Tuesday, April 15, 2014

Διεθνοποιούνται οι διώξεις κατά ΧΑ - Το βίντεο Μπαλτάκου παίζει σε συνέντευξη του Nick Griffin στη TV των ΗΠΑ!


Διεθνοποιείται το θέμα των διώξεων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυση Αυγη ακόμα περισσότερο με συνέντευξη που έδωσε ο Βρετανός και ηγέτης του βρετανικού εθνικιστικού κόμματος British National Party (BNP), Nick Griffin, στο δίκτυο CCTV-America (θεαματικότητα 35.000.000 Αμερικανοί), στην οποία αναφέρεται στις αποκαλύψεις Π.Μπαλτάκου για τις στημένες διώξεις κατά του ελληνικού εθνικιστικού κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου.
"Διώκεται πολιτικά με στημένη ποινική δίωξη από ένα φοβισμενο αριστερό (liberal) κατεστημένο το οποίο κυβερνά την χώρα και δεν θέλει αλλαγές" ανέφερε ο Nick Griffin.
Όταν του ζητήθηκε η γνώμη του για τα μέλη και τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου απάντησε με σαφήνεια: "Πρόκειται για αξιοπρεπείς ανθρώπους που αντιστέκονται και υπερασπίζονται το δικαίωμα των Ελλήνων να παραμείνουν πλειοψηφία στη χώρα τους".
Επισήμανε ακόμα πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει πέσει πολλές φορές θύμα της αναρχοαριστερής βίας λέγοντας "οι αριστεροί τραμπούκοι πληρώνονται από το κράτος για να επιτίθενται στα μέλη της Χρυσής Αυγής", ενώ για τον χαιρετισμό που συνήθιζαν κάποτε ορισμένα μέλη του κόμματος του παλαιού πυρήνα σημείωσε ότι "τον ίδιο χρησιμοποίησαν και πολλοί από τους Έλληνες ήρωες που αντιστάθηκαν στους Γερμανούς Ναζί και στους Ιταλούς φασίστες" εννοώντας φυσικά την κυβέρνηση Μεταξά.
Το BNP στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές δείχνει ικανό να φτάσει μέχρι και στο 10% των ψήφων, ενώ θα είναι έκπηξη αν πέσει κάτω από το 8% σε μία χώρα με 50.000.000 ψηφοφόρους.
Ο Nick Griffin είναι αυτός που πρόσφατα "τεμάχισε" στην Ευρωβουλή τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά με μία παρέμβαση που θα θυμάται για καιρό...
Δείτε αποσπάσματα από την συνέντευξη του 
Δείτε όμως κι ένα άλλο απόσπασμα ομιλίας του συγκεκριμένου, όπου ερωτά το Ευρωκοινοβούλιο τι θα έκανε αν η Ρωσία του Β.Πούτιν είχε την ίδια συμπεριφορά απέναντι σε ένα κόμμα όπως η κυβέρνηση Σαμαρά μεταχειρίζεται τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή με φυλακίσεις, διώξεις κλπ. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η προσέγγισή του, όπως και η ρητορική του...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails