Saturday, July 19, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Φακελωμένους όλους τους Ελληνες έχει το Ισραήλ!



 Κι εμείς, φακελωμένους τους έχουμε! Σε φακέλους που γράφουν ενδεικτικά: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ - ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ!

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και θα υπάρχουν φάκελλοι και για τους... υποστηρικτές των Παγκόσμιων Δολοφόνων....


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Φακελωμένους όλους τους Ελληνες έχει το Ισραήλ!

Απίστευτο το πόσο καλά μας φακελώνουν οι Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες!! 


Το πόσο άριστα γνωρίζουν όσους δουλεύουν σε «ευαίσθητα» πόστα και φυσικά το πόσο καλά αναγνωρίζουν τις υπηρεσίες που έχουν προσφερθεί στη χώρα τους!!!

Πριν λίγες ημέρες μία στρατιωτικός με επιχειρησιακό έργο και ειδική εκπαίδευση σε μέτωπα πολέμου αναζητούσε χρόνο για να συμπληρώσει σπουδές στην εκμάθηση μιας νέας ξένης γλώσσας. Προκειμένου να την προσθέσει στις 3 άλλες γλώσσες που γνωρίζει(Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά). 

Η Ελληνίδα κομάντος με
αρκετές πτώσεις με αλεξίπτωτο, αναζητούσε να μάθει τη γλώσσα της χώρας του Ισραήλ. 

Γι αυτό επικοινώνησε με το Πανεπιστήμιο του Τελ-Αβιβ.

Λόγω του ευαίσθητου πόστου που είχε στο Πεντάγωνο και για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στη μονάδα της , τηλεφώνησε από καρτοκινητό. 

Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ειδικός ο συνεργάτης του πρύτανη-τουλάχιστον έτσι της συστήθηκε. 

Τα 2000 ευρώ – απαραίτητα για τα δίδακτρα – ήταν όμως ένα ποσόν υψηλό για τις δυνατότητες της γυναίκας που έχει οικογένεια κι ένα μικρό παιδί…. 

Η ίδια αφού έδωσε τα στοιχεία της (μόνο το ονοματεπώνυμο και τόπο γέννησης και κατοικίας) περίμενε να της τηλεφωνήσουν σε μισή ώρα για να την ενημερώσουν….

Το τηλέφωνο χτύπησε ξανά, το στέλεχος του Πανεπιστημίου ήταν ακόμα περισσότερο ευγενής και διαχυτικός κι ενημέρωσε ότι δεν θα χρειαστούν δίδακτρα για τη φοίτησή της!! 

Ο λόγος ήταν πως ο πατέρας της ανώτερος στρατιωτικός ήταν ένας από αυτούς που είχαν μετάσχει σε διαβόητη επιχείρηση Ισραηλινών κομάντος που είχε γίνει σε συνεργασία με την Ελληνική πλευρά για λογαριασμό του Τελ-Αβιβ.

Οι Ισραηλινοί μέσα σε μισή ώρα γνώριζαν όλα τα στοιχεία της, είχαν ενημερωθεί απ τους κομπιούτερ με όλες τις απόρρητες πληροφορίες για την ίδια και το …γενεαλογικό της δέντρο και φυσικά με ευγνωμοσύνη φρόντισαν να …ανταποδώσουν συμβολικά την προσφορά του γενναίου πατέρα της. 

Ήδη, τώρα σε λίγο που ξεκινά το νέο έτος η στρατιωτικός πήρε άδεια από την υπηρεσία της και θα ξεκινήσει τον πρώτο κύκλο εκμάθησης της γλώσσας στη φλεγόμενη Μ.Ανατολή….


Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails