Sunday, April 6, 2014

ΦΡΙΚΗ! Σταύρωσε το σκύλο του και ανέβασε τη φωτογραφία του στο Facebook! Οργή στον διαδικτυακό κόσμο!

Skilos-Facebook

Μια φωτογραφία με έναν σκύλο τσιουάουα καρφωμένο πάνω σε σταυρό έχει δημοσιευτεί στο Facebook και αμέσως προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών.
Στη φωτογραφία τον σταυρό κρατά ο Aaron Pino Martinez, ο οποίος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει αφήσει σε δημόσια θέα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πιθανολογείται πως κατάγεται από το Τεκάτε της Μπάχα Καλιφόρνια αλλά ζει στην Τιχουάνα του Μεξικού, όπου εργάζεται σε κατάστημα λιανικής πώλησης σκέιτμπορντ.
Ο ιστότοπος yousign.org αναφέρει ότι μετά από τον σάλο που ξέσπασε ο Pino, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, παραχώρησε συνέντευξη στο Radio Millenium, κατά τη διάρκεια της οποίας ισχυρίστηκε ότι βρήκε τον σκύλο ήδη νεκρό, πεταμένο σε ένα ποτάμι.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι σκέφτηκε και αποφάσισε να απαθανατίσει τον εαυτό του να κρατά τον σταυρό με τον νεκρό σκύλο και στη συνέχεια να αναρτήσει τη φωτογραφία στο Facebook.
Σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, οι εξηγήσεις του μοιάζουν να είναι φτηνές δικαιολογίες, καθώς τα social media βρίθουν φωτογραφιών του με άλλα ζώα τα οποία μοιάζουν να έχουν υποστεί βασανισμό.
Ωστόσο, δεν είναι τόσο σημαντικό αν ο ίδιος προέβη στον βασανισμό του ζώου ή αν επιλέγει να φωτογραφίζεται με το πτώμα του. Η έλλειψη σεβασμού του προς τα ζώα είναι πασιφανής ούτως ή άλλως.
Για τους παραπάνω λόγους, το yousign.org συγκεντρώνει online υπογραφές προκειμένου να επιτύχει τη δίωξή του στο Μεξικό. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 8.604 υπογραφές, αλλά ο στόχος είναι να φτάσει τις 10.000.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails