Thursday, July 17, 2014

Η “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΦΑΣΙΣΤΕΣ” ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ “ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ”-ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

tsipras-naxos3

Το Ζωντανό ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης το βράδυ αναλώθηκε στην “Επαναστατική” ραστώνη των αριστερών πλουτοκρατών της ημεδαπής που αντί να ηγούνται ως γνήσιοι μπροστάρηδες των συνδικάτων και των λαϊκών συμφερόντων, στις ακέφαλες και ισχνές πορείες ολίγων συνδικαλιστών και ολίγων διαδηλωτών στο θερμό ιστορικό κέντρο της Αθήνας, προτίμησε να απολαμβάνει τα μπάνια του στη Νάξο και στην Πάρο τον αέρα μου θα αλλάξω.

Διαβάζουμε από τα καθεστωτικά μέσα της πανηγυρτζίδικης ενημέρωσης: “Την Νάξο επέλεξε για ακόμη μια χρονιά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, για να περάσει λίγες ημέρες χαλάρωσης με την οικογένεια του αλλά και φίλους. Συγκεκριμένα, επέλεξε την ήσυχη Μουτσούνα, όπου στο μικρό λιμανάκι της παραθαλάσσιας περιοχής του νησιού, σύμφωνα, με το «naxosnow.gr» ένα σκάφος τον περίμενε για θαλάσσιες βόλτες στην περιοχή, για να χαρεί ήλιο και θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο Αλέξης Τσίπρας, απλός και προσιτός, μακριά από την πολυκοσμία και τα αδιάκριτα βλέμματα, δε διστάζει ακόμα και… να δίνει πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή της Μουτσούνας που όπως φαίνεται τη γνωρίζει πολύ καλά”.
Την ίδια ώρα, οι έγκλειστοι “Χρυσαυγίτες φασίστες” του Κοινοβουλίου, λιώνουν μέσα στα “Κελιά της Τιμής” μαζί με τον νέο ένοικο του Κορυδαλλού: Τον Ηλία Κασιδιάρη.
Γι αυτούς οι διακοπές έχουν πάει περίπατο. Γράφουν στην ιστοσελίδα τους:
“Στο πολιτικό πεδίο, έχουν προ πολλού σαλπίσει όχι μόνον ανακωχή – θα ήταν εξαιρετικά ήπιος ένας τέτοιος χαρακτηρισμός- αλλά μάλλον πλήρη παράδοση. Εκεί όμως όπου οι «αντιμνημονιακοί» της αριστεράς των προνομίων ύψωσαν λευκή σημαία μπρος στις δυνάμεις της αντεθνικής Χούντας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα άναψε τις Δάδες της Εθνικής Αντίστασης.
Σπείραμε καθ’ άπασαν την ελληνική επικράτεια τον καλό εθνικιστικό σπόρο και δεν προσμένουμε απλώς, αλλά αγωνιζόμαστε με πείσμα και χαλύβδινη Θέληση για να φέρουμε τον καιρό του θερισμού, ήτοι το γκρέμισμα της χειρότερης Τυραννίας που γνώρισε ποτέ ο τόπος!
Με προφυλακισμένο τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος και 7 βουλευτές του Κινήματος και δεκάδες μέλη, με σκαιούς περιοριστικούς όρους στην υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, με την κρατική χρηματοδότηση να έχει παράνομα και αντισυνταγματικά ανασταλεί, με τσοντοκάναλα και κιτρινοφυλλάδες να βομβαρδίζουν ανελέητα την κοινή γνώμη με λάσπη και συκοφαντίες εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, το Κίνημα ανθίσταται και κρατά ασυμβίβαστα, περήφανα και με συνέπεια την θέση του απέναντι στους Τυράννους της Πατρίδος και του Λαού μας.Καταπατούν το Σύνταγμα και τους Νόμους, προσδοκώντας την ήττα των Εθνικιστών. Εισέπραξαν ακόμη φανατικότερη Εθνική Αντίσταση! Χειραγωγούν τη δικαστική εξουσία, προσδοκώντας τον συμβιβασμό των Ελλήνων Εθνικιστών. Εισέπραξαν άρνηση και ακατάπαυστο Πολιτικό Αγώνα.
Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν εθνικιστικές θύελλες! Κάτω η Χούντα Σαμαρά – Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή!”
Ο ελληνικός λαός την ίδια ώρα παρακολουθεί πάμφτωχος και ανήμπορος τις εξελίξεις. Η Χούντα Σαμαρά, τα ξεπουλάει όλα. Ο κυρ -Αντώνης δεν θα διστάσει να πάρει αποφάσεις και δεν θα δυσκολευτεί γι αυτές. Θα τον βοηθήσουν οι μέρες ξεκούρασης στο καταφεσωμένο ημιπαράνομο Costa Navarino των κληρονόμων του Κωνσταντακόπουλου. H χλίδα της πρωθυπουργίας απαιτεί θυσίες. Όπως και οι απάτες του κυβερνητικού επιτελείου.
Τα λαμόγια πάνε διακοπές, η Επανάσταση μπορεί να περιμένει, οι λαϊκοί ηγέτες έχουν φορέσει το μαγιό τους. Αλοίμονο στον “κοσμάκη” που έχει κάνει το σκατό του παξιμάδι. Η αστική μπουρζουαζία και ολιγαρχία του τόπου παίρνει δυνάμεις για να χαντακώσει και να πνίξει ότι έχει αφήσει όρθιο μέχρι σήμερα.
Κατακαημένη Πατρίδα. Κατακαημένε ραγιά…

1 comment:

Anonymous said...

Έχει ο καιρός γυρίσματα

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails