Wednesday, November 4, 2015

Εμπαίζουν τον Ελληνα με τους Λαθρομετανάστες…

Mideast Libya Migrants DrownΠραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης ΘΕΑΤΡΙΚΗ εκδήλωση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, του υπουργού Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Ασελμπορν, του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και του Έλληνα Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου για την πρώτη μετεγκατάσταση προσφύγων στο Λουξεμβούργο.

Δεν μας ειπαν ΤΙΠΟΤΑ για τους 15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ που εχουν αυτοκτονήσει λόγω των μνημονίων και της υπηρέτησης απο όλους κυβερνησαν και κυβερνουν ξεπουλώντας τη Χωρα μας.Ολους τους προσκυνημενους πολιτικούς στη Νεα Ταξη πραγμάτων. Δεν μας ειπαν τιποτα για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του Ελληνα που τον έκαναν να πεινάει να μην εχει να συντηρήσει την οικογένεια του να μην εχει να δωσει στα παιδια του τα απαραιτητα εφόδια για να μεγαλώσει και να βρουν εργασία.
Δεν μας ειπαν ΤΙΠΟΤΑ για την φαρμακευτική περίθαλψη του Ελληνα αλλα μας λενε για την ΔΩΡΕΑΝ σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ και πως θα σας παρουν τα σπίτια και την περιουσία σας για να την δωσουν στυς εκατομμύρια που ερχονται να κατοικήσουν στη Χωρα μας και να αλλάξουν τον Ελληνικο χαρακτηρα….Για τους Τζιχαντιστες που ηρθαν ουτε λέξη!!!!
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…..
Ολη η χωρα ασχολείται με τον Φιλη και όχι με το ΣΤΑΦΥΛΙ!!!!Ειμαστε η πλουσιοτερη Χωρα σε κοιτασματα τα ξεπουλανε και φτωχοποιουν τους Ελληνες και μας μετατρεπουν σε ΣΚΛΑΒΟΥΣ!!!! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΑ ΣΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΟΥ? 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails