Wednesday, November 25, 2015

Ι. Αϊβατίδης: Στο πλευρό της Ρωσίας ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης


Ο βουλευτής Κερκύρας, Ιωάννης Αϊβατίδης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που έφερε η κυβέρνηση σε ένα νομοσχέδιο.
Ο Συναγωνιστής μίλησε για την κατάχρηση των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου από την κυβέρνηση, καθώς με αυτόν τον τρόπο καταργείται το νομοθετικό έργο. Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι καταστροφική για το έθνος και συνεχίζει τα επαχθή μνημονιακά μέτρα.
Όσον αφορά το νομοσχέδιο η κυβέρνηση της Αριστεράς εναρμονίστηκε πλήρως με τις ξένες επιταγές. Το μεταναστευτικό που αναφέρεται στο σχέδιο νόμου δεν είναι ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε αιφνιδίως. Η Χρυσή Αυγή έχει εδώ και πολύ καιρό βροντοφωνάξει για τις συνέπειες.

Επιπροσθέτως, ο βουλευτής σχολίασε την επικαιρότητα αναφερόμενος στην κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία, πράξη καταδικαστέα, που προήλθε σύμφωνα με τα λεγόμενα των Τούρκων από την παραβίαση του εναέριου χώρου της. Η ελληνική αεροπορία αντιμετωπίζει αυτό το φαινόμενο καθημερινά, όμως δεν κατέρριψε ποτέ κάποιο αεροσκάφος.
Η Χρυσή Αυγή εκφράζει την βαθιά θλίψη της για την απώλεια της Ρωσίας, όπως και για την απώλεια εκατοντάδων ψυχών με την ρίψη του ρωσικού επιβατικού πριν από λίγο καιρό. Η Ρωσία δίνει την μάχη της για την πάταξη της ισλαμικής απειλής.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/i.-aibatidhs-sto-pleuro-ths-rwsias-enantia-sthn-islamopoihsh-ths-eurwphs#ixzz3sW3f8ydw

2 comments:

Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο... said...

Εξαιρετικός ο βουλευτής Αϊβατίδης!!! Άξιος!!!

Anonymous said...

https://youtu.be/c8U8z1So4YA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails