Monday, November 3, 2014

Τούρκος ισλαμιστής στο Spiegel: "Δεν μας ενδιαφέρει η δημοκρατία μόνο ότι λέει το ισλάμ"!

13:10
02/11/2014
Σοκάρουν οι δηλώσεις Τούρκου ισλαμιστή, ο οποίος μίλησε στην Spiegel με εξαιρετικό φανατισμό, αποκαλύπτοντας το πραγματικά τρομακτικό πρόσωπο του τζιχάντ.
 
Ο 30χρονος Αμπού Σατάρ είναι μέλος του Ισλαμικού Κράτους που στρατολογεί μαχητές της οργάνωσης των τζιχαντιστών στην Τουρκία. Το γερμανικό περιοδικό τον περιγράφει ως «ιδεολογικό καθοδηγητή της ISIS». Εχει μεγάλη μαύρη γενειάδα που φτάνει μέχρι το στέρνο του, φορά μια μακριά μαύρη ρόμπα και δεν αφήνει από τα χέρια του Κοράνι.
 
Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις της συνέντευξης είναι ενδεικτικές της νοοτροπίας των τζιχαντιστών.
 
Στην ερώτηση του Spiegel «Γιατί το Ισλαμικό Κράτος είναι τόσο πρόθυμο να διχάσει όλο το κόσμο ανάμεσα σε πιστούς και απίστους;» ο Σατάρ απάντησε: «Ποιος το ξεκίνησε αυτό; Ποιος κατάκτησε την υφήλιο και επεδίωξε να υποτάξει τις ξένες κουλτούρες και τις άλλες θρησκείες; Η ιστορία της αποικιοκρατίας είναι μακρά και αιματηρή και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με αμείωτο ρυθμό. Εμείς οι Μουσουλμάνοι απλώς αντιστεκόμαστε σθεναρά πλέον.»
 
Οσο για το ευαίσθητο θέμα των φρικαλεοτήτων που λαμβάνουν χώρα στη Συρία ο δημοσιογράφος του Spiegel αναρωτήθηκε κατά πόσο είναι σωστός Μουσουλμάνος οποίος προχωράει σε αποκεφαλισμούς απίστων για να λάβει την απάντηση του Σατάρ «Γιατί, είναι αντίστοιχα σωστοί Χριστιανοί όσοι δίνουν διαταγές για αεροπορικές επιδρομές κατά τη διάρκεια γάμων στο Αφγανιστάν, όσοι είναι υπεύθυνοι για το Γκουαντάναμο και το Αμπου Γκράιμπ;»
 
Σχετικά με το τι ανθρώπους στρατολογούν, ο Σατάρ εξηγεί «ένας Μουσουλμάνος είναι αυτός που ακολουθεί τους νόμους του Αλλάχ και τη σαρία. Όσοι είναι ενάντια στη σαρία, δεν είναι Μουσουλμάνοι. Οπότε εμείς μιλάμε σε όσους έρχονται σε μας και είναι πρόθυμοι να εφαρμόσουν τη σαρία.»
 
Η απάντηση στην ερώτηση του δημοσιογράφου, γιατί δεν δέχονται ότι υπάρχουν και άλλοι μουσουλμάνοι, που αντιτίθενται στο μουσουλμανικό πρότυπο των τζιχαντιστών «Η δημοκρατία είναι για τους άπιστους. Ένας πραγματικός μουσουλμάνος δεν είναι δημοκράτης γιατί δεν τον ενδιαφέρουν οι απόψεις της πλειοψηφίας ή της μειοψηφίας. Ενδιαφέρεται μόνο για το τι λέει το Ισλάμ. Η δημοκρατία είναι ένα ηγεμονικό εργαλείο της Δύσης, αντίθετη με το Ισλάμ. Γιατί εσείς οι Δυτικοί κάνετε λες και όλη η υφήλιος χρειάζεται πια τόση δημοκρατία;»
 
Μάλιστα για τις απαγωγές, τους βιασμούς, τους αποκεφαλισμούς και τους θανάτους αμάχων και μικρών παιδιών, επειδή τους θεωρούν «αλλόθρησκους» ο Σατάρ επιμένει ότι «είναι το καθήκον του κάθε Μουσουλμάνου να αντιμάχεται όσους είναι αλλόθρησκοι, μέχρις ότου ο Αλλάχ είναι αυτός που θα δοξάζεται σε όλη την υφήλιο.»
 
Τέλος, σχετικά με τον προπαγανδισμό της ISIS ενάντια στις τέχνες και τη μόρφωση, όταν κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής του Ισλάμ, υπήρχε άνθηση των τεχνών, ο Σατάρ απαντάει: «έχουν κατ' επανάληψη γίνει μεγάλα λάθη σε πολλές μουσουλμανικές κοινωνίες, κατά το πρόσφατο παρελθόν. Κι αυτό που εσείς εννοείτε ως «Χρυσή Εποχή του Ισλάμ», ήταν ένα από αυτά τα λάθη.»
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails