Monday, November 2, 2015

Ο πιο γνωστός Γάλλος μετεωρολόγος απολύθηκε άμεσα γιατί… είπε την αλήθεια

Ο πιο γνωστός Γάλλος μετεωρολόγος απολύθηκε άμεσα γιατί… είπε την αλήΕμείς η ομάδα των Κατοχικών Νέων σε δεκάδες άρθρα μας έχουν διατυμπανίσει (και όχι απλά διατυπώσει) την άποψη μας σχετικά με την μεγαλύτερη κρατική συνωμοσία όλων των εποχών. ΤΟ ΚΛΙΜΑ!!!


Μιλάμε για την «αύξηση της θερμοκρασίας», την «κλιματική αλλαγή», την «πράσινη ανάπτυξη» και τα πράσινα άλογα τύπου ΓΑΠ, που μας ταΐζουν 20 χρόνια τώρα.
Σήμερα ο δημοφιλέστερος Γάλλος μετεωρολόγος Philippe Verdier, απολύθηκε από το κανάλι που εργαζόταν λόγω «αποπλάνησης κοινού»…
Τι έκανε ο Γάλλος;


Απλά έγραψε σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε πρόσφατα και παρουσιάσθηκε σήμερα (ανήμερα της συνόδου κορυφής για την κλιματική αλλαγή στο Παρίσι) ότι πίσω από την κλιματική αλλαγή έχει στηθεί μια τεράστια βιομηχανία που κλέβει τα λεφτά του κοσμάκι!
Ο Γάλλος μετεωρολόγος στο βιβλίο του έγραψε ότι οι άνθρωποι όλου του πλανήτη είναι όμηροι της παγκόσμιας συνωμοσίας της «κλιματικής αλλαγής». Μάλιστα ονόμασε τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται ως «πολεμική μηχανή» η οποία σχεδιάστηκε για να κρατήσει το κοινό φοβισμένο και απογοητευμένο.

Μάλιστα δεν δίστασε να κατονομάσει και τη γαλλική κυβέρνηση για την σιωπηρή έγκριση της εικαζόμενης απάτης.


Ο μόνος τρόπος να νικήσεις την παγκόσμια προπαγάνδα (Υπεροντοτητα Πληροφορίας) είναι να ελέγχεις όλα τα στοιχεία τις ίδιας της προπαγάνδας ! Για αυτό και εμείς φέρνουμε όλη την πληροφορία προς έρευνα και ξεσκαρτάρισμα από όλους εμάς που ψάχνουμε την αλήθεια ! Το ίντερνετ είναι μέσο αφύπνισης της συνείδησης και όχι δογματικής θέσεις όπως η τηλεόραση! Ακόμα λοιπόν και τα μυθεύματα (Χοαξ) που κυκλοφορούν στο ίντερνετ έχουν λόγους και στόχους που κυκλοφορούν , δεν θα μπορούσε λοιπόν η αληθινή έρευνα να μην τα φέρνει σαν στοιχεία και στόχους αυτών που προσπαθούν να αποκοιμήσουν την κρίση μας !

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails