Monday, November 2, 2015

Βίκτορ Όρμπαν - Ένας Ευρωπαίος που αντιστέκεται...



Όχι, δεν είναι όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες σφουγκοκωλάριοι των τραπεζών, των αφανών χρηματοπιστωτικών ομίλων και του εφιάλτη της Νέας Τάξεως.
Όχι, δεν είναι όλοι τσιπρουλίνοι και ολανδρέου.
Υπάρχουν κι αυτοί που αντιστέκονται.

Σαν τον Βίκτορα Όρμπαν, πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, παραδείγματος χάριν...

Κι ενώ καλοπληρωμένες ορδές αλητών και αλληλέγγυων, καταφθάνουν στον Έβρο για να παίξουν ροπαλιές με τους μπάτσους, επειδή λέει δεν γκρεμίζεται ο φράχτης, για να μπαίνουν εδώ σαν κύριοι οι αφγανοκογκολέζοι [ωστόσο κανένας τους δεν τολμά να περάσει τη γραμμή και να βρεθεί στην Τουρκία, όπου εκεί θα του έδιναν καλά να καταλάβει τι παναπεί ανοιχτά σύνορα] ένας άντρας βγαίνει λέγει τα πράγματα με το όνομα τους...


Και να τι λέγει, ο Βϊκτορ Όρμπαν...
Η Ευρώπη προδόθηκε, από μια συνωμοσία που διέπραξαν ισχυροί χρηματιστές, η Αριστερά και μη αιρετοί αξιωματούχοι. Εάν δεν υπερασπιστούμε (τα συμφέροντά της), η ήπειρος δεν θα ανήκει πλέον στους πολίτες που διαμένουν σε αυτή 
Βίκτορ Ορμπάν [κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στη Βουδαπέστη].

Πως είπατε;
Να τους χτίσουμε τζαμιά και να τους δώκουμε και τα σπίτια μας;
Ε όχι, δεν λέκιασε ακόμα ολάκερη η Ευρώπη από τη βρώμα της αριστερής προδοσίας...

Ξεπατικώνω εδώ και τη συνέχεια του σχετικού άρθρου από τον Ενικό του κ. Χατζηέτσι...

"... Ο Ούγγρος πρωθυπουργός καταφέρθηκε εναντίον του Αμερικανού επενδυτή ουγγρικής καταγωγής Τζορτζ  Σόρος, υποστηρίζοντας ότι τα σχέδια «που έχουν καταστρώσει πολύ οργανωμένοι χρηματιστές, εκείνοι που σκέφτονται πέρα από τα εθνικά κράτη και αξιωματούχοι που ποτέ δεν εξελέγησαν» θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα.

Ο Βίκτορ Ορμπάν κατηγόρησε επιπλέον την ευρωπαϊκή Αριστερά ότι εργάζεται με στόχο την αποδυνάμωση των εθνικών κρατών προς όφελος της διεθνούς διάστασης και του κοσμοπολιτισμού.

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς» ότι ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες που διαθέτουν ένα τεράστιο δίκτυο «υπηρεσιών πληροφοριών το οποίο λειτουργεί επαρκώς» δεν ήταν προετοιμασμένες στο να αντιμετωπίσουν την καθημερινή εισροή χιλιάδων προσφύγων στην Ευρώπη, υπογράμμισε.
«Οι πολίτες υποψιάζονται ότι αυτό δεν ήταν μια σύμπτωση» προσέθεσε..."

Από τον Ενικό



Όψη της Βουδαπέστης
Όχι! Αυτός ο πολιτισμός, αυτή η ιστορία, αυτή η ομορφιά, αυτή η πόλη κι αυτο το έθνος
δεν παραδίδονται στην πολιτισμική φρίκη των αφροασιατικών ορδών 
Η Βουδαπέστη δεν θα γίνει αφροασιΑττική κι οι πλατείες της δεν θα γίνουν πλατείες βικτωριας...


Μάλιστα!
Υπάρχουν λοιπον και Ευρωπαίοι που αντιστέκονται. Και δεν είναι μοναχά οι Ούγγροι.
Οι Τσέχοι, οι Κροάτες, οι Σερβοι, οι Πολωνοί, αρχίζουν να κατανοούν τι σημαίνει για τον πολιτισμό της γηραιάς ηπείρου η αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών με αφροασιατικές μάζες.

Ωστόσο δεν είναι τυχαίο που τα έθνη αυτά μπαίνουν στην εμπροσθοπορεία της νέας ευρωπαϊκής αντίστασης, η οποία μόλις αρχίζει να αρθρώνει τον πολιτικό της λόγο.
Η Ουγγαρία είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που εξεγέρθηκε κατά του σοβιετικού ολοκληρωτισμού, το 1956. Ο τότε πρωθυπουργός της Ίμρε Νάγκυ απαγχονίστηκε από τους σοβιετικούς, ενώ λίγα χρονια αργότερα, η εξέγερση της Πράγας, ισοπεδώθηκε κάτω από τις ερπύστριες των σοβιετικών τανκ, δείχνοντας στους Ευρωπαίους με τον πιο ωμό τρόπο, τι παναπεί κομμουνιστικό καθεστώς.
Η επόμενη μεγάλη εξέγερση όμως κατά της σοβιετικής τυραννίας, σήμανε και την αρχή της πτώσης της αρκούδας.
Να θυμίσουμε ότι η εθνική απελευθερωτική επανάσταση που κλόνισε ριζικά το καθεστώς της Κα-Γκε-Μπε και των κόκκινων ρουφιάνων [στους οποίους το δικό μας ΚΚΕ κατείχε τα πρωτεία] ξεκίνησε από έναν άσημο ως τότε εργάτη των ναυπηγείων του Γκντασκ, ονόματι Λεχ Βαλέσα, που σήμερα είναι ο ζωντανός μύθος της Πολωνίας.

Οι χώρες αυτές [όπως και τα υπόλοιπα έθνη της ΕΣΣΔ] γνώρισαν στο πετσί τους τι σημαίνει αριστερά και συνεπώς κανένας αριστερός καραγκιόζης δεν μπορεί πλέον να τα ξεγελάσει, τάζοντας προγράμματα Θεσσαλονίκης και άλλα παρεμφερή ανέκδοτα, όπως αυτό με τον θαυμαστό καινούριο κόσμο των "ανοιχτών συνόρων"
Στις πρώην κομμουνιστικές χώρες, ο πάσα ένας τσιπρουλίνος, λογίζεται ή για ηλίθιος ή για προδότης και ο κοσμάκης δεν αδειάζει ούτε να τον χέσει.
Γι αυτο και δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή αντίσταση στα εθνοκτόνα σχέδια της Νέας Τάξεως, ξεκινάει πρώτα από τις χώρες που διαθέτουν χεροπιαστά την ιστορική εμπειρία, ώστε να κατανοούν πριν από τις άλλες, το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί η αριστερά στην Ευρώπη. 



1956
Η Ουγγαρία εξεγείρεται κατά του σοβιετικού ολοκληρωτισμού.
Η αριστερά δεν βρίσκει πάντα πρόθυμους ηλίθιους για να παίξουν το παιχνίδι της... 

Η λαθρομετανάστευση, ο λαθρεποικισμός και η λαθροεισβολή, δεν είναι παρά ο επόμενος γύρος των ευρωαμερικανοσιωνοστικών κογκλάβιων, για να εξαφανίσουν ολοκληρωτικά τον μεγάλο εχθρό τους, δηλαδή τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. 

Προς το παρόν βρίσκουν εκατομμύρια πρόθυμων ηλίθιων, να παίξουν τον ρόλο του Δούρειου ίππου, όπως έβρισκαν εκατομμύρια ανόητων, να τρέχουν στις πορείες ειρήνης, τότε που η σοβιετία δεν αισθάνονταν αρκετά δυνατή, ώστε να αντιμετωπίσει τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.
Οι αλληλέγγυοι και οι μεταναστολάγνοι, δεν είναι τίποτα παραπάνω από τον πολιορκητικό κριό της Νέας Τάξεως, που προσπαθεί για άλλη μια φορά να γκρεμίσει τα τείχη της Ευρώπης, μετατρέποντας την ήπειρο του Ομήρου και του Σοπενάουερ, σε αποθήκη φτηνών μιγάδων δούλων.
Σ΄αυτή τη γιγαντιαία εκστρατεία που στοχεύει την ίδια την Ευρώπη, η αριστερά βλέπει το όνειρο της για την εξαφάνιση του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, να πραγματοποιείται. Ότι δεν κατάφερε να κάμει ο Καυκάσιος βάρβαρος Στάλιν, το πετυχαίνουν τώρα οι ευρωσιωνιστές, οι οποίοι μάλιστα χρηματοδοτούν ποικιλοτρόπως τους αριστερούς μισθοφόρους τους, για να ισοπεδώνουν τις κοινωνίες και τα έθνη.     


Από την ουγγρική εξέγερση του 1956
Άμα κάμεις τη μαλακία να πας σε Ούγγρο, σε Τσέχο, σε Πολωνό 
ή σε οποιονδήποτε Ευρωπαϊκό λαό, έχει γνωρίσει στο πετσί του τι παναπει αριστερα 
και του πεις τσιπρουλιές, θα σε πάρει με τα γιαούρτια....
  

Ευτυχώς για τον πολιτισμό του Πλάτωνα και του Χάιντεγκερ, δεν είναι όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες, κατευθυνόμενα γιουσουφάκια των νεοταξιτών αγάδων, σαν τις "σοσιαλιστικές" σαύρες, της ινδογρεκίας.        
Υπάρχουν και άνδρες σαν τον Βίκτορα Όρμπαν, όπως υπάρχουν και έθνη σαν το Ουγγρικό, που δεν έχουν υπογράψει ακόμα την εθνική, οικονομική και ιστορική τους ευθανασία.

Και δυστυχώς για εμάς, οι ιστορικοί του μέλλοντος, θα καταγράψουν τη θλιβερή αλήθεια, πως στον αγώνα των ευρωπαϊκών εθνών για την ίδια τους την ύπαρξη,  οι Έλληνες ήσαν, για πρώτη φορά, απόντες - ή ακόμα χειρότερα, έτρεχαν να προσφέρουν ψωμιά και άνθη στους λαθροκατακτητές....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails