Friday, November 27, 2015

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ!!

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ!!
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ! Η ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΠΧ ΣΤΟ ΟΜΑΡ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ!ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ 50% ΝΤΟΠΙΟΣ!! ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΑΔΑ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑΚΕΣ ΣΤΗΝ Χ.Α ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ!ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΑ? ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΩΤΑ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΠΛΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA! ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Λιγότερο από 24 ώρες μετά το περίεργο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο πρώην υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της “Χρυσής Αυγής”, Λεωνίδας Σταθόπουλος, μία καταχώρηση στο site της Χ.Α αλλά και η απάντηση που είχε δώσει σε φερόμενη φωτογράφιση του και υποτιθέμενο “κάρφωμα” από πρώην “συναγωνιστές” του, πυκνώνουν το μυστήριο που υπάρχει γύρω από το χαμό του. Το εξαιρετικό ύποπτο της υπόθεσης είναι ότι ΚΑΙ σε αυτή την περίεργη και θλιβερή ιστορία που θυμίζει κινηματογραφική ταινία, “πρωταγωνιστεί” εφημερίδα της εκδοτικής διαπλοκής: Το “Έθνος”, που έχει αναλάβει “εργολαβία” να εξιχνιάσει όλα τα “μυστήρια” γύρω από την “εγκληματική δράση” της ακροδεξιάς οργάνωσης.
Λίγες ώρες μετά την εισαγγελική πρόταση Ντογιάκου, πρώην κορυφαίο στέλεχος που γνώριζε πολλά για τα κομματικά ζητήματα, σκοτώνεται σε τροχαίο. (τα γνωστά της ελιτ και της cia! όταν θέλουν να βγάλουν απο την μέση κάποιον!)
ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ
Μιχαλολιακος–>: Ελα Ρουπακια επειδή εχω 15αρια στις δημοσκοπησεις και στις ευρωεκλογες θα παρουμε πανω απο 20% και ο Κασιδιάρης πεταει δημοσκοπικα στο Δημο της Αθηνας σκέφτομαι να κανω μια δολοφονια για να αυτοκτονήσω πολιτικα επειδή…βαριέμαι τι να κανω!
Ρουπακιας–> Φοβερη ιδεα Αρχηγε τι να κανω;
Μιχαλολιακος–> Παρ’ολοπου μας βριζουν όλα τα καναλια, εφημεριδες ,μπλογκς , ραδιοφωνα,δημοσιογραφοι ως φασιστες,ναζιστες,εγκληματιες εγω παρ’ολα αυτά τρεμω και δεν μπορω να…κοιμηθώ τα βραδια από έναν ονοματι Φυσσα που ζητημα είναι αν τον γνωριζουν πανω από 200 ατομα…Οντως αισθανομαι …απειλη από τον Φυσσα παρ’ολο που δεν τον ξερει κανενας!
Ρουπακιας–> Τι θες να κανω Αρχηγε;
Μιχαλολιακος—> Ετσι όπως εισαι χυμα και ανοργάνωτα παρε ένα μαχαιρι και χωρις να φορεσεις κουκουλα,Full face, κρανος, περουκα η οτιδήποτε άλλο παρε το δικο σου αυτοκινητο με τις νομιμες πινακίδες κυκλοφοριας και τραβα μεσα στον κοσμο ώστε να σε αναγνωρισουν περισσοτεροι αυτόπτες μαρτυρες και τραβα να μαχαιρώσεις αυτόν τον Φυσσα
Ρουπακιας–> Μα καλα αυτος είναι 11 χρονια νεοτερος μου, πιο θηριωδης, πιο μυωδης πολύ ψηλότερος από εμενα δεν είναι πιο ευκολο να τον σκοτωσουμε με πιστολι που είναι πιο ευκολο στη χρηση του από τα …”πολλα” οπλα που εχουμε;
Μιχαλολιακος—> Εγω θελω με μαχαιρι και να εχεις ερθει πρωτα σε συμπλοκή μαζι του καιπροσεξε να το κανεις όταν δεις κοντας σου αστυνομικούς της ΔΙΑΣ για να είναι πιο ευκολο να σε πιασουνε.
Ρουπακιας–> Ρε Αρχηγε τι πανεξυπνη ιδεα ποιυ εχεις;
Μιχαλολιακος—> Επισης αν εχεις οτιδήποτε υλικο του κομματος σπιτι σου αφησε το εκει μην πεταξεις τιποτα ώστε αν σε πιασουνε να σε συνδεσουνε αμεσα με την χρυση αυγη και να μας κλεισουν φυλακη!
Ρουπακιας–> Καλα Αρχηγε τι…πανεξυπνο και …”οργανωμενο” σχεδιο που σκεφτηκες εσυ πρεπει να γραφτεις στο βιβλιο Γκιννες για την ”καλυτερη οργανωμενη δολοφονια του κοσμου
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ IQ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ!ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ , ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΥΠΝΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΓΙΑΥΤΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ! ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?
2014/01Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
τα πρόβατα θέλουν σκύλους και λύκους για να μένουν στο μαντρί!
Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος Εβραίος, Ντέιβιντ Χάρις είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας. Είναι το πρόσωπο που πριν περίπου έναν χρόνο ζήτησε προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά- με τον οποίον διατηρούν ιδιαίτερα στενές σχέσεις-να κλείσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να στείλει τα στελέχη της πακέτο στη Δικαιοσύνη(ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!)
ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ BLACKWATER ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!
Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΒΕΛΑΖΕΙ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ! ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ,,, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ????? Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ? ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ΣΑΝΟ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!
ΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΤ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΚΡΥΦΟΣΥΡΙΖΕΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ!
ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ! ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ,,OXI ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΗΜΑΣ!, ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ALEXA ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΤΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ! Η ΕΛΙΤ ΑΥΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ! ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΠΑΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΟΠΑΝΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΕΦΙΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOG ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ!ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝΟ! ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΎΝ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ! ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΤΡΟ! ΓΙΑΥΤΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ!
Όποιος δεν θέλει να το καταλάβει και δεν το βλέπει ή είναι μέρος του συστήματος και εκτελεί εντολές η(προδότης, προσκυνημένος κότα, παπαγαλάκι, κλπ)©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ,,,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails