Tuesday, December 15, 2009

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ" ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ:

"Όχι σύνορα, όχι έθνη, σταματήστε τις απελάσεις"

"...να ανοίξουν τα σύνορα των πλούσιων χωρών για τους μετανάστες που προκύπτουν από τις κλιματικές αλλαγές...."

Ζητούν δηλαδή ότι και η Νέα Τάξη Πραγμάτων:Κατάργηση των εθνών-κρατών και δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Και υποτίθεται οτι διαδηλώνουν ενάντια στους "μεγάλους",οι οποίοι όπως λένε "συνεδριάζουν για το καλό του κλίματος",αλλά στην πραγματικότητα προωθούν την Παγκόσμια Κυβέρνηση και την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Με λίγα λόγια ελέγχουν και τους φερόμενους ως "αντιεξουσιαστές"....

(Ή όπως ο Λένιν έχει πεί,"Ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις την αντιπολίτευση είναι να την οδηγείς")

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε



Τρίτη μέρα συγκρούσεων διαδηλωτών-αστυνομίας ενώ αναμένεται και συνέχεια.


Συνεχίζονται οι συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στην Κοπεγχάγη, όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στο περιθώριο της διάσκεψης για το κλίμα.
Μετά τις εννιακόσια εξήντα οκτώ συλλήψεις και τα εκτεταμένα επεισόδια το βράδυ της Κυριακής, οι διαδηλωτές, συνεχίζουν να βρίσκονται στους...
δρόμους, ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα των πλούσιων χωρών για τους μετανάστες που προκύπτουν από τις κλιματικές αλλαγές.




Ανάμεσα στους συλληφθέντες της Κυριακής, ήταν μάλιστα και περίπου 400 μέλη «των Μαύρων Μπλοκ", εξαιρετικά βίαιων αυτόνομων μικρών ομάδων από τη Βόρεια Ευρώπη.

Τη Δευτέρα περίπου χίλια νεαρά άτομα διαδήλωσαν κάτω από την αυστηρή αστυνομική επιτήρηση στο κέντρο της Κοπεγχάγης, με μερικά από τα επικρατέστερα συνθήματα να είναι, "αστυνομία παντού, δικαιοσύνη πουθενά", "Αντικαπιταλιστές", "Το κλίμα μας δεν είναι δική σας υπόθεση", "Όχι σύνορα, όχι έθνη, σταματήστε τις απελάσεις".

Ωστόσο, τα επεισόδια, συνεχίστηκαν και τα ξημερώματα της Τρίτης, με βίαιες συμπλοκές μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών από τον καταυλισμό Κριστιάνα, κοντά στο κέντρο της πρωτεύουσας,

Δεκάδες μολότοφ εκτοξεύτηκαν από την μεριά των διαδηλωτών, αναγκάζοντας την αστυνομία να χρησιμοποιήσουν δακρυγόνα για να επαναφέρουν την τάξη ενώ ομάδα ατόμων έστησε οδοφράγματα, άναψε φωτιές.

Στο τέλος των επεισοδίων, η αστυνομία συνέλαβε πάνω από 150 άτομα.
Εν τω μεταξύ, οι αρχές της Δανίας εκφράζουν ανησυχία για την Τετάρτη καθώς παραστρατιωτικές ομάδες περιθωριακών στοιχείων έχουν δηλώσει ότι, παρά την αυστηρή απαγόρευση, θα επιχειρήσουν εξορμήσεις στην περιοχή όπου διεξάγονται οι συζητήσεις κορυφής.

Την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι των αναπτυσσόμενων χωρών στη σύνοδο έκαναν λόγο για αντιδημοκρατικές διαδικασίες και συνομιλίες που διεξάγονται πίσω από κλειστές πόρτες.

http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2009/12/blog-post_6316.html

http://greece-salonika.blogspot.com/2009/12/blog-post_2906.html#ixzz0ZlGfx5ZI


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails