Tuesday, December 22, 2009

Εχθρός Νο 2. Η Σιωνίστρια Πρέσβειρα

Ο «Εβραίος σιωνιστής», Δανιήλ Τηγανητός, (Ντάνιελ Φράιντ) που ανήκει στον σκληρό πυρήνα του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ, μας είπε ότι υπάρχει Μακεδονικός Λαός ,και ότι το κράτος της Μακεδονίας είναι διαφορετικό από την «ιστορική» Μακεδονία, δικαιώνοντας 60 χρόνια μετα, τον Τίτο, τον Στάλιν και την ΣΝΟΦ.

Η επίσης «Εβραία σιωνίστρια» και μέλος του ίδιου σιωνιστικού ομίλου, Τόρια Νούντελμαν ή Βικτώρια Νούλαντ, πήγε στα Σκόπια και είπε στον Τσερβένκοφσκι , που δεν θέλει να αμφισβητηθεί «η εθνική και γλωσσική ταυτότητα της χώρας του», ότι ,«Εμείς είμαστε μαζί σας για να σας ενθαρρύνουμε. Ο αμερικανικός λαός είναι μαζί σας».

Αφού είναι μαζί τους είναι εναντίον μας. Αυτό είναι επομένως σαφές.

O «Εβραίος σιωνιστής» Χ. Κίσινγκερ έλεγε (σε σιωνιστικό ακροατήριο) στην Ουάσιγκτον τον Σεπτέμβρη του 1974 ότι: «Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή».





Νομίζω ότι και οι πλέον ηλίθιοι θα πρέπει να έχουν αντιληφθεί ότι κάτι τρέχει.

O Δανιήλ Τηγανητός (Φράιντ), το άλλαξε σε Φρίντ όταν έγινε διπλωμάτης , ώστε να μην ακούγεται γελοίο το επώνυμο του,
H σούπερ στάρ της αμερικανικής διπλωματίας, η πρέσβειρα στο ΝΑΤΟ Τόρια (Βικτώρια) Νούντελμαν, (Victoria Nuland), είναι επίσης Εβραία, (αυτό δεν είναι καθόλου κακό),και μέλος του ίδιου σκληρού πυρήνα του σιωνιστικού λόμπυ των ΗΠΑ.( Αυτό είναι πάρα πολύ κακό).

Η Βικτώρια Νούλαντ, χάρις σε αυτό το πολύ ειδικό της προσόν, έγινε πρέσβειρα αν και κατάφερε να ολοκληρώσει το 1979 ,μόνο τον τριετή κύκλο σπουδών του κολεγίου, και κατέχει ένα πολύ «φτωχό» πτυχίο Bachelor of Arts από το Choate Rosemary Hall. Τηρουμένων των αναλογιών είναι η μοναδική πρέσβειρα με πτυχίο Μέσης Εκπαιδεύσεως.

Το μεγαλύτερο προσόν της είναι ότι είναι κόρη του χειρούργου καθηγητή Sherwin Nuland του Γέιλ. Ο καθηγητής Nuland είναι γιος του Εβραίου ράφτη Meyer Nudelman, που μετανάστευσε στις ΗΠΑ στο τέλος του 19ου αιώνα.Το Νούντελμαν έγινε πολύ αργότερα Νούλαντ ώστε να φαίνονται λιγότερο Εβραίοι.
Όσο και να φαίνεται περίεργο το διαβατήριο της για τα υψηλά κλιμάκια του σιωνιστικού λόμπυ δεν ήταν ο μπαμπάς της αλλά η προσωπική της σχέση ,με τον σιωνιστή αρθρογράφο Michael Ledeen που υπήρξε συνεργάτης του Όλιβερ Νόρθ την εποχή του Ρήγκαν.
Το(1985-1986) υπηρετούσε στο αμερικανικό προξενειο στο Guangzhou της Κίνας, το 1987 ήταν στο ασιατικό «ντέσκ»,το 1988 την βρίσκουμε στην αμερικανική πρεσβεία στην Ουλάν Μπατόρ, και μετά στο Σοβιετικό «ντέσκ» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ (1988-1990).
Το διάστημα 1991-1993, εργάζεται στην αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα σαν πολιτικός αναλυτής( στα πρώτα κρίσιμα χρόνια του Γέλτσιν) και συντονίζει το έργο του σιωνιστικού λόμπυ τα περιέβαλε τον μέθυσο Ρώσο πρόεδρο, και στην συνέχεια ήταν επικεφαλής του γραφείου του υφυπουργού εξωτερικών John Dimitri Negroponte μέχρι το1996.
Κοντά στον Νεγρεπόντε ασχολήθηκε με την Ουκρανία, το Καζακστάν , την Λευκορωσία , την Βοσνία και το Κοσσυφοπέδιο, ενώ συμμετείχε στην ομάδα που προετοίμασε την «επέμβαση» στην Αϊτή.

Το 1997-99 η Νούλαντ ηταν υποδιευθύντρια του τμήματος ρωσικών υποθέσεων και παρασημοφορήθηκε για την συμμετοχή της στις επιτυχείς προσπάθειες, για να μην αντιδράσει η Ρωσία στον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας.
Το 2000 -2003 η Νούλαντ ήταν αναπληρωτής μόνιμος αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ και δούλεψε με ζήλο για την επίθεση στο Αφγανιστάν, και για την διεύρυνση της Συμμαχίας με επτά νέα μέλη.

Το 2003-2005 ηταν η σύμβουλος του Ντικ Τσένι, και πηρε μερος στην προπαρασκευή και την διαχείρηση της εισβολής στο Ιρακ, ενω το 2005 ο Τσένι την έστειλε πίσω στο ΝΑΤΟ σαν Πρέσβυρα.

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails