Saturday, September 28, 2013

Οι συλλήψεις των βουλευτών προφανώς έγιναν κατά παράβαση του Συντάγματος


Διότι σύμφωνα με το άρθρο..
62 παρ. 1, «όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος». Σύμφωνα δε με την παρ. 4 του άρθρου 62 , «δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα». Επομένως, για να συλληφθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα χρονικά όρια του αυτοφώρου, σύμφωνα με το άρθρο 242 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, θα έπρεπε να τελέσουν κακούργημα το οποίο όμως δεν περιγράφεται στις εννέα σελίδες του πορίσματος Βουρλιώτη, που αναφέρει ότι «δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο αδίκημα για να προβούν οι Αρχές στη σύλληψη των μελών, καθώς αρκεί και μόνο η συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση». 

Η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση όμως είναι διαρκής και δεν εμπίπτει στο αυτόφωρο.

Όπως διαδίδεται, στο 9σέλιδο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αποδίδονται κατηγορίες για 5 δολοφονίες. (Μια του Π. Φύσσα και 4 αλλοδαπών, για τις οποίες όμως το αυτόφωρο έχει παρέλθη προ πολλού) .Για «δολοφονική επίθεση» σε βάρος μελών του ΚΚΕ στη Νίκαια, και ακόμη περιλαμβάνονται κατηγορίες, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες που δεν είναι κακουργήματα , και για βομβιστικές επιθέσεις στον Βόλο. Επίσης υπάρχουν κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος και εκβιασμούς σε αλλοδαπούς μικροπωλητές από τους οποίους αποσπούσαν χρήματα .

Η βάση της νομιμότητας των ενεργειών του κράτους και της δικαιοσύνης για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, είναι τουλάχιστον αμφίβολη και υπάρχει η αίσθηση ότι όλα γίνονται κατόπιν «έξωθεν» εντολών και οδηγιών. Η κυβερνητική αποφασιστικότητα θυμίζει το κλείσιμο της ΕΡΤ. Όλα αυτά όμως παραπέμπουν έντονα στο «Volksgerichtshof» και όχι σε «δημοκρατία» και Κράτος Δικαίου. 

Οι διώξεις είναι πολιτικές. Η πολιτική ουσία είναι ότι η Φαυλοκρατία-Κλεπτοκρατία και οι ξένοι προστάτες της δεν αφήνουν περιθώρια για να πολλαπλασιαστούν οι φωνές αυτών που έχουν αντιρρήσεις. Αυτό είναι το μήνυμα προς όλους.Όποιος δεν το καταλάβει θα κάνει παρέα στον Μιχαλολιάκο.


http://deltio11.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4201.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails