Tuesday, November 24, 2015

O Ομπάμα εμποδίζει το στρατό των ΗΠΑ να χτυπήσει αποτελεσματικά το ISIS

http://www.prisonplanet.gr/images/ygeia/russians-isis.jpgΟ Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα βιάζεται να πει ότι μάχεται την ομάδα του Ισλαμικού Κράτους έντονα, αλλάαμερικανοί πιλότοι επέστρεψαν πρόσφατα από την καταπολέμηση της τρομοκρατικής οργάνωσης στο Ιράκ και τώρα λένε την αλήθεια:

Έχουν αποκλειστεί από την κυβέρνηση Ομπάμα περίπου 75% των προτεινόμενων στόχων τους.

Αυτή η είδηση ήρθε μετά τις αποτρόπαιες επιθέσεις στο Παρίσι. Ενώ οι γάλλοι αντέδρασαν αστραπιαία αφού στοχοποιήθηκαν, ο Ομπάμα έχει εμποδίσει το στρατό των ΗΠΑ να χτυπήσει αποτελεσματικά για δύο χρόνια.

Ελπίζοντας να αποτρέψει τις απώλειες αμάχων, η διοίκηση έχει θέσει σε εφαρμογή μια πολιτική που απαιτεί έγκριση, πριν εκτελεστεί οποιοδήποτε χτύπημα, ανέφερε η εφημερίδα Washington Free Beacon .

Αυτή η πολιτική έχει επικριθεί από ανώτερους στρατιωτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους. Ο πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Ed Royce, υπήρξε πολύ ειλικρινής σχετικά με το θέμα.


«Πήρε 12 ολόκληρους μήνες, ενώ το ISIS ήταν σε δράση, χωρίς οι ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν την αεροπορική τους δύναμη και τώρα οι πιλότοι έρχονται πίσω για να μας μιλήσουν και λένε ότι τα τρία τέταρτα του πυροβολικού, δεν μπορούν να ριφθούν, δεν μπορούν να πάρουν έγκριση ακόμα και όταν έχουν έναν ξεκάθαρο στόχο μπροστά τους,» δήλωσε ο Royce.

«Δεν καταλαβαίνω καθόλου αυτή τη στρατηγική, επειδή αυτή είναι που έδωσε στο ISIS το πλεονέκτημα και τη δυνατότητα να αναπτυχθεί», πρόσθεσε.

Το Πεντάγωνο υπερασπίστηκε την πολιτική της κυβέρνησης, όμως.

«Το σημαντικό είναι ότι δεν θα πέσουμε στο επίπεδο του εχθρού μας, να θέσουμε τους πολίτες σε περισσότερο κίνδυνο από τον απολύτως απαραίτητο», εξήγησε ο υπάλληλος, λέγοντας ότι ο στρατός πραγματοποιεί συχνά πτήσεις και δεν χτυπά τίποτα.»

«Το γεγονός ότι τα αεροσκάφη πάνε σε αποστολές και δεν χτυπούν τίποτα, δεν είναι έξω από τον κανόνα,» πρόσθεσε. «Παρά το γεγονός ότι τα χτυπήματα των ΗΠΑ είναι τα πιο ακριβή στην ιστορία του πολέμου, η διενέργεια χτυπημάτων στις πυκνοκατοικημένες περιοχές, όπου το ISIL κρύβεται, σίγουρα παρουσιάζει προκλήσεις. Αγωνιζόμαστε ενάντια σε έναν εχθρό που θέτει σε κίνδυνο τους πολίτες. «

Εν τω μεταξύ, το Ισλαμικό Κράτος κερδίζει έδαφος στρατολογώντας νέα μέλη κάθε μέρα που περνά.


prisonplanet.gr

Το διαβάσαμε από το: Ο Ομπάμα λέει ότι η Αμερική μάχεται το ISIS … Αλλά οι πιλότοι γύρισαν πίσω με μια εκπληκτική αλήθεια http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/11/isis_21.html#ixzz3sQSjmE44

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails