Monday, November 16, 2015

ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ: ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!



Viktor_Orban
Γράφει ο Αντίοχος
Επιτέλους, βρέθηκε ένας πραγματικός Ηγέτης στην παρηκμασμένη Ευρώπη της φράου Μέρκελ και των λοιπών αχυρανθρώπων του διεθνούς σιωνισμού, να αποκαλύψει την αλήθεια γι’ αυτούς που κρύβονται πίσω από το προσφυγικό πρόβλημα που συνταράζει την Γηραιά Ήπειρο!
Πρόκειται βεβαίως για τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, που δε σταματά ούτε λεπτό να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού του και των ευρωπαϊκών λαών γενικότερα,  κατονομάζοντας τους υπευθύνους της δυστυχίας των.

Μιλώντας, λοιπόν, σε συνέδριο που έγινε στην Βουδαπέστη, ο Ορμπάν κατήγγειλε ότι υπεύθυνοι για το λεγόμενο «προσφυγικό» πρόβλημα (και για την λαθρομετανάστευση) είναι ο παγκόσμιος αρχιτοκογλύφος και σιωνιστής Τζορτζ Σόρος και οι επαγγελματίες «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» κομμουνιστές!
Ιδού:
«Η Ευρώπη προδόθηκε, εάν δεν υπερασπιστούμε τα συμφέροντά της, η ήπειρος δεν θα ανήκει πλέον στους πολίτες που διαμένουν σε αυτήν. Τα σχέδια που έχουν καταστρώσει πολύ οργανωμένοι χρηματιστές, εκείνοι που σκέφτονται πέρα από τα εθνικά κράτη και αξιωματούχοι που ποτέ δεν εξελέγησαν, θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα. Η δε ευρωπαϊκή Αριστερά εργάζεται με στόχο την αποδυνάμωση των εθνικών κρατών προς όφελος της διεθνούς διάστασης και του κοσμοπολιτισμού. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς» ότι ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες που διαθέτουν ένα τεράστιο δίκτυο υπηρεσιών πληροφοριών, το οποίο λειτουργεί επαρκώς, δεν ήταν προετοιμασμένες στο να αντιμετωπίσουν την καθημερινή εισροή χιλιάδων προσφύγων στην Ευρώπη. Οι πολίτες υποψιάζονται ότι αυτό δεν ήταν μια σύμπτωση».
Κι αν δε βλέπετε το όνομα του παγκόσμιου αρχισυνωμότη στα παραπάνω, νωρίτερα ο Ορμπάν –σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο της Ουγγαρίας- φρόντισε να τον ονοματίσει ξεκάθαρα: «Ο Σόρος προσφέρει μεγάλη στήριξη στους ακτιβιστές που θέλουν να υποστηρίξουν ο,τιδήποτε αποδυναμώνει τα εθνικά κράτη».
Συμπέρασμα: Οι ίδιοι άνθρωποι –οι διεθνείς σιωνιστές- που κρύβονταν μια ζωή πίσω από τις διάφορες συνωμοσίες κατά της ανθρωπότητας, συνεχίζουν και στις ημέρες μας να πράττουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά, καταστρέφοντας την Ευρώπη!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails