Wednesday, September 25, 2013

Μέχρι και τον Κώστα Πλεύρη αγάπησαν ξαφνικά τα εβραϊκά ΜΜΕ προκειμένου να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή


ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ...

Μέχρι και τον Κώστα Πλεύρη "αγιοποιούν" αυτές τις μέρες ιστοσελίδες αριστερής προέλευσης, τον ίδιο άνθρωπο που Ναζί τον ανέβαζαν, αντισημίτη τον κατέβαζαν!

Και αυτή η μεταστροφή τους δημιουργεί και εύλογα ερωτήματα... Διαβάστε για παράδειγμα τι γράφει η iefimerida: "...«Κοιτάχτε, η αλητεία από εδώ και εμπρός έχει όνομα, η αλητεία από δω και μπρος έχει πρόσωπο. Τα είδατε... Προς Θεού, ψηφίστε ό,τι θέλετε, μην ψηφίσετε τραμπούκους, μην βάλουμε τον τραμπουκισμό στο δημόσιο βίο. Ξέρετε πόσο αντικομμουνιστής είμαι, χίλιες φορές ψηφίστε Παπαρήγα παρά Μιχαλολιάκο...
Διότι με την Παπαρήγα μπορεί να διαφωνούμε ιδεολογικά, αλλά δεν μπερδεύουμε τις πολιτικές αντιθέσεις με τις ανθρώπινες σχέσεις. Και τις ανθρώπινες σχέσεις η Χρυσή Αυγή τις καταπατεί, δεν τις σέβεται, τις ποδοπατεί. Με τις πράξεις της δυσφημεί, διασύρει την ιδεολογία του εθνικισμού».
Τάδε έφη Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο ιδεολογικός οδηγητής του ακροδεξιού εθνικισμού εν Ελλάδι πριν από ένα χρόνο και κάτι μήνες σε εκπομπή του προ των τότε εκλογών αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή και τα μέλη της".

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails