Tuesday, December 8, 2009

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΥΠOΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ, ΛΕΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Στην Ακαδημία η πρόκληση της Δραγώνα ότι «Δεν είμαστε Έλληνες»!


Παρεμβαίνει η Ακαδημία Αθηνών για την προκλητική, ανιστόρητη, ύποπτη και εθνικά μειοδοτική στάση της ειδικής γραμματέως του Τομέα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Θάλειας Δραγώνα, μπροστά στις απόψεις και τις δοξασίες της οποίας ωχριά και η αλήστου μνήμης κ. Ρεπούση, που είχε αναστατώσει τη χώρα με το σχολικό βιβλίο της Ιστορίας το οποίο είχε επιμεληθεί και ανέφερε ότι οι Έλληνες κατά την Καταστροφή της Σμύρνης δεν σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους αλλά πέθαναν από τον... συνωστισμό στην παραλία!

Η κ. Δραγώνα προχωράει ακόμα πιο πέρα! Στο απαράδεκτο βιβλίο της «Τι είναι η πατρίδα μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, τρομακτικά ανθελληνικές απόψεις, με αποκορύφωμα ότι «δεν είμαστε Έλληνες αλλά μας... έκαναν» και ότι είναι... ρατσιστικό να δηλώνουμε την ελληνική μας ταυτότητα! Στο βιβλίο αυτό που είναι ένα...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ






3 comments:

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΗΣ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Anonymous said...

Αυτή δεν είναι που ήθελε να γίνει δεύτερη επίσημη γλώσσα τα αγγλικά; η Διαμαντοπούλου νομίζω το είχε εισηγηθεί στην Ευρωβουλή; Υπήρξε ευρωβουλευτής; Δεν θυμάμαι. Μπορείτε να το ψάξετε; Εκτός τώρα αυτών, η άλλη κυρία, είναι πρακτορίσκος. Η κακομοίρα... δε μου φαίνεται να είναι ελληνικής ράτσας.

Anonymous said...

Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails