρος είναι κατεχόμενη, τώρα αυτοί οι κουβαλητοί Εβραίοι που εγκαταστάθηκαν στη Κύπρο δημιουργούν και Εβραϊκό Ζήτημα και βγαίνουν και από πάνω κατηγορώντας τη Κύπρο και τους Κυπρίους ως αντισημίτες οι οποίοι όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι έχουν επηρεαστεί (σαν άβουλα όντα) από μουσουλμανικούς πληθυσμούς που εγκαταστάθηκαν στη Κύπρο από τον Λίβανο μετά το πόλεμο του 2006.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί Λιβάνιοι εγκαταστάθηκαν στην Κύπρο, αλλά αυτό έγινε κατά το Εμφύλιο Πόλεμο του Λιβάνου και όχι πρόσφατα. Ακόμη η μεγάλη πλειοψηφία από αυτούς τους Λιβάνιους έχουν φύγει, και αυτοί που έμειναν στη Κύπρο είναι μερικές χιλιάδες (και όχι 100,000 όπως ισχυρίζονται) που οι πιο πολλοί είναι χριστιανοί και όχι μουσουλμάνοι.Αλλά ούτως ή αλλιώς, οι Κύπριοι δεν χρειάζονται κανένα για να τους πει πως να σκέφτονται.

Κατά αρχή ας σταματήσουν οι Σιωνιστές να χρησιμοποιούν τον όρο "αντισημιτισμός" επειδή κάποιοι άνθρωποι στον κόσμο αρνούνται να δεχθούν τις φασιστικές, ρατσιστικές, και ιμπεριαλιστικές μεθόδους των Σιωνιστών και του Κράτους του ισραήλ. Άλλο Εβραίοι, και άλλο Σιωνιστές Εβραίοι, γιατί υπάρχουν και πολλοί Εβραίοι που δεν είναι Σιωνιστές και μάχονται εναντίον αυτής της ιδεολογίας.Μήπως είναι και αυτοί αντισημιτιστές; Ο Σιωνισμός δεν είναι θέμα φυλής αλλά ιδιολογίας.

Σε άρθρο που έχει δημοσιευθεί πριν λίγες μέρες ( 1 Φεβρουαρίου 2009) στη Ισραηλινή εφημερίδα" The Jerusalem Post" που μπορείτε να βρείτε εδώ κατηγορούν τη Κύπρο και τους Κυπρίους για "αντισημιτισμό", και έτσι αρχίζει ο γνωστός πόλεμος σπίλωσης και κατηγορίας όχι μόνο εναντίον του ελληνισμού αλλά και το Εθνικό Ζήτημα της Κύπρου και μάλιστα απειλούν (κάτι το σύνηθες) να αποσύρουν τα μεγάλα χρηματικά κεφάλαια που ισχυρίζονται ότι έχουν επενδύσει στο νησί για να συνετίσουν τους Κύπριους.
Ας τα πάρουν και να φύγουν και αυτοί μαζί!

Το ποιο κραυγαλέο από όλα αυτά που γίνονται εις βάρος της Κύπρου, είναι ότι κανένα από τα μέσα μαζικής (παρα) πληροφόρησης της Κύπρου δεν τα έχει πάρει καν ιδέα!
Ύπνος αμέριμνος μέχρι να είναι πολύ αργά όταν ξυπνήσουν και μάθουν ότι έχουμε και Εβραϊκό μειονοτικό πρόβλημα στη Κύπρο και ασκήσεις πίεσης προς στη Κυπριακή Κυβέρνηση από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, για να σταματήσει να φέρεται "ρατσιστικά" στη δήθεν "Εβραϊκή Κοινότητα της Κύπρου" (που πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε) και να μην είναι ένα "αντισημιτικό" κράτος και να δεχθεί τη Σιωνιστική ιδιολογία στην εξωτερική του πολιτική.








3 comments:

Anonymous said...

KAI TO ONOMA AFTOU ARTEMION. EX OU KAI ...ARTEMHS (MATSAS). OI ELLHNOFWNOI EVRAIOI DE DINOUN ONOMATA GIA PLAKA, SYNH8WS 8 ALEGONTAI ARTEMHS 8EWDOROS, ARISTOVOULOS, MENELAOS (!) AKOMA KAI IASON!!! 8YMOSASTE TA ONOMATA TWN "EXELLHNISMENWN!" RABBINWN THN EPOXH TWN MAKABAIWN? AN NAI 8A KATALABETE GIATI.

Anonymous said...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ

Anonymous said...

DIAVASE GIA THN "EXEGERSH TWN MAKABBAIWN" (POU HTAN STHN OUSIA EVRAIKOS EMFYLIOS POLEMOS) KAI 8A KATALAVEIS.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails