Thursday, April 24, 2014

Ελεύθερο αμερικανικό δίκτυο: Έστησαν σκευωρία κατά των Ελλήνων Εθνικιστών


Ελεύθερο αμερικανικό δίκτυο: Έστησαν σκευωρία κατά των Ελλήνων Εθνικιστών
Ο Έλληνας ομογενής δημοσιογράφος Πητ Παπαηρακλής αποκαλύπτει με άρθρο του στο americanfreepress το πώς φυλακίστηκαν παράνομα ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Η παραίτηση στις 2 Απριλίου του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου, ενός κορυφαίου βοηθού του Έλληνα πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, λόγω της αποκάλυψης του βίντεο από την Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα από ένα μέλος του Κοινοβουλίου τον Ηλία Κασιδιάρη έχει συνταράξει όλη την Ελλάδα, καθώς απειλείται να ανατραπεί η πολιορκούμενη κυβέρνηση. Η διαρροή του βίντεο έγινε την στιγμή που αφαιρούσαν την βουλευτική ασυλία από πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Το βίντεο έχει καταγραφεί κρυφά πριν από αρκετούς μήνες και απεικονίζει τον Μπαλτάκο στο γραφείο του σε μια ιδιωτική συνομιλία με τον Κασιδιάρη, όπου αποκαλύπτει ότι η σύλληψη και η φυλάκιση έξι βουλευτών, συμπεριλαμβανομένου και του επικεφαλής του κόμματος, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, το περασμένο φθινόπωρο είχαν παραγγελθεί από ισχυρούς Σιωνιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες για να καταστρέψουν την ραγδαία αύξηση του εθνικιστικού κόμματος.
Ο Μπαλτάκος επιβεβαίωσε αυτό που είχε αναφέρει και ο Αμερικανικός Ελεύθερος Τύπος (AMERICAN FREE PRESS) στις 14 Οκτώβρη 2013, ότι ο Σαμαράς ακολούθησε εντολές που δόθηκαν από τον David Harris της πανίσχυρης Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) για να θέσει τέλος στην Χρυσή Αυγή, αν και ήξερε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη για τυχόν εγκλήματα που διαπράχθηκαν από το κόμμα.
Ο Σαμαράς επισκέφθηκε τον Harris στη Νέα Υόρκη στις 29 Σεπτεμβρίου του 2013, δύο ημέρες μετά τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής, όπου μίλησε μπροστά σε περίπου εκατό κορυφαίους Σιωνιστές στην Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή (AJC), ενώ υπερηφανευόταν ότι είχε συλλάβει την Χρυσή Αυγή και ότι επρόκειτο να «τους εξαφανίσουν μια και καλή» και τους διαβεβαίωσε ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα "τους φροντίσει ".
Ο Μπαλτάκος παραδέχθηκε ότι η σύλληψη των έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής επρόκειτο να λάβει χώρα την εβδομάδα που ο Σαμαράς ταξίδευε στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στην ετήσια διάσκεψη κορυφής των Ηνωμένων Εθνών και να συναντηθούν με Harris στο AJC.
Έπειτα από την αναφορά στην Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή (AJC), ότι είχε την Χρυσή Αυγή υπό έλεγχο, είπε ο Μπαλτάκος, ο Σαμαράς ανακάλυψε αργότερα την ίδια μέρα ότι τρεις από τους έξι βουλευτές που συνελήφθησαν, συμπεριλαμβανομένου και του Κασιδιάρη, αφέθηκαν ελεύθεροι από τον εισαγγελέα, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.
Σε μια έκρηξη οργής ο Σαμαράς κάλεσε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, αναθέτοντας τους να βεβαιωθούν ότι ο εισαγγελέας θα κρατήσει τους άλλους τρεις προφυλακισμένους, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν αποδείξεις εναντίον τους.
Ο Μπαλτάκος εξήγησε πώς ο Δένδιας και ο Αθανασίου έκαναν έκκληση στις Χριστιανικές πεποιθήσεις της Γενικής Εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου,  Ευτέρπης Κουτζαμάνη για να την πείσουν ότι οι Χρυσαυγίτες ήταν «παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και αντίθετοι στον Χριστιανισμό». Επίσης σημαντικό ήταν το γεγονός ότι η Κουτζαμάνη είχε διοριστεί γενική εισαγγελέας του Αρείου Πάγου από τον Αθανασίου, μιας και οι δύο τους είναι από κοντινά χωριά στο νησί της Λέσβου.
Ο Σαμαράς πίστευε ότι η φυλάκιση των ηγετών της Χρυσής Αυγής και η εκστρατεία σπίλωσης εναντίον τους από τα μέσα ενημέρωσης ως μια "νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση" θα μπορούσε να κατεβάσει την δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις, όπως είπε ο Μπαλτάκος. Αλλά τώρα συνειδητοποιεί ότι συνέβη το αντίθετο.
Όταν διέρρευσε η συνομιλία, αρχικά φορτώθηκε σε ρωσική ιστοσελίδα, αλλά το κείμενο κυκλοφόρησε από τον Κασιδιάρη στο Κοινοβούλιο λίγο πριν από την ψηφοφορία για την άρση της βουλευτικής ασυλίας για τους πέντε ακόμη βουλευτές έτσι ώστε να μπορούν να προσαχθούν σε δίκη με χαλκευμένες κατηγορίες ότι είναι μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης. Ο Κασιδιάρης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για παράνομη κατοχή όπλων για ένα κυνηγετικό όπλο κυνήγι ακόμα κι αν έχει νόμιμη άδεια για αυτό. Οι κατηγορίες αναφέρουν ότι είχε πρόθεση να τα δανείσει σε άλλους για εγκληματική δραστηριότητα.
Η παραίτηση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης έχει προκαλέσει φωνές εντός και εκτός του Κοινοβουλίου στον Σαμαρά να παραιτηθεί, καθώς και για τον Δένδια και τον Αθανασίου. Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα το Μάιο δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή ευνοείται σε πολλές πόλεις και ότι ο Κασιδιάρης προηγείται στις κάλπες ως υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει να είναι Δήμαρχος ακόμα κι αν είναι στη φυλακή. Ανέφερε επίσης ότι η Χρυσή Αυγή έχει περισσότερες πληροφορίες - βόμβα που έχουν καταγραφεί και πρόκειται να δοθούν στην δημοσιότητα.
Η δήλωση αυτή φέρεται να έστειλε την κυβέρνηση Σαμαρά και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ σε έναν παροξυσμό. Οι δύο πλέον έχουν επικεντρωθεί στο κατά πόσον το βίντεο καταγράφηκε νόμιμα, παρά αν τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι αθώα και ότι ο Σαμαράς τους φυλάκισε, λόγω των επιταγών μιας εβραϊκής ομάδας των ΗΠΑ .
Για να αποτρέψει την αποκάλυψη των νέων αποδεικτικών στοιχείων, η Κουτζαμάνη αποφάνθηκε στις 7 Απριλίου ότι "εκείνοι που χρησιμοποιούν παράνομα συνομιλίες και βίντεο θα συλληφθούν αμέσως, ακόμα και αν είναι ενεργοί βουλευτές."
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η υποστήριξη του κόσμου στην Χρυσή Αυγή συνεχίζει να αυξάνεται με το σκάνδαλο του βίντεο και το κόμμα φαίνεται να κερδίζει στις επερχόμενες εκλογές.
Η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη να κερδίσει αρκετές έδρες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις εκλογές του Μαΐου του 2014 και υπόσχεται να είναι μια μεγάλη χρονιά για τους Ευρωπαίους Εθνικιστές!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails