Saturday, September 28, 2013

Απέλαση για τη Γαλλίδα που χτύπησε Ισραηλινό στρατιώτη


Με απέλαση  απάντησε το Ισραήλ στην Γαλλίδα διπλωμάτη η οποία κτύπησε ισραηλινό στρατιώτη κατά τη διάρκεια συμπλοκής με δυνάμεις ασφαλείαςστις 24 Σεπτεμβρίου.
Αυτό αποκάλυψε Ισραηλινός επίσημος στην εφημερίδαIsrael Hayom αποκαλώντας όμως το περιστατικό ως μεμονωμένο το οποίο δεν χαρακτηρίζει τις σχέσεις μεταξύ του Ισραήλ και της Γαλλίας.

 Η Γαλλίδα διπλωμάτης Marion Fesneau-Castaing η οποία υπηρετεί στη γαλλική πρεσβεία ως ακόλουθος σε θέματα πολιτισμού είχε χτυπήσει στο πρόσωπο Ισραηλινό στρατιώτη σε συμπλοκή σε παράνομο οικισμό που είχαν δημιουργήσει ακτιβιστές στην κοιλάδα της Ιορδανίας.
Επίσημοι της ΕΕ είχαν εκδώσει ανακοίνωση όπου καταδίκαζαν το Ισραήλ για την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας λέγοντας πως είχαν σταματήσει με τη βία αυτοκινητοπομπή της ΕΕ η οποία μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια και είχαν ασκήσει βία στους διπλωμάτες που βρίσκονταν σε αυτή.
Παρόλα αυτά το βίντεο φαίνεται πως διαψεύδει τους επισήμους της ΕΕ καθώς  η Γαλλίδα διπλωμάτης διακρίνεται να χτυπά τον Ισραηλινό στρατιώτη ενώ ο τελευταίος δείχνει αυτοσυγκράτηση χωρίς να αντιδρά καθόλου
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails