Tuesday, January 18, 2011

Κορυφαίος ραββίνος του Ισραήλ: "Το σπέρμα των μη-Εβραίων οδηγεί σε βάρβαρους απογόνους"!

«Το σπέρμα των μη Εβραίων οδηγεί σε βαρβαρικούς απογόνους»


Ενας απο τους κορυφαίους εν Ισραήλ ραββίνους, ο Dov Lior, λέει οτι ο Εβραϊκός Νόμος απαγορεύει σε στείρα ζευγάρια να συλλάβουν παιδί χρησιμοποιώντας μη-Εβραϊκό σπέρμα, επειδή προκαλεί δυσμενή χαρακτηριστικά. Στο θέμα των ανύπαντρων μητέρων λέει οτι «το παιδί δεν μπορεί να είναι 100% φυσιολογικό»Το πιθανό είναι να γίνει εγκληματίας.

Ο ραββίνος Dov Lior, απο τους ανώτερους θεματοφύλακες του Εβραϊκού Νόμου στο θρησκευτικό Σιωνιστικό κίνημα, βεβαίωσε πρόσφατα οτι μια Εβραία δεν θα έπρεπε ποτε να πιαστεί έγκυος απο έναν μη-Εβραίο – ακόμη και αν αυτή ήταν η τελευταία της επιλογή.

Σύμφωνα με τον Lior, ένα μωρό που θα γεννιόταν μέσα απο μια τέτοια γονιμοποίηση θα είχε «τα αρνητικά γενετικά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τους μη-Εβραίους.»
Αντίθετα, συμβούλευσε τα στείρα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά.

Ο Lior έθεσε το ζήτημα κατα τη διάρκεια ενός συνεδρίου για την υγεία των γυναικών, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ινστιτούτο Puah, μια κλινική γονιμότητας.

«Το Sefer HaChinuch(ένα βιβλίο του εβραϊκού νόμου)υποστηρίζει οτι τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του πατέρα περνούν στον υιό,» είπε στην διάλεξή του. «Αν ο πατέρας δεν είναι Εβραίος, τι χαρακτήρα θα μπορούσε να έχει; Χαρακτήρα αιμοβόρο και βαρβαρικό!Αυτά δεν είναι χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τους Εβραίους του Ισραήλ.»

Ο Lior πρόσθεσε οτι οι αναγνωρίζει τους Εβραίους ως εύσπλαχνους, ντροπαλούς και φιλάνθρωπους. Αυτές είναι οι ιδιότητες που μετεφέρει το εβραϊκό σπέρμα.


Ο ραββίνος Dov Lior με το μαύρο καπέλο...Ενας απο τους κορυφαίους ραββίνους του Ισραήλ

  
Εδώ βλέπουμε τα χαρκατηριστικά των Εβραίων του Ισραήλ.....



Μετά απο Ισραηλινό βομβαρδισμό στην Γάζα μέσα σε κατοικημένες περιοχές...

Αλλος ένας "φιλεύσπλαχνος" εβραϊκός βομβαρδισμός...

Ενας "ντροπαλός" Εβραίος...

Εδω βλέπουμε γνήσια φυλετικά Εβραιόπουλα σαν αυτά που περιγράφει ο Lior...Και οι δυο γονείς του είναι Εβραίοι...Σαν αποτέλεσμα αυτό έχει να στέλνουν για "δώρα" στα παιδιά του Λιβάνου και της Παλαιστίνης βόμβες με ευχές.
Η απόδειξη οτι το Εβραϊκό DNA είναι φιλάνθρωπο!

7 comments:

Anonymous said...

Παιδιά, οι Εβραίοι έχουν χιούμορ: Διαβάστε ένα φοβερό ανέκδοτο που μόλις ανέβασε στην ιστοσελίδα του
http://cohen.gr/newsite/index.php?option=com_content&view=article&id=1568:2011-01-17-06-08-56&catid=37:how-true&Itemid=62
ο ΕλληνοΕβραίος δημοσιογράφος Ζάν Κοέν


Δευτέρα, 17 Ιανουάριος 2011 09:07

Η τσατσά άνοιξε την πόρτα του οίκου ανοχής και αντίκρισε ένα ηλικιωμένο Εβραίο. Τα ρούχα του ήταν ατημέλητα και φαινόταν πεινασμένος και ταλαιπωρημένος.

«Μπορώ να σας βοηθήσω;» ρώτησε η τσατσά.

«Θέλω την Νατάσσα» αποκρίθηκε το χουφταλάκι.

«Καλέ μου κύριε, η Νατάσσα είναι το πιο ακριβό μας κορίτσι, να προτείνω κάποια άλλη.»

«Όχι πρέπει οπωσδήποτε να συναντηθώ με την Νατάσσα»

Τη στιγμή εκείνη εμφανίστηκε η Νατάσσα και του ανακοίνωσε ότι χρεώνει $1000 την βίζιτα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο γέρος έβγαλε από την τσέπη του δέκα κολλαριστά χαρτονομίσματα των $ 100. Πήγαν λοιπόν στο δωμάτιο για μια ώρα, και στη συνέχεια ο μπάρμπας αποχώρησε ήρεμα.

Το επόμενο βράδυ το χούφταλο επέστρεψε για την Νατάσσα. Η Νατάσσα του είπε ότι κανείς δεν έχει πάει μαζί της δύο βραδιές στη σειρά,και του διευκρίνισε ότι δεν δέχεται εκπτώσεις, η ταρίφα παραμένει $1000.

Ο γέρος της έδωσε τα χρήματα και αποσύρθηκαν στο ιδιαίτερο δωμάτιο....σε μια ώρα αποχώρησε ήρεμα. Κανείς δεν πίστεψε τα μάτια του όταν ο κωλόγερος εμφανίστηκε για τρίτη συναπτή βραδιά. Της παρέδωσε πάλι $1000 και πήγαν στο δωμάτιο για τα σχετικά.

Στο τέλος της επίσκεψης, η Νατάσσα έπιασε κουβέντα με τον γέρο:

«Κανείς δεν με έχει επισκεφθεί για τρεις συνεχόμενες βραδιές...αλήθεια, από πού είσαι;»

«Από το Κίεβο» αποκρίθηκε..»

«Σοβαρά; Η αδελφή μου η Όλγα μένει στο Κίεβο».

«Το ξέρω» είπε ο Εβραίος, «Μου έδωσε $ 3000 να σου δώσω»!!!!!!!!!!!!!!!!

nik said...

Δυσμενή χαρακτηριστικά?
Μάλλον θα εννοούν την μικρή μύτη!?

Anonymous said...

Ο βιασμός από συγγενικό πρόσωπο "δεν είναι βιασμός" στο Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2011/01/blog-post_1241.html#ixzz1BTsIAfmF

Anonymous said...

Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Οσο υπάρχει αυτή η κατάρα, της ύπαρξης των Εβραίων, επάνω στην ανθρωπότητα,μόνο καταστροφές και δυστυχία μπορούμε να περιμένουμε.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμείς, οι Ελληνες, είμαστε το χέρι του Θεού. Η ευθύνες μας δεν είναι μόνο απένατι στο Εθνος μας μεγάλες, αλλά και απέναντι στην ανθρωπότητα μεγαλύτετρες. Αν αμφιβάλετε δείτε τι έγραψε ο Αγιος Νεκτάριος το 1896 στην εισαγωγή του δεύτερου τόμου του έργου του " Ιερών και φιλοσοφικών λογίων θησαύρισμα" σελ. 5-6. Δεν μπορώ να το βάλω εδώ είαι μεγάλο. Ψάξτε το όμως. Για να δείτε οτι Ελληνισμός και Χριστιανισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί παρά την αντίθετη γνώμη της υπόδουλης σήμερα Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας και την προπαγάνδα των πληρωμένων "νεοφιλόσοφων" που προσπαθούν να διασπάσουν την ισχυρότερη δύναμη που υπήρξε ποτέ στην ανθρωπότητα. Οι Ελληνες φιλόσοφοι, αδέρφια μου, δεν προπαγάνδιζαν υπέρ των δώδεκα Θεών, άλλά δίδασκαν τις υπέρτατες αρετές και αξίες που πρέπει να διέπουν την ύπαρξη ενός ανθρώπου. Μήπως αυτό σας θυμίζει λίγο τον Ναζωραίο; Οι Ευαγγελιστές και οι πρώτοι Πατέρες της Εκκλησίας μας είχαν Ελληνική μόρφωση, και ουδέποτε καταφέρθηκαν κατα της Ελληνικής Παιδείας. Διαβάστε τις Πράξεις των Αποστόλων.
Ο Χριστόδουλος, μεγάλη απώλεια, είπε ότι πρέπει να διαφυλάξουμε "Τα Πρωτοτόκια". Δηλαδή εμείς προυπήρξαμε όλων των βαρβάρων και αυτό είναι ο εφιάλτης των γιδοβοσκών μας Εβραίων, οι οποίοι εμφανίζονται στην παγκόσμια ιστορία μόνο όταν τους καταλαμβάνουν οι Βαβυλώνιοι!!!! Μέχρι τότε δεν υπήρχαν!!!! Ηταν νομάδες και περιπλανόμενοι. Του κλώτσου και του μπάτσου δηλαδή. Και όταν αποφάσισαν να εγκατασταθούν δια της βίας στην Παλαιστίνη ,όπως κάνουν και σήμερα, δεν είχαν ούτε νόμους για την ιδιοκτησία. Ηταν βλέπετε περιπλανόμενοι τρομοκράτες.
Δεν σας κουράζω άλλο. Διαβάστε και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα αδέρφια.

Anonymous said...

Κατι ακόμα. Για την φυλετική καθαρότητα ο Αβρααμ νοίκιαζε την γυναίκα του Σαρα. Και ο Ισαακ την δική του. Και οι κόρες του Λωτ το κάνανε με τον πατέρα τους. Και πολλα άλλα που γράφει με ωραίες λεπτομέρειες η Παλαοά Διαθήκη.

Anonymous said...

Μην χασουμε τετοια ρατσα..θα κρατησω λιγο ντι εν ει στο ψυγειο μου.

Anonymous said...

Και εμείς καμαρώνουμε και αποκαλούμε τον Αβρααμ και τον Ισαακ προπάτορες ημών και ευχόμεθα να έχουν οι νέοι τα αγαθά αυτών των προαγωγών και αιμομικτών και βιαστών και τοκογλύφων. Το κορυφαίο της υπόθεσης, σύμφωνα με την Π.Δ είναι οτι ο Αβρααμ προσπάθησε και έπεισε τους Αιγύπτιους οτι η Σαρα είναι αδελφή του αλλιώς δεν θα την έπαιρναν για πήδημα. Λέει ακόμα και πόσες κατσίκες πήρε για την περίπτωση.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails