Friday, November 20, 2015

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: «Λάθος μου που τον εμπιστεύτηκα» !

Σκηρή γλώσσα κατά της κυβέρνησης Τσίπρα χρησιμοποίησε ο Μανώλης Γλέζος λέγοντας ότι δεν κυβερνάει η αριστερά αλλά το Μέγαρο Μαξίμου σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ακόμα ότι τη κυβέρνηση δεν την ψήφισε ο λαός γιατί απογοητεύτηκε και απείχε. Για το εαυτό του παραδέχεται ότι ήταν μεγάλο λάθος που έδωσε εμπιστοσύνη στη κυβέρνηση Τσίπρα και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτός που δημιουργήθηκε με την συμβολή του.
Παράλληλα, στη συνέντευξη στον δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο ΡΙΚ στην εκπομπή ΤΕΤ Α ΤΕΤ, αναφέρει ότι ο ίδιος συνεχίζει τον αγώνα μέχρι να βρει τις αιτίες που οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα και να τις ανατρέψει.

1 comment:

miker said...

Οι αιτία , για να μην κουράζεστε στο ψάξιμο , είναι η αφέλεια του ηλίθιου ! Ο ηλίθιος δεν έχει κριτήριο τη λογική, έχει περισσότερο την επιθυμία του που προκύπτει από κάποιο άρωστο πάθος του. Το κακό δεν είναι όταν ο ηλίθιος αυτοκαταστρέφεται, το κακό είναι όταν παίρνει στον λαιμό του άλλους αθώους. Αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν σαν γνώστη του πολιτικού γίγνεσθαι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails