Wednesday, November 18, 2015

ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!!! ΝΕΟΣ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ... ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!!


Σκληρή κόντρα με βαριές εκφράσεις ξέσπασε μέσω twitter, ανάμεσα στον επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και την πρώην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. 


Αφορμή για να ξεσπάσει η κόντρα ήταν ένα αιχμηρό σχόλιο από την Ζωή Κωσταντοπούλου στο twitter, όπου με αφορμή το ελικόπτερο της αστυνομίας που πετούσε χθες πάνω από το κέντρο της Αθήνας, έγραψε: «Πάνω από την πορεία πετούσε επίμονα ένα ελικόπτερο. Φαίνεται βρέθηκαν λεφτά για καύσιμα. Ελπίζω να έχουν και για όταν τους χρειαστούν».

Άμεση ήταν η απάντηση από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος σε έντονο ύφος έγραψε: «Με όσα γράφει περί ελικοπτέρων η Κωνσταντοπούλου, αναπαράγει μια ακραία εκ δεξιών ρητορική. Ναι στην κριτική, όχι στις αθλιότητες. Θλίψη...».

Το tweet του κ. Παπαδημούλη, όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα έμενε αναπάντητο από την κ. Κωνσταντοπούλου η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Οι νεομνημονιακοί έχετε προσχωρήσει στην πιο ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική. Αθλιότητα είναι να αυτοαποκαλείσθε αριστεροί».

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails