Monday, September 30, 2013

Ο Αλβανός εθνικιστής Κάτσε θα ξαναφορέσει κανονικά τη φανέλα του ΠΑΟΚ - Μόνο Έλληνες εθνικιστές δεν θέλουν στον ΠΑΟΚ

 Ο ΠΑΟΚ ακούγεται ότι θα συγχωρέσει τον Αλβανό εθνικιστή ποδοσφαιριστή που πόζαρε περήφανα με τη φανέλα των πραγματικών συνεργατών των Φασιστών... Είμαστε σίγουροι ότι αν φορούσε καμιά φανέλα ελληνικής εθνικιστικής οργάνωσης Έλληνας ποδοσφαιριστής θα τον είχαν διώξει άμεσα.. Δεν πειράζει.. Για εμάς πάνω απ' όλα είναι η Ελλάδα και καμιά ομάδα.. 

Ο Εργκούς Κάτσε είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα και να τεθεί στην διάθεση του Χουμπ Στέφενς. 

Αφού πρώτα ο παίκτης ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη και ο ΠΑΟΚ πέρασε το... μήνυμα της δεύτερης ευκαιρίας, ο Αλβανός επιστρέφει από την Δευτέρα στις επάλξεις.

Ο Ιβάν Σαββίδης συμφώνησε και ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, παρά την ενόχληση που που δημιούργησε η μπλούζα με το σήμα του UCK που φόρεσε ο συμπαίκτης του, δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα.


Επομένως, ο 20χρονος παύει να μένει στο περιθώριο και εντάσσεται στο πρόγραμμα των υπολοίπων, με τον Ολλανδό τεχνικό της ομάδας να τον υπολογίζει κατά συνέπεια για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται σε όλα τα "μέτωπα".

Το πιθανότερο είναι να μην βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την Άλκμααρ στην Ολλανδία, δίχως πάντως να αποκλείεται 100%, όμως δεδομένα ο Κάτσε επιστρέφει και θα παίξει σχετικά γρήγορα σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

Το θέμα που δημιουργήθηκε με την φανέλα του UCK φαίνεται να μπαίνει στο... ντουλάπι και να μην απασχολεί εκ νέου την ομάδα. Αρκεί βέβαια να μην υπάρξει ανάλογο επεισόδιο στο μέλλον...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails