Thursday, April 24, 2014

Νέα αισχρή επίθεση Πιπιλή σε Αμβρόσιο: Ματάκιας ο παππούλης! Θα έλεγε τα ίδια για ραβίνο;

Νέα αισχρή επίθεση Πιπιλή σε Αμβρόσιο: Ματάκιας ο παππούλης! Θα έλεγε τα ίδια για ραβίνο;
Έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια η μασονοδεξιά, η οποία επιδίδεται τελευταία σε μια χυδαία προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Τελευταίο κρούσμα, η αντι-εθνικίστρια Πιπιλή, η οποία από το καθεστωτικό Βήμα FM χαρακτήρισε τον μητροπολίτη Αμβρόσιο «ματάκια».

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου με την οποία κατακεραύνωνε την θρασύτατη βουλευτή της ψοφοδεούς δεξιάς Φωτεινή Πιπιλή, η οποία συναγωνίζεται τον πρόεδρο της κομματικής της συμμορίας σε αλαζονεία και αμετροέπεια. Μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος είχε στηλιτεύσει την ενδυματολογική παρουσία της συγκεκριμένης βουλευτού στη Βουλή, συστήνοντάς της να ντύνεται σεμνά και αξιοπρεπώς.
Οι βουλευτές της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά όμως, δύνανται ατιμώρητα να προσβάλλουν και να συκοφαντούν τον καθένα, αρνούμενοι να δεχτούν απάντηση και κριτική, ενώ περιορίζονται σε χυδαίες ύβρεις και αισχρά σχόλια χαρακτηριστικά της ψευτοδημοκρατικής τους αγωγής. Συνεπώς, μόνο ως φυσιολογική για το ήθος της συγκεκριμένης βουλευτού, ήρθε η απάντηση της Πιπιλή για τον μητροπολίτη από την συχνότητα του καθεστωτικού Βήματος, όπου η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε τον Αμβρόσιο «ματάκια παππούλη»!
Κι επειδή η Πιπιλή είναι στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και στις μυθοπλασίες πρώτη, ενέπλεξε και τη Χρυσή Αυγή στην ανήθικη και αισχρή της επίθεση εναντίον της Ορθόδοξης Πίστης, εξάγοντας το συμπέρασμα πως το όλο θέμα που δημιουργήθηκε, προέκυψε από κάποιον χρυσαυγίτη οπαδό του Αμβρόσιου!
Πλην βεβαίως των πραιτόρων της Χούντας, πολιτικών και δημοσιογραφικών λακέδων, ουδείς σώφρων Έλληνας μπορεί να πάρει στα σοβαρά τα λεγόμενα της κυρίας. Το θράσος της όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, κερδίζοντας επάξια την χλεύη και περιφρόνηση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος τιμά μαχόμενους και Εθνικά συνεπείς ιεράρχες όπως ο μητροπολίτης Καλαβρύτων.
Η απορία ημών των Χρυσαυγιτών είναι τούτη και τη θέτουμε ως ερώτημα ρητορικό προς το Λαό μας: Θα τολμούσε ποτέ η Πιπιλή και κάθε Πιπιλή να εκφρασθεί κατ' αυτό τον τρόπο για κάποιο ραβίνο;
Η απάντηση την οποία ο καθένας θα δώσει στο ανωτέρω ερώτημα, υποδεικνύει και την πηγή εκ της οποίας εκπορεύεται το θράσος της βουλευτού της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς μασονοδεξιάς.
Διαβάστε επίσης: Απάντηση κόλαφος του Μητροπολίτη Αμβροσίου στην Φωτεινή Πιπιλή!

1 comment:

Anonymous said...

υπεπεσε στην αντιληψη μου

@fpipili@gmail.com
Καλα μωρη ανεραστη πατσαβουρα και μπεκροκανατα.
Ματακιας ο παπουλης;
Και τι ματι να παρει απο σενα μωρη ακληρη γιαγιουλα; Τις πατσες σου;
Αει στο διαλο λεχριτισα εσυ κι αυτοι που σε ψηφιζαν μεχρι τωρα.
Θα μου πεις καποτε εκανες ολοημερους πεοθηλασμους στο γερο-Μποτση γι αυτο σε ειχε βγαλει στο κουρμπετι. Τωρα ομως;
Γνωριζεις βεβαια οτι στις επομενες εκλογες δεν θα περασεις ουτε εξω απ τις στηλες του Ολυμπιου Διος.
Οχι να εκλεγεις βουλευτινα. Γι αυτο εχεις φαγουρα στη παλαι ποτε σαπια κλειτοριδα σου
Ξερεις πολυ καλα επισης οτι ο Ελληνας Πρωθυπουργος Νικος Μιχαλολιακος, θα σου κατεβασει την συνταξαρα σου στα 350 ευρω το μηνα και θα τρεχεις στην συναγωγη και στο ΚΙΣ να τους πουλας τα παλια σου σουτιεν για εβραιοσκουφια.
Τωρα εχουν περασει και τα χρονια και σε βλέπω να ανεβαινεις με δυκολια την ανηφορα Φωτεινουλα.
Οι πρωην ψηφοφοροι σου δεν θα σε αγγιζουν πια ουτε με το ακοντιο της Σακοραφα
Ας προσεχες κα πατσαβουριδου

--------------------------

Και η απαντηση της:
from:fpipili@gmail.com)
Κύριε Πατσαβουρίση Επειδη μ΄αυτή την αλήτικη συμπεριφορά και φρασεολογία ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ησουν ψηφοφόρος μου,ενα εχω να σου απαντήσω. Μάλλον με εχεις μπερδέψει με τη γυναίκα σου,τη μάνα σου και την αδελφή σου και γενικώς τις γυναίκες του χρυσασυγίτικου περιβάλλοντός σου. Σου επιστρέφω τις υβρεις σου και σε λυπάμαι για την κατάντια σου,οπως και του αρχηγού σου,εγκλειστου Μιχαλολιάκου. Αυτός ειναι δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη γιατί ειναι και ανεπάγγελτος , Τίιωραία ατμόσφαιρα χρυσό μου. Φιλάκια.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails