Sunday, January 9, 2011

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ: ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ: 
Ενας κόσμος χωρίς Εβραίους!


Εχουμε δημοσιεύσει κατα καιρούς διάφορα βιβλία και κείμενα διάσημων ανδρών που καταφέρονται εναντίον του Εβραϊσμού.

Τα βιβλία αυτά όπως το βιβλίο του Λούθηρου (http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/06/blog-post_14.html) "Οι Εβραίοι και τα ψεύδη τους", το "Ξεσκέπασμα του Ταλμούδ" του Pranaitis, "Ο Διεθνής Εβραίος" του Χένρυ Φόρντ κ.α τα έχει εξαφανίσει επιμελώς το ιουδαϊκό ιερατείο, που κυβερνά την ανθρωπότητα απο το παρασκήνιο.

Ταυτόχρονα προωθούν ανθρώπους τους στα ιδρύματα και στα κινήματα που ίδρυσαν επιφανείς άνδρες όπως ο Γκαίτε. Στο ινστιτούτο Γκαίτε παρουσιάζονται τα έργα του Γκαίτε εκτός απο αυτά που είναι εναντίον των Εβραίων, αποκρύπτοντας έτσι όσα είπε ο Γκαίτε εναντίον τους. 
Το ίδιο έγινε και στον Προτεσταντισμό.

Οι γραμμές που θα παραθέσουμε παρακάτω, δεν προέρχονται απο την πένα του Χίτλερ ή του συνταγματάρχη Νάσερ, αλλά απο αυτήν του πατέρα του Σοσιαλισμού, του Κάρλ Μάρξ.
Ας μην ξεχνάμε οτι ο ίδιος ο Μάρξ ήταν Εβραίος στην καταγωγή απόγονος ραββίνων.

Ακολουθούν αποσπάσματα απο το βιβλίο "Karl Marx: A World Without Jews":

Σελ. 37: "...Ποιά είναι η βάση του Εβραίου στον κόσμο μας; Πρακτική αναγκαιότητα, ιδιωτικό πλεονέκτημα..."

"...Ποιό είναι το αντικείμενο της εβραϊκής λατρείας σε αυτό το κόσμο; Η τοκογλυφία. Ποιός είναι ο επίγειος θεός του Εβραίου; Το χρήμα."

"...Πολύ καλά τότε", λέει ο Μάρξ, "χειραφέτηση απο την τοκογλυφία και το χρήμα, δηλαδή, απο τον πρακτικό, αληθινό ιουδαϊσμό, (αυτό) θα συνιστούσε την χειραφέτηση της εποχής μας."

"Η οργάνωση της κοινωνίας έτσι ώστε να καταργηθούν οι προϋποθέσεις της τοκογλυφίας και ως εκ τούτου η πιθανότητά της, θα καθιστούσε τον Εβραίο αδύνατο. Η θρησκευτική του πεποίθηση θα διαλύοταν σαν ένα μπαγιάτικο μίασμα κάτω απο την πίεση της πραγματικής ζωής της κοινωνίας."

Σελ. 38: "Ετσι αναγνωρίζουμε στον εβραϊσμό γενικά ένα αντικοινωνικό στοιχείο που έχει φθάσει στην παρούσα δύναμή του μέσω μιας ιστορικής ανάπτυξης στην οποία οι Εβραίοι προθύμως συνεργάστηκαν. Η εβραϊκή χειραφέτηση σημαίνει, τελικά, τη χειραφέτηση της ανθρωπότητας απο τον Ιουδαϊσμό. Ο Εβραίος έχει ήδη χειραφετήση τον εαυτό του με τον εβραϊκό τρόπο: ο Εβραίος, που είναι, για παράδειγμα, απλά ανεκτός στην Βιέννη, καθορίζει μέσω της χρηματικής του δύναμης την μοίρα ολόκληρης της Γερμανικής Αυτοκρατορίας(σ.σ: Εδω ο Μάρξ μιλάει πιθανότατα για την οικογένεια Ρόθτσιλντ). Ο Εβραίος, που δεν έχει δικαιώματα στην μικρότερη γερμανική πολιτεία, αποφασίζει την μοίρα της Ευρώπης."

Προσοχή! Συνεργάστηκαν όλοι οι Εβραίοι λέει ο Μάρξ. Η ευθύνη είναι όλου του λαού σύμφωνα με το Μάρξ όχι μόνο του ιουδαϊκού ιερατείου.

Ο Ζάκ Ατταλί είναι μέλος μιας ειδικής επιτροπής η οποία ασχολείται με το πως θα προστατευτεί ο εβραϊκός λαός απο τον ξεσηκωμό της ανθρωπότητας. Πρέπει να στοχοποιηθεί κάποιος άλλος π.χ. οι τραπεζίτες, οι Σιωνιστές παρά όλος ο λαός.

Σελ. 40: "Ποια ήταν η ουσιαστική βάση της εβραϊκής θρησκείας; Πρακτικές ανάγκες, εγωϊσμός."

Σελ. 41: "....Το χρήμα είναι ο ένας και μοναδικός Θεός του Ισραήλ, πέρα απο τον οποίο κανένας άλλος θεός δεν μπορεί να σταθεί. Το χρήμα υποβαθμίζει όλους του θεούς της ανθρωπότητας και τους μετατρέπει σε εμπόρευμα...."

"...ο θεός των Εβραίων έχει εκκοσμικευτεί και είναι τώρα ένας επίγειος θεός. Το γραμμάτιο είναι ο αληθινός θεός των Εβραίων..."

Πρέπει να προσθέσουμε ότι ο Μάρξ μιλάει για τον θεό των Εβραίων που είναι το χρήμα, την ώρα που οι Κομμουνιστές έλεγαν οτι η θρησκεία είναι το "όπιο του λαού" και ταυτόχρονα έκαναν το κόμμα την θρησκεία του λαού.

Σελ. 42: "Η χιμαιρική εθνικότητα του Εβραίου είναι η πραγματική εθνικότητα του εμπόρου, του ανθρώπου του χρήματος."

Γιατί άραγε αυτό το βιβλίο δεν έχει μεταφραστεί ποτέ στα ελληνικά;

9 comments:

Ιωάννης said...

Τι δείγμα εσχάτης και ουρανομήκους ανοησίας είναι αυτή η ερώτηση;;; Τι σημαίνει : "Γιατί άραγε αυτό το βιβλίο δεν έχει μεταφραστεί ποτέ στα ελληνικά;". 'Ετσι απλά για να προσδώσομε έναν τόνο "συνομωσιολογίας";;; Ιδού η Ρόδος... 'Οσοι πιστοί προσέλθετε. Στρώστε το κώλο σας κάτω και μεταφράστε το!!! Κανείς δεν σας το απαγόρευσε...

Anonymous said...

Αγαπητοί κύριοι, κομίζετε γλαύκαν εις Αθήνας. Το βιβλίον του Μάρξ περί Εβραίων είναι πασίγνωστον, κυκλοφορεί εις τα Ελληνικά από το 1978 (εκδόσεις "Θεμέλιο") και δύνασθε να το κατεβάσετε από τας εξής διευθύνσεις

http://www.marxists.org/archive/marx/works/1844/jewish-question/

http://en.wikipedia.org/wiki/On_the_Jewish_Question

Παρακαλώ διορθώσατε πάραυτα, διότι οι αναγνώσται θα απωλέσουν την εμπιστοσύνην των εις το υπέροχον ιστολόγιόν σας. Ίσως έχετε το ελαφρυντικόν της νεαράς ηλικίας...
Με πατρικάς ευχάς
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Anonymous said...

Ο Ιουδαϊσμός δέν είναι θρησκεία, όπως αφελώς πιστεύουμε. Είναι τρόπος άσκησης εξουσίας καί επιβολής, ο πιό πετυχημένος παγκόσμια καί διαχρονικά. Στή σκέπη του μπορούν νά χωρέσουν καί μη σημιτικής καταγωγής φιλόδοξα άτομα, . Με τήν ίδια λογική κινούνται καί τα δημιουργήματά του, ο Χριστιανισμός παλιότερα καί παλιότερα αλλά καί τώρα ο ισλαμισμός πού αντιγράφει τον τρόπο πού διείσδυσε ο Χριστιανισμός με την εισαγωγή πληθυσμών και την κατάληψη ανώτερων θέσεων στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία καί τελικά την κατέλαβε.
ΥΓ
Ο Μάρξ ήταν συγγενής των Ρότσιλντ…

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητέ "ΠΑΛΑΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ", το βιβλίο που μιλάς λέγεται "The Jewish Question". Το βιβλίο που αναφέρουμε εμείς λέγεται "A World without Jews".Δεν κομίζουμε γλαύκαν εις Αθήνας....
Ασε τα "τσιτάτα" σχόλια και ψάξε το περισσότερο πριν κριτικάρεις.

Anonymous said...

Αγαπητά μου παιδιά, το δηλητήριον του Χριστιανισμού με το οποίον ανετράφητε, σάς έχει κάμει αφελέστατα. Πρόκειται περί του ιδίου βιβλίου, απλώς το Amazon του έχει δώσει άλλον τίτλον. Τα αποσπάσματα που μεταφράζετε εις τα ελληνικά, είναι ακριβώς τα ίδια με το βιβλίον το οποίον έχω εγώ εις τα χέρια μου (1978, εκδόσεις "Θεμέλιο"). Αν επιθυμείτε, να στείλω τον 15ετή έγγονόν μου να σάς δώκει φωτοτυπίας διά να πεισθήτε και να μη επιμένετε εις συνωμοσιολογικάς αρλούμπας
Με πατρικάς ευχάς
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
ΥΓ: Και έπειτα, αν υπήρχε τοιούτον βιβλίον, δεν θα το εγνώριζε η Wikipedia? Διατί δεν το αναφέρει εις το λήμμα "Μάρξ"; Μή επιμένετε, διότι ο κόσμος δεν θα πιστεύη τίποτε απ' όσα αναρτάτε.
Π.Αθ.

Anonymous said...

Αλήθεια μπορεί κάποιος να το μεταφράσει και να το διαθέσει στο διαδίκτυο; Θα είναι ισχυρό χτύπημα κατα του σιωνισμού.
Το βιβλίο που αναφέρει ο Παλαιός Αθηναίος είναι επίσης αποκαλυπτικό για την ιδιοσυγκρασία των Εβραίων. Δυστυχώς με τα φτωχά μου Αγγλικά δεν μπορώ να εγγυηθώ την πιστότητα μιας μετάφρασης, αλλιώς θα το έκανα.

Karl Marx said...

A translation of "Zur Judenfrage" was published together with other articles of Marx in 1959 under the title "A World Without Jews". The editor Dagobert D. Runes intended to show Marx's alleged anti-Semitism. This edition has been criticized because the reader is not told that its title is not from Marx, and for distortions in the text.

http://en.wikipedia.org/wiki/On_the_Jewish_Question

Anonymous said...

Τα ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ εντείνουν τις προειδοποιήσεις τους για ηφαιστειακό χειμώνα:
ΕΚΚΕΝΩΣΗ γύρω από το ΚΡΑΚΑΤΟΑ!
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ η ΑΙΤΝΑ!
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΟΤΕ;
http://www.iceagenow.com/Krakatau_erupting-Thousands_evacuated.htm
http://www.iceagenow.com/Could_Krakatoa_drive_us_into_an_ice_age.htm
http://www.youtube.com/watch?v=pCqEUASDA4o
http://www.iceagenow.com/Etna-Sicily-Erupting.htm
http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw
ΝΑΣΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ
Ο κύριος παράγοντας του κλιματικού συστήματος της Γης είναι ο ήλιος.
Η τροχιά τής Γης και ο προσανατολισμός της ως προς τον Ήλιο δείχνουν ότι ο κόσμος μας θα πρέπει τώρα να έχει αρχίσει να εισέρχεται σε μια νέα περίοδο ψύξης- ίσως στην επόμενη εποχή των παγετώνων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικές ηφαιστειακές εκρήξεις ( όπως αυτή του όρους Πινατούμπο, το 1992) έχουν τη δυνατότητα να εκλύσουν μεγάλες ποσότητες αερολυμάτων που καθώς απλώνονται στην ατμόσφαιρα, μειώνουν το φως του ήλιου. με αποτέλεσμα την δημιουργία ψυχρού κλίματος στην επιφάνεια της Γης.
http://science.nasa.gov/earth-science/big-questions/what-are-the-primary-causes-of-the-earth-system-variability

Global Cooling Consensus: Cooling Over The Next 1 To 3 Decades
ΔΕΚΑΔΕΣ καθηγητές ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ από τις ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΓΩΝΙΕΣ
ΠΟΛΛΟΙ από αυτούς είναι επικεφαλής μεγάλων οργανισμών διεθνούς εμβέλειας.
Πάντως κανένας τους δε φαίνεται να καταλαβαίνει την κατεπείγουσα ανάγκη αποκέντρωσης και αναδασώσεων ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και ΟΛΩΝ των πεδιάδων.
1. Don Easterbrook, Professor Emeritus, Dept. of Geology, Western Washington University.
2. Syun Akasofu, Professor of Geophysics, Emeritus, University of Alaska.
3. Prof. Mojib Latif, Professor, Kiel University, Germany.
4. Dr. Noel Keenlyside from the Leibniz Institute of Marine Sciences at Kiel University.
5. Professor Anastasios Tsonis, Head of Atmospheric Sciences Group University of Wisconsin.
6. Dr. Kyle Swanson of the University of Wisconsin-Milwaukee.
7. William M Gray, Professor Emeritus, Dept of Atmospheric Sciences, Colorado State University.
8. Henrik Svensmark , Professor DTU, Copenhagen.
9. Jarl R. Ahlbeck, D.Sc., AboAkademi University, Finland.
10. Dr. Alexander Frolov, Head of Russia’s state meteorological service Rosgidromet.
11. Dr. Tishkov, deputy head of the Geography Institute at Russian Academy of Science.
12. Mike Lockwood, Professor of Space Environmental Physics, University of Reading, UK.
13. Dr. Oleg Pokrovsky, Voeikov Main Geophysical Observatory.
14. Girma Orssengo, b.Tech, PhD.
15. Nicola Scafetta, PhD., Duke University.
16. Dr William Livingston, astronomer & solar physicist, US Νational Observatory.
17. Dr Matthew Penn, astronomer & solar physicist, US Νational Observatory.
18. Joe d’Aleo, Executive Director of Certified Consultant Meteorologists.
19. Harry van Loon, Emeritus at NCAR and CORA.
20. Roland Madden, Senior scientist at NOAA, Deputy Head of Climate analysis.
21. Dave Melita, Head Meteorologist at Melita Weather Associates.
22. William M Gray, Professor Emeritus, Dept of Atmospheric Sciences, Colorado State University.
23. Dr. David Archibald, Australia, environmental scientist.
24. Dr Habibullo Abdussamatov, Head of Space Research, Lab of Pulkov Observatory.
25. Dr Fred Goldberg, Swedish climate expert.
26. Dr. George Kukla, Czechoslovakian Academy of Sciences, Columbia University
27. Peter Clark, Professor of Geosciences at OSU.
28. James Overland, NOAA.
29. Theodore Landscheidt.
30. Charvatova Iv., Czech Academy of Sciences
31. Strestik J., Czech Academy of Sciences
32. Thomas Gobig, Meteorologist, Meteo Media weather service.
33. Piers Corbyn, Astrophysicist.
34. Dr. Karsten Brandt, Director of Donner Weather Service.
http://notrickszone.com/2010/12/28/global-cooling-consensus-is-heating-up-cooling-over-the-next-1-to-3-decades

Anonymous said...

Στείλτε το παντού!!!!!!

Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!





Ψηφίστε ΟΛΟΙ!


Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.
Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.
GO!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails