Thursday, November 26, 2015

ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ....ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΨΙΛΙΚΑ(ΖΗΤΩ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ!)


Χανιά | Δολοφονική επίθεση σε ψιλικατζίδικο μέρα-μεσημέρι | Photos

Απρόκλητη επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε λίγο πριν τις 4 σήμερα το μεσημέρι, ιδιοκτήτρια καταστήματος με ψιλικά στα Παχιανά, στη συμβολή των οδών Μαργουνίου και Εφέδρων Πολεμιστών (photo). Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ήταν γνωστός στο θύμα αλλά και στην γειτονιά λόγω της εργασίας του εκεί, σε καθημερινή σχεδόν βάση. Πρόκειται για έναν 50χρονο παλινοστούντα από την Γεωργία, ο οποίος  διέφυγε με ποδήλατο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Περίπου μία ώρα μετά, εντοπίστηκε και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.
margouniou-psilika1
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ προανάκριση για το συμβάν έχουν ξεκινήσει οι Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συλλέξει η αστυνομία, η επίθεση έγινε αντιληπτή από δύο νεαρούς που περνούσαν από το σημείο με μηχανάκι και οι οποίοι σταμάτησαν για να βοηθήσουν όταν άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει “βοήθεια, με σφάζει”. Οι νεαροί προσπάθησαν να αφοπλίσουν τον δράστη, ο οποίος όμως κατάφερε να φύγει με το ποδήλατο. Όπως οι ίδιοι είπαν στην αστυνομία, τον είδαν να κρατά ένα μαχαίρι πολύ μεγάλο σε μήκος, ίσως μεγαλύτερο από 40 εκατοστά το οποίο μάλιστα παρομοίασαν με… σπαθί.
Τις επόμενες ώρες το θύμα αναμένεται να δώσει κατάθεση από το Νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί εάν όντως πρόκειται για τον συγκεκριμένο δράστη αλλά και το κίνητρο της επίθεσης καθώς φαίνεται πως δεν έχει σχέση με ληστεία.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails