Friday, April 4, 2014

Το είχε προφητεύσει ο Πατροκοσμάς: Ο χαλασμός θα γίνει από έναν Kασιδιάρη

patrokosmas

Οι τρομερές αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τα όσα είπε σε ιδιωτικό του διάλογο ο Τάκης Μπαλτάκος με τον Ηλία Κασιδιάρη, δημιουργούν συνειρμούς και φέρνουν στο μυαλό τις προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού!

Ο Πατροκοσμάς, στην «προφητεία 47» είχε πει, πως ο χαλασμός θα γίνει από έναν κασιδιάρη, υπονοώντας προφανώς – ποιος ξέρει άλλωστε – πως το κακό θα προέλθει από εκείνον που δεν θα έχει μαλλιά στο κεφάλι του.
kasidiaris voyli
Κανένας ωστόσο δεν μπορεί να είναι ποτέ σίγουρος για τα λεγόμενα του Αγίου Κοσμά, ακόμη κι αν τότε δεν εννοούσε τον σημερινό Ηλία Κασιδιάρη.
Είναι γεγονός πάντως, πως ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, με τις τρομερές αποκαλύψεις που έδωσε στη δημοσιότητα, οι οποίες σχετίζονται με τις διώξεις του ιδίου και των υπόλοιπων συναδέλφων του, βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, έφερε… χαλασμό, προκαλώντας πολύ μεγάλους τριγμούς στην κυβέρνηση Σαμαρά!
mpaltakos- apokalypseis
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, αφού οι πληροφορίες, αναφέρουν πως υπάρχουν 6 συνολικά βίντεο, καθώς και ηχογραφημένες συνομιλίες κυβερνητικών στελεχών, ακόμη και υπουργών (!), με δικαστικούς λειτουργούς, που θα αποκαλύψουν περισσότερα στοιχεία, αναφορικά με τις μεθοδεύσεις για τη διάλυση της ΧΑ και τη φυλάκιση των βουλευτών της.
 Προφητείες Κοσμά Αιτωλού:
44. «Θα έρθει καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα».
46. «Η αιτία του γενικού πολέμου θά ‘ρθει από τη Δαλματία. Πρώτα θα διαμελισθεί η Αυστρία και ύστερα η Τουρκία».
47. «Ο χαλασμός θα γίνει από ένα κασιδιάρη».

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails