Wednesday, May 23, 2012

Συγκλονιστικό: Σύγκριση της μεταναστευτικής πολιτικής Ελλάδας και Ισραήλ!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Στο Ισραήλ το ποσοστό των λαθρομεταναστών είναι 0,7% του εβραϊκού πληθυσμού και μιλάνε για "πλημμύρα λαθρομεταναστών".. Στην Ελλάδα που υπάρχουν πάνω απο 3.000.000 λαθρομετανάστες και αποτελούν το 30% του πληθυσμού τα περισσότερα κόμματα ακολουθούν πολιτικές για να φέρουν και άλλους.


Στην Ελλάδα όποιος λέει οτι πρέπει να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες τον κατηγορούν ως ρατσιστή, ενώ οι ίδιοι "αριστερο-προοδευτικοί" δεν λένε κουβέντα για το Ισραήλ. 


Μήπως αυτή η βλακεία που κυριαρχεί στην ελληνική κοινωνία μας οδηγεί προς τον ολοκληρωτικό αφανισμό μας; Γιατί κανείς διεθνώς δεν λέει οτι οι Εβραίοι του Ισραήλ είναι ρατσιστές;


Η απάντηση υπάρχει στα βίντεο








Τι μέτρα πέρνουν οι Εβραίοι για να αντιμετωπίσουν όσους λένε ψευδώς οτι έχουν εβραϊκές ρίζες για να γίνουν Ισραηλινοί πολίτες;



Κάνουν εξετάσεις DNA στους μετανάστες για να τους δώσουν την υπηκοότητα!!!




Γιατί κανείς πολιτικός, δημοσιογράφος ή Διεθνής οργανισμός δεν κατηγορεί για ρατσισμό το Ισραήλ την ώρα που φτιάχνει στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους λαθρομετανάστες μέσα στην ΕΡΗΜΟ;




Ακολουθεί είδηση απο ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ



Νετανιάχου: Το Ισραήλ δεν αντέχει άλλο την πλημμύρα των λαθρομεταναστών





 "Η παράνομη μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο πολύ σοβαρό και απειλεί την εθνική μας ασφάλεια και την ταυτότητά μας", δήλωσε την Κυριακή ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, προσθέτοντας ότι "το πρόβλημα αυτό άρχισε πριν από περίπου επτά χρόνια."

Μιλώντας κατά την εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ammunition Hill(Λόφο Πυρομαχικών) προς τιμήν της Ημέρας της Ιερουσαλήμ, ο Netayahu είπε ότι η κυβέρνησή του εργάζεται για να περιοριστεί η ροή των παράνομων μεταναστών και να «ξεκινήσει η μετακίνηση» άλλων από το Ισραήλ.

"Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 60.000 άτομα που έχουν διεισδύσει λαθραία στο Ισραήλ, αλλά αν δεν μπορούμε να σταματήσουμε (την διείσδυση στο Ισραήλ), ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει εύκολα στα 600.000," είπε ο Νετανιάχου στους υπουργούς του.

Σύμφωνα με τον Νετανιάχου, η «πλημμύρα» των παράνομων Αφρικανών μεταναστών μέσω των αιγυπτιακών συνόρων αποτελεί απειλή για την "ταυτότητα της χώρας ως ένα εβραϊκό και δημοκρατικό κράτος. Ως εκ τούτου, είμαστε αναγκασμένοι να στήσουμε ένα φυσικό εμπόδιο (φράχτη στα σύνορα), το οποίο θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο".

(Στην φωτογραφία Αφρικανοί λαθρομετανάστες σε πάρκο του Τελ Αβίβ)

Μιλώντας στην Ημέρα της Ιερουσαλήμ, ο ισραηλινός πρωθυπουργός είπε ότι «έχουμε έρθει ως μια κυβέρνηση ενωμένη σε μια ενωμένη Ιερουσαλήμ. Είμαστε δεσμευμένοι για την ανάπτυξη της πόλης και για τη συνεργασία με τον δήμαρχο για την είσοδο της πόλης στον 21ο αιώνα, διατηρώντας παράλληλα τη μοναδική ιστορία της."

Ο υπουργός Εσωτερικών Eli Yishai σχολίασε τα πρόσφατα σχόλια που έγιναν από το Αστυνομικό Επίτροπο Yohanan Danino και τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας Yitzhak Aharonovitch σχετικά με την ανάγκη παροχής θέσεων εργασίας στους μετανάστες. "Εκείνοι που πιστεύουν ότι θα βοηθήσει αν τους δώσουμε θέσεις εργασίας είναι λάθος. Έχουν ριζώσει εδώ. (Δίνοντάς τους θέσεις εργασίας) θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που η κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει," είπε ο πρόεδρος του κόμματος Shas.

Πριν από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο υπουργός Uzi Landau είπε ότι η παράνομη μετανάστευση δεν είναι ένα "κοινωνικο-οικονομικό πρόβλημα, αλλά ένα στρατηγικό πρόβλημα" καθώς σχετίζεται με την ασφάλεια.

Είπε ότι η Μοσάντ και η Shin Bet υπηρεσία ασφάλειας θα πρέπει να επιφορτιστούν με την "διακοπή της ροής (των λαθρομεταναστών) και να ασχοληθούν με τα δίκτυα του εγκλήματος και της διακίνησης μεταναστών."

Πριν λίγες ημέρες τρεις Αφρικανοί συνελλήφθησαν οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν 15χρονο κορίτσι στο Τελ Αβλίβ, ενώ παρόμοιο περιστατικό έγινε μία εβδομάδα πριν, όπου πάλι Αφρικανοί βίασαν μία 19χρονη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Διαβάστε παρακάτω και για το πως αντιμετωπίζουν τους λαθρομετανάστες στο Ισραήλ.. Η είδηση απο "ΒΗΜΑ"

Ισραήλ: Χτίζει τεράστιο στρατόπεδο κράτησης μεταναστών στην έρημο
Στόχος να έχει χωρητικότητα 8.000 ανθρώπων

Το μεγαλύτερο κέντρο κράτησης μεταναστών στον κόσμο χτίζεται αυτό τον καιρό στην έρημο Νεγκέβ του Ισραήλ.
Το στρατόπεδο 8.000 ατόμων χτίζεται γύρω από τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις των φυλάκων Κετζιότ, στα σύνορα της χώρας με την Αίγυπτο, κι έχει στόχο να «φιλοξενεί» τους παράνομους μετανάστες από την Αφρική, τόσο τους άνδρες όσο και τα γυναικόπαιδα.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινες συνθήκες μέσα σε αυτό», 
τόνισε μια πηγή του υπουργείου Άμυνας της χώρας, ανώνυμα, στην Ισραηλινή εφημερίδα «Ha'aretz».
Παράλληλα, το Ισραήλ κατασκευάζει, εδώ και μερικούς μήνες, ένα τεράστιο τείχος από αγκαθωτό σύρμα κατά μήκος των συνόρων με την Αίγυπτο, και έχει αναβαθμίσει την συνεργασία του με την αιγυπτιακή συνοριακή αστυνομία για να ματαιώσει την μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών από την υποσαχάρια Αφρική. Μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί πάνω από 70 χλμ. συρματοπλέγματος κι αναμένεται να τοποθετηθούν άλλα 180 χλμ. μέχρι το τέλος του 2012.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών του Ισραήλ, μέσα στο 2011 εισήλθαν στη χώρα πάνω από 17.000 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι, σύμφωνα με τις αρχές, απειλούν την ζωή και την καθημερινότητα των περίπου 7.5 εκατ. κατοίκων.
«Το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα και δεν μπορούμε να αντέξουμε μια πλημμύρα λαθραίων ανέργων. Είναι απειλή για την κοινωνία μας, την οικονομία μας και την ασφάλειά μας»,είχε πει, υπερασπιζόμενος την απόφαση κτισίματος του κέντρου κράτησης, προ 18 μηνών ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, προσθέτοντας ότι οι Αφρικανοί μετανάστες «αλλοιώνουν τον εβραϊκό χαρακτήρα της χώρας».
Στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί κι ο Ισραηλινός Υπουργός Εσωτερικών Ελι Γισάι,δηλώνοντας ότι «μόνο μια μικρή μειοψηφία Αφρικανών είναι πραγματικοί πρόσφυγες» κι ότι «η μετανάστευση θα μειώσει τόσο πολύ τους Ισραηλινούς, ώστε στο τέλος θα καταντήσουν μια μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα».
Ωστόσο, οι οργανώσεις υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων επισημαίνουν πως οι λαθρομετανάστες δεν προέρχονται τόσο από την Αίγυπτο, όσο από το Σουδάν και την Ερυθραία, περιοχές που μαστίζονται από εμφύλιους πολέμους. Μέχρι στιγμής, το Ισραήλ δεν προχωρεί σε μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών στο Σουδάν, την Αίγυπτο ή την Ερυθραία, αλλά ούτε τους και αναγνωρίζει ως πρόσφυγες.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails