Monday, September 30, 2013

Προς πατριώτες Νεοδημοκράτες: Ο Σαμαράς είχε συμμετάσχει σε 2 συνεδριάσεις της εβραϊκής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ

Ακολουθεί παλαιότερη ανάρτησή μας σχετικά με το θέμα..

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι πραγματικότητα.Κανείς πλέον δεν μπορεί να πεί οτι τα σενάρια σχετικά με την ύπαρξη Νέας Τάξης Πραγμάτων και εγκαθίδρυσης Παγκόσμιας Κυβέρνησης απο μη εκλεγμένους απο τους λαούς δικτάτορες,είναι "συνωμοσιολογίες".

Υπάρχουν δηλώσεις αρχηγών κρατών να μιλούν υπερ της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Μπορείτε εύκολα να τις βρείτε στο youtube.Ο Ομπάμα,ο Μπούς,ο πατέρας Μπούς,ο Γκόρντον Μπράουν,ο Πρόεδρος της Γεωργίας,ο Σόρος, η Μέρκελ, ο Κίσσινγκερ,ο Βάρμπουργκ και άλλοι πολλοί έχουν μιλήσει για την Νέα Τάξη.

Υπέρ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης έχουν ταχθεί πρόσφατα και ο Γιώργος Παπανδρέου και η Ντόρα Μπακογιάννη.
Ελάχιστοι είναι οι πολιτικοί στην χώρα μας που έχουν ταχθεί ξεκάθαρα ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τις πολιτικές της.

Εχουμε αναφέρει πολλές φορές οτι κορυφαία στελέχη των ελληνικών κυβερνήσεων ακολουθούν κατα γράμμα τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Τα ίδια έχουμε αναφέρει με στοιχεία πάντοτε και για πολλές άλλες χώρες όπως η Γαλλία,ΗΠΑ,Βρετανία,Γερμανία.

Τα μεγάλα ΜΜΕ τόσο στη χώρα μας,όσο και στις ονομαζόμενες "Δυτικές χώρες" έχουν δημιουργήσει στους ανθρώπους την ψευδαίσθηση οτι στα κόμματα εξουσίας αλλά και στα περισσότερα μικρά κόμματα υπάρχουν διαφορετικές ιδεολογίες και θέσεις.

Τα ΜΜΕ μας λένε οτι υπάρχουν "Δεξιοί" πολιτικοί,"αριστεροί","κεντρώοι","ακροδεξιοί" κτλ.

Οταν όμως βλέπεις τι πολιτικές ακολουθούν στα σημαντικά ζητήματα οι πολιτικοί μας,καταλαβαίνεις οτι στην ουσία δεν διαφέρουν σε τίποτα.
Θυμάστε όλοι το 2004 όταν έχασε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές και ανέλαβε η ΝΔ,οτι καμιά ουσιαστική αλλαγή δεν υπήρξε στις πολιτικές της χώρας μας.

Στην παιδεία ακολούθησε η ΝΔ την ίδια και χειρότερη νεο-ταξική πολιτική αφελληνισμού.

Στην οικονομία παρέμεινε η "ελευθερη οικονομία" των Τραπεζιτών.

Στα εθνικά θέματα τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα.Είχαμε αθρόες νομιμοποιήσεις-ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών,διαρκή υποχωρητικότητα κτλ...

Με λίγα λόγια δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των μέχρι τώρα κομμάτων εξουσίας.Ολα ακολουθούν τις επιταγές των Παγκοσμιοποιητών. Δουλεύουν στα πλαίσια της δημιουργίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Οι διαφορές μεταξύ των μεγαλοστελεχών των κομμάτων υπάρχουν μόνο στα δελτία ειδήσεων και στις σχετικές πολιτικές εκπομπές.Η τηλεόραση σου δίνει την εντύπωση οτι όντως διαφέρουν.

Στην πραγματικότητα όμως δεν διαφέρουν καθόλου.

Ενα παράδειγμα είναι και οι συμμετοχές τους στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,που κανένας Ελληνας πολιτικός δεν μίλησε ποτέ ξεκάθαρα για το τι ακριβώς συζήτησαν στην Λέσχη αυτή.Γιατί μας κρύβουν άραγε το ποιοί συμμετείχαν και το τι συζήτησαν;

Πως γίνεται Ελληνες πολιτικοί που δηλώνουν Σοσιαλιστές","Κεντροδεξιοί","Αριστεροί","Πατριώτες" να συμμετέχουν σε ένα κλειστό κλάμπ,που το εσωτερικό του Συμβούλιο δεν εκλέγεται αλλά αποτελείται απο ισόβια μέλη,ενω ταυτόχρονα αντιπροσωπεύουν τους χειρότερους καπιταλιστές τους πλανήτη;

Πως γίνεται λοιπόν να συμμετέχεις σε μια τέτοια κλειστή Λέσχη και να δηλώνεις ιδεολόγος;

Επιγραμματικά αναφέρουμε οτι στην Λέσχη αυτή το συμβούλιο αποτελείται απο άτομα που είναι οι φανεροί θεμελιωτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων,όπως Ben Shalom Bernanke,James Wolfensohn,Robert Zoellick,Josef Ackermann,David Rockefeller,Kenneth Jacobs.
Ολο το συμβούλιο της Μπίλντερμπεργκ αποτελείται απο Εβραίους Τραπεζίτες ή μεγαλοστελέχη τραπεζιτών.
Τι μπορεί να συζητήσει άραγε ένας ιδεολόγος "πατριώτης" με τους ανθρώπους αυτούς;Γιατί κρύβουν απο τους ψηφοφόρους τους τι συζήτησαν εκεί μέσα;

Ακολουθεί η είδη απο VENDETA

Ο ''πατριώτης'' Σαμαράς στην Bildeberg

Επειδή βαρέθηκα όλη αυτή την ενοχλητική προπαγάνδα αυτές τις μέρες απο το διαδίκτυο υπέρ του Αντώνη Σαμαρά απο άλλους ηθελημένα και απο άλλους απο αφέλεια θα σας υπενθυμίσω οτι ο Αντώνης ο Σαμαράς το 1992 είχε λάβει μέρος στην συνεδρίαση της Bildeberg.Πηγές ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails