Thursday, May 24, 2012

Το σημείωμα του 60χρονου που αυτοκτόνησε και οι Διεθνείς Τραπεζίτες

Ένα κείμενο στο οποίο περιέγραφε την κατάσταση απόγνωσης που ζούσε είχε αναρτήσει σε blog αφιερωμένο στην ποίηση και τους στίχους ο 60χρονος μουσικός, ο οποίος έριξε από το μπαλκόνι την 90χρονη μητέρα του και στη συνέχεια την ακολούθησε στο θάνατο. 

Ο άνεργος μουσικός αναφέρει στο κείμενο αυτό ότι εδώ και 20 χρόνια φροντίζει τη μητέρα του, ωστόσο τα τελευταία τέσσερα χρόνια η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη καθώς έχει πάθει αλτσχάϊμερ και αντιμετωπίζει άλλασοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ τα γηροκομεία δεν δέχονται τόσο επιβαρυμενους ασθενείς, όπως λέει.

"Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχα προβλέψει να έχω αρκετό ρευστό στο λογαριασμό μου, διότι έπιασε ξαφνικά η οικονομική κρίση. Παρόλο που έχω αρκετή περιουσία, και τα πουλώ όλα όσο όσο τόσο καιρό, έχω μείνει χωρίς ρευστό (χρήματα) και δεν έχουμε πια να φάμε, και η πιστωτική μου κάρτα με 22% επιτόκιο γεμάτη κι´ας δανείζονται με 1%, κι´άλλα έξοδα που τρέχουν. Ζω πια συνέχεια μια ζωή δράμα" αναφέρει.


Προσθέτει ότι τελευταία αντιμετώπιζε και ο ίδιος σοβαρότατα προβλήματα υγείας."Δεν έχω καμμία λύση μπρος μου. Περιουσία αρκετή αλλά ρευστό καθόλου, οπότε χωρίς φαγητό τι γίνεται? Μήπως ξέρει κανείς καμμία λύση" λέει ο 60χρονος.

"Ισχυροί της γης για την οικονομική κρίση που δημιουργήσατε θέλετε κρέμασμα και σας είναι λίγο. Μη μείνει απ´ αυτούς κανείς" προσθέτει στο σημείωμά του, το οποίο καταλήγει με ένα ποίημα.

"Τον κόσμο αυτό αν θες να φτιάξεις
πρέπει ν΄αλλάξεις τη δομή,
πρωτού λόγω της απραξίας μας
μας αφανίσει η παρακμή,
μας κυβερνούν οι λωποδύτες,
οι τραπεζίτες κι´ οι αγιογδύτες
κι´ όλοι τους οι υποτακτικοί.
Δίχως έλεος λοιπόν, δίχως οίκτο,
κτύπα τους πριν αφανιστείς,
γιατί αλλιώς μεσ´ στη μιζέρια
και μεσ´ στο άδικο θα ζεις,
δίχως έλεος λοιπόν, δίχως οίκτο,
μη μείνει απ´ αυτούς κανείς.
Λέει η εντολή ου αυτοκτονήσεις,
μα κατ´ ανάγκη αυτοκτονείς,
χτύπα τους πριν σε αφανίσουν,
εγκληματείς που αδρανείς,
της ηθικής μας απραξίας
όπως και της νωθρότητάς μας
πια ας μην είμαστ´ ασθενείς".Διαβάστε στην συνέχεια ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί της αυτοκτονίας 2150 Ελλήνων τα τελευταία χρόνια..


Στο παρελθόν έγινε έρευνα από το Κογκρέσο κατόπιν ερώτησης ενός γερουσιαστή για να πληροφορηθούν οι Γερουσιαστές και οι βουλευτές των ΗΠΑ ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες της FED, της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Αποκαλύφθηκε ότι οι ακόλουθες Τράπεζες είναι οι κρυφοί μέτοχοι της FED, καθότι είναι ανώνυμη εταιρεία- ο μέσος αμερικάνος πολίτης έχει την ψευδαίσθηση ότι η FED είναι κρατική:
Bankers Trust

Bank of New York

Chase Manhattan Bank

Chemical Bank

Citibank

European Amer. Bk & Trust

J.Henry Schroder Bank

Manufacturers Hanover Trust

Morgan Guaranty

National Bank of North America

Ποια είναι τα αφεντικά αυτών των Τραπεζών; Ακολουθεί ένας κατάλογος που διέρρευσε:

1. Rothschilds of London

2. Lazar Brothers of Paris

3. Israel Moses Seif of Italy

4. Warburg Bros of Hamburg

5. Lehman Brothers of New York

6. Kuhn Loeb of New York

7. Chase Manhattan of New York(Morgan)

8. Goldman Sachs of New York

Όλοι οι παραπάνω είναι Εβραίοι. Οι ίδιες οικογένειες είναι αυτοί που διέλυσαν την ελληνική οικονομία σε συνεργασία βέβαια με τους πολιτικούς που βρίσκοταν στην εξουσία τα τελευταία 30 χρόνια στην Ελλάδα.
Σίγουρα στο έγκλημα αυτό δεν συμμετείχαν όλοι οι πολιτικοί. Ουτε καν όλοι οι πολιτικοί των κομμάτων που ήταν στην κυβέρνηση.
Πρέπει να τιμωρηθούν πρώτα απ' όλα όλοι αυτοί που έκλεισαν τις θανατηφόρες για την ελληνική οικονομία συμφωνίες με τους Εβραίους τραπεζίτες της Γουόλ Στρίτ.
Το χρέος στις πλάτες των πολιτών και το κέρδος στις τσέπες των τραπεζιτών. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails